Şimdi Ara

Apartman Önü Park (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
173
Cevap
0
Favori
122.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Eğer çıkışınızı engelleyen,kaldırıma park eden,garajınızın önüne park eden araç varsa 155 i arayın en geç 15 dk trafik polisi gelip 87 lira ceza+aracı çektiriyor.
  • [mentionçmention]suicide[/mentioned] bu sefer ondan farkım ama bir yandan da kalmaz ben normalde hafta içi arabayı çok kullanan birisi değilim şu an arabayı park ettim bir yere belki üç gün sonra tekrardan bineceğim ama
    yaptığı edepsizlikten hır çıkarmaktan başka bir şey değil

    ama babasının malı olmadığını onu hatırlatmak istiyorum
    en son çare

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HasanK2853 H kullanıcısına yanıt
    o patlatmakla tehdit ettigi icin oyle dedim acikcasi, dinsizin hakkindan imansiz gelir diye bosuna dememisler.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi sayın abilerim ben dün akşam saat 20:15 civarı bir düğünümüz var diye aracımı o bölgede bir yere parkedeyim dedim ailemi bıraktım ve bir sokağa girdim malum cadde üzerinde sıkıntı çıkıyor boş sakin bir sokağa park edeyim dedim girdim bir sokağa sağda bir apartmanın önünde 3 arabalık yer var otopark girişide yok kapıyıda engellemiyorum park edeyim dedim hatta baya inincede baktım hani gelirlerse rahat girerlermi diye önümde rahatlıkla girilecek park alanı yarattım kaldırımada çıkmadım 1 saat sonra geldiğimde sileceklerim kalkmış hemen uyarıyı aldım ve şüphelendim inşallah sadece budur diye birde baktım kaput çizilmiş sağ taraf yumruk atılmış sol taraf yani insanmısın sen soruyorum 1 saat için geldim seni hiç engellemedim ve yaptığına bak sileceği kaldırmıssın eyvallah zaten birdaha oraya hayatımda gelmem niye çizip vurup zarar veriyorsun Allah belanı versin.Bunlara ne demeli şimdi siz söyleyin ben şimdi polis çağırsam ne olcak tutanak tutucak mahalle arası kamera yok birşey yok hiçbirşey olmayacak ama birgün gidicem aynı yere çekicem biryerede saklanıcam o saatlerde bakıcam ben bulucam onu böyle adilik böyle insafsızlık olurmu hiçmi Allah korkun yok senin.Benimde kapıma hergün birsürü yabancı araba geliyor başka komşularımın geliyor ama değil zarar vermek silecegini bile kaldırmıyorum insanlık denen birşey var ya yol hepimizin yolu bugün o parkeder yarın ben hiçmi acıma yok bu karakter sizler de.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YeniEhliyetli -- 25 Ekim 2015; 9:15:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • YeniEhliyetli Y kullanıcısına yanıt
    dediginiz gibi kimseyi engellemediginize gore dayak istemis bu halti yiyen arkadas. sanirim benim basima gelse bende yem atip pusuya yatar buldugumda da anasini aglatirdim, gecmis olsun.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • jvcjvc kullanıcısına yanıt
    Kardeşim aynı sıkıntıyı bende yaşadım sizin apt ait yer kısıtlı madem sizin çitle cevirin orayı yada anahtarlı kilit takın ama belediyeye şikayet olursa ki olur asfalt ve kaldırım kenarı belediye 1.5 m yer alıyor ama balkon çıkma payı veriyor, size göre tapulu yerimiz, belediyenin cevabı ise burası yol kimsenin tapulu malı değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaş2o11 deki konuyu niye hortlatiyoraunuz adam taşınmıştır bile:D bendende nacizane tavsiye yasak tabela falan olan yerlere park etmeyin bazı kansızlar çiziyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • öyle bir hakları yok. Bir de sileceği kaldıran tipler var yakalarsam
  • quote:

    Orijinalden alıntı: deliboo

    öyle bir hakları yok. Bir de sileceği kaldıran tipler var yakalarsam

    Silecek kaldırılıyorsa anormal bir park söz konusu demektir.
    Ya birinin evinin önüne koyup 3 gün, 5 gün kaldırmamışsındır. (Kendi evinin önünde yer açıldı mı, al götür arabanı.)
    Ya apartman girişini engelleyecek şekilde park etmişsindir.
    Bir şey vardır yani.
    Sileceği kaldırmakla sileceği kırmayı birbirine karıştırma.
  • Sokaklar kamuya aittir. Yasal olarak pek yapacak bisey yok. Benim ofisin sokaginda dev gibi ozel hastane var ama otopark yapmamislar. Siyasi gucle ruhsat almislar. Sokak hastanenin otoparki gibi. 15 dk park yeri aradihin oluyor. Her seferinde hastaneye sovuyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok benim bahsettiğim tip 8 dairelik apartmanı kendinin sanıyor, apartman önünde boş kalan park alanlarına tuğla kalas falan koyuyor başkası park etmesin diye. Misafir olarak gittiğim dedemlerin evinin önüne koyamıyacakmıyız aracımızı. Neyse 1 oldu 2 oldu kimim yaptığını biliyorum en son karşılaştık kapıda neden kaldırıyorsun sileceği dedim. ben yapmadım dedi. geçen günde aracı park ettim baktım balkonda sigara içiyor. neyse çıktım ziyaretimi yaptım akrabama bir indim aşağı yeni yıkadığım arabanın kaputun üstünde sigara külleri. Gel de bu adamın .............
  • “Yerel yönetimlerin denetimsizliği söz konusu”

    “Yaya kaldırımları ve sokak yollarının bakımı, onarımı, korunması ve tasavvur hakkı yerel yönetimin elindedir. Bu tip park yeri ya da yol sebepli vatandaş kavgalarının sebebi aslında belediyelerin asli görevi olan otoparkları bulundukları alanda yapmamalarıdır. Belediyeler binaların altında alanlarına göre otopark yapımı zorunlu olmasına rağmen bu görevini yerine getirmiyor. Yerel yönetimler bu sorumluluklarını yapmadıkları için vatandaş arasında ciddi anlaşmazlıklar çıkıyor. Burada asli kusuru olan belediyelerdir. Her binanın altında otopark yönetmeliğine göre belirlenen mesafede otopark olması gerekiyor. Ancak bunlara rağmen vatandaşın evinin önüne park yapılmaması ya da yolunun kapanmaması için bariyer koyması, park edilmez levhası yerleştirmesi de yasal değil. Vatandaşın bu keyfiliğine karşı herhangi bir denetimde bulunmuyor.”
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.