Şimdi Ara

Apartmanımızdaki Suriyeliler ve Hacı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Samsun merkezde,normalde apartan olarak inşa edilmiş binada ofisimiz var. merkezi yerde olduğu için işyerinden daha fazla para alınabildiği için firmalara veriliyor kiraya.
    bina 4 katlı. 1. ve 3.kat bizim firmaya ait. 2. kata da baya boş durduktan sonra,5 ay önce bir bir firma geldi. 4. kat ise 2 yıldan fazladır boştu.
    mal sahibi hacının ordaki gelire hiç ihtiyacı yok. hatta bizim otomatik ödemeler 1 yıl yatmamış,adamlar 1 yıl üstüne farkına varıp bize geldiler.
    bu kadar bilgiden sonra konuya geleyim.
    6-7 ay önce asansörün beynini çalmışlar. asansör bozuk. biz 3. kattayız,diğer firma personelleri muhasebe dahil 1. katta. asansörü kullanmıyorlar yani.asansör çalışmıyorken biz de talep ettik,burayı işyeri diye bize kiraya veriyorsun ama asansör çalışmıyor.mal sahibi de,verin parasını yaptırın,siz kullancaksınız dedi. bizim muhasebe de, ben zaten 1. kattayım,kullanmam diyerek gider yaptı para vermedi doğal olarak.
    sonra 3 hafta önce suriyeliler taşındı üst kata ama iş yeri değil ev olarak.20 kişiler var herhalde. onlar taşınınca hemen yaptırdılar asansörü.neyse bizde sevindik ama 1 hafta sonra,asansör sadece 4. kata çalışınca aradım mal sahibini.
    dedim abi hayırdır,nedir bu iş?
    siz parasını vermediniz ben kendim yaptırdım,o yüzden istediğime kullandırırım, hem zaten asansörün anahtarını suriyelilere verdim,onlarla konuşun dedi.
    bu arada adam suriyelilere anahtarı verirken,asansör olayını anlatmış,isterseniz kapatın kullanamasınlar demiş.bunlar da kapatmış.
    adam da gülüyor,demek kapatmışlar he mi diye.
    suriyelilere gıcık oluyordum artık daha çok gıcık oluyorum.
    lan hadi diyelim bizim mal sahibi hacı şerefsiz,sana ne oluyor? benim ülkemde kalıyorsun eline insiyatif vermiş şerro hacı sende kullanıp bizi cezalandırıyorsun öyle mi?
    bu konuda yapabileceğimiz bişey var mıdır acaba?







  • Tabelalara ne demeli?
  • Araplaştırılıyoruz
    Müslümanlığı arap kültürü sanan cahiller oldukça daha da kötü günler bizi bekliyor olacak.
  • Mal sahibi mi ev sahibi mi artık her neyse adama çok uyuz oldum beş para etmez herifin teki! Suriyeliler hakkında ise konuşmak istemiyorum baştan ülkemize almamalıydık!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ümmedi muhammedin 4.kata merdivenle çıkması zor olacağı için hacı amcamız doğru yapmış.
  • Yazık. Samsun doğup büyüdüğüm yer. Son gittiğimde tanıyamadım. İlkadım berbat bir yer olmuş.
  • yok mu bir muhasebeciniz yada avukatınız danışın onlara onlar yönetmeliği bilir. bunun yasal altyapısı vardır, mutlaka yapılmak ve ortak kullanılmak zorunda.apartmanın ortak malı asansör.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.