Şimdi Ara

Aöf Adalet okuyan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu yıl 2. üniversite olarak adalet okumak istiyorum. dönem harcı 205+205 sanırım yıl içinde. dersler zormudur, hem çalışıp hem okumak sıkıntı oluşturur mu? İşletme fakültesi ve büro yönetimi önlisans bitirdim. birde bunu okumak istiyorum. dgs ye çok sıkı çalışıp hayalim olan hukuk fakültesini kazanayım yeter. dersler konusunda sıkıntı yaşayanlar oldumu veya hangi dersler ağır ona çalışalı şimdiden.



  • Eveeet, 842 gün önce bu mesajı yazmışım. Adalet bölümü nihayet 2 yılda bitti. alttan üstten ders falan kalmadan hallettim, ama şuan bakıyorum bu bölümü okumayan kalmamış, canı sıkılan Adalet okumuş. o yüzden şu andan itibaren çok popülerliği yok malesef arkadaşlar. benim 3. üniversite diplomam olarak çekmeceme girmiş oldu sadece. birde benim okuma amacım icra müdürlüğü sınavına hazırlanmaktı onuda kaldırdılar malesef bu yıl içinde. o yüznde boş bir bölüm artık malesef. okumasıda oldukça zor bir bölüm.
  • Hocam ben katiplik için kpss düsünebilirim veya dgs kasmayı. Şuan egede tarih okuyorum ve iş imkanı yok denecek kadar az. O yüzden açıktan bitirip kpss veya dgs kasmak istiyorum. İş konusunda sıkıntı yaşarmıyım adalette. Teşekkürler
  • merhabalar,

    Adalet okumak nasıldı? zorlandın mı?

    ben de okumak istiyorum. esasen hangi üni de okumam gerektiğine de karar veremedim.

    Bu bilgilere (örneğin çıkmış sorular, üni değerlendirmeleri vb) erişebileceğim bir internet sitesi var mı arakadaşlar, memurlar vb gibi.?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.