Şimdi Ara

Apartmana Fiber Altyapı Başvurusu Nereye Yapılıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Türk telekom adsl kullanıyorum.Fiber sorgulama yaptığımda mahalledeki bazı apartmanlar 80mbps ye kadar hız alabiliyorken bende altyapı yok diyor.Bunun için nerden başvuru yapmam lazım acaba?1-2 sene önce sokağa döşendi fiber mahallede büyük kutusu da var ama altyapı yok diyor apartman için başvuru yapamıyorum.

    adsl için güncelleme yapıyoruz diye arıza kaydı da bırakamıyorum 12 aralığa kadar.5dk da bir kopuyor internet çıldırmak üzereyim.



  • Türk Telekomda çalışan bir tanıdığın varsa ilk önce ona söyle. Yoksa en yakın türk Telekom müdürlüğüne gidip dilekçe ver.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • telekoma il veya ilçe müdürlüğüne alt yapı destek birimine giderek dilekçe verebilirsin... adamın varsa üst seviyede işin çözülür... yoksa emin ol telekomun keyfine kalmış her şey...
  • teşekkürler gidip şansımı deniyim o zaman yapacak başka birşey yok.
  • ayhann06 A kullanıcısına yanıt
    BTK'ya devamlı şikayet , Türk Telekom genel müdürlüğe devamlı bir mail , Türk Telekom il veya ilçe müdürlüğündeki müdür ve altyapı birimiyle devamlı konuşmanız gerekir.

    Sonuç olarak ben 4 yıldır bu işi halledemedim siz nasıl halledeceksiniz orasını anlamadım diyebilirim.

    Mesela şu örneği vereyim müdürün yanında muhabbet ederken gelen geçen müdürün yanına geliyor fiber altyapımız yok kim ilgileniyor diyorlar müdüre ben ilgilenmiyorum karşıdaki çözüm merkezi arkadaşlarımız ilgileniyor diyorlar gönderiyor

    Ekim yada Aralığa kadar fiberimin gelip kullanacağımı söyledi bakalım.Bu taşeronlar çok yavaş çalışıyor inşallah binaya kablo bırakırlar.
  • NitroNos kullanıcısına yanıt
    sizinde mahallede altyapı döşenmiş eve çekilmemiş halde miydi hocam? hayır böyle olmasa uğraşmam asla da hem internet yok gibi aralığa kadar hem de 3-5 apartmana çekmişler diğerine yok niyeyse.Yarın gidip sorucam bakalım ne olacak.
  • charm35 kullanıcısına yanıt
    Bu binalar site şeklinde yapılmış sonra müteahhit fiber'e başvuruyor.İlk yan binanın inşaatı bittiği için telekom ekipleri 2015'de fiberkentten kalan 2012 yılında yapılan t21 kabini koyuyorlar kabinde boş port çok var fazla kullanan yok hiç bir şekilde binadakiler bir biriyle anlaşamıyor kavga ediyorlar.
    Yan bina için 150 bin liralık proje onaylandı telekomun müdürü , altyapı birimi ve personeller işin içinden çıkamadı adamlar pisliğin teki uğraşılmaz 3 kere projem bunların yüzünden reddedildi.
    Sonunda sadece gpon projesi çizildi ve ekime kadar taşeronlara süre verildi.Biraz baskılayınca aşağıdaki OFSD kabini 100 dairelik site için yapıldı ve onların projesine ek proje çizildi ve müdürlüğe gönderildi.
    Ekim veya en geç aralığa kadar süre verildi bakalım ne olacak benim için en büyük atılım türkcell tarafından oldu telekomun yapamadığını yaptı.yoğunluğun olmadığı saatlerde 220 mbps download , ortalama 40-50 mbps upload hızları ile ilaç gibi geldi.

    Telekom'un fiberi de gelse maksimum vereceği upload miktarı 4 mbps bu saatten sonra dilim yandı fiber gelse de artık bir anlamı kalmadı benim için telekomun rakibinin çıkması iyi oldu bu 5G ile daha fazla kapışacaklar bakalım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • NitroNos kullanıcısına yanıt
    Bi kablo için bu kadar uğraştırıyolarsa sıkıntı o zaman hocam ben uğraşamam o kadar :) bi kere gidip bakıcam bir de twitter den dönüş yapıyolar oraya bakarım.
  • NitroNos kullanıcısına yanıt
    hocam dilekçeyi kaç ayda bir yazıyorsunuz
  • charm35 kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Bağlı olduğunuz telekom müdürlüğüne şahsen başvuruyorsunuz, dilekçe yazıyorsunuz. Bunun sonucunda size dilekçe takip no veriliyor ve süreci bununla takip ediyorsunuz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.