Şimdi Ara

AOC G2590PX 144Hz 1Ms [Alındı]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Sizlerle beraber 1 hafta önce almış olduğum AOC G2590PX monitörünün incelemesini yapacağım. Elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıcam çünkü monitör inceleme konusunda biraz eskiklerim var.
    Kutusuna geçelim ;
    - Monitörün kutusu bence gayet şık duruyor. Güzel bir tasarım yapmışlar.
    AOC G2590PX 144Hz 1Ms [Alındı]

    AOC G2590PX 144Hz 1Ms [Alındı]

    - Kutusunu tekrar açıp çıkaramadığım için kutu içinden çıkanları size yazarak belirteceğim. Kutunun içinden DisplayPort, HDMI, DVI ve USB uzatma kablosu çıkıyor. DisplayPort kablosunu koymaları doğru olmuş çünkü çok kolay bulunmuyor.

    Monitörün masamda duruşu :

    AOC G2590PX 144Hz 1Ms [Alındı]
    AOC G2590PX 144Hz 1Ms [Alındı]AOC G2590PX 144Hz 1Ms [Alındı]
    AOC G2590PX 144Hz 1Ms [Alındı]
    - Monitörün çerçevesiz yapıya sahip olması estetik açıdan güzel bir görüntü oluşturuyor ve size sonsuz ekranmış hissi yaratıyor. Eğer benim gibi ince çerçeve meraklısıysanız . Monitörün en yukarı ve en aşağı kalkmış hali her halükarda yeterli.

    AOC G2590PX 144Hz 1Ms [Alındı]
    - Monitörün arkasında 2 adet HDMI girişi bulunmakta. Özellikle 4 tane USB girişinin olması kasasında boş yeri olmayanlar için güzel bir detay.

    AOC G2590PX 144Hz 1Ms [Alındı]
    - Monitörün arkasına joystick tuşu yerleştirmeleri hayatı kolaylaştırıyor çünkü tuşlarla tek tek yukarı aşağı veya menü fonksiyonlarını yapalım derken kafamız karışabiliyordu. Ve ayrıca kapat-aç işlevi de bu tuştan yapılıyor.

    Özetle ; Ben 8 yılı aşkın bir süredir 60Hz monitör kullanmış birisi olarak diyebilirim ki 144Hz'e geçer geçmez farkı direk masaüstünde mouse imlecinin kaymasından anladım. Gerçekten insan 144Hz'i deneyimledikten sonra 60Hz'e bir daha dönmek istemiyor, dönse de monitör kasıyormuş gibi geliyor. Oyunlarda da aynı şekilde ekran çok akıcı hissettiriyor ve sırf bu his için oynamak isteyebilirsiniz . Ve monitörü 2000TL'ye almış bulunmaktayım.







  • Sizden başka kullanıcı yok galiba. Memnunmusunuz, tavsiye edermisiniz 7 aylık süredir kullanmaktaysanız tabi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yarın muhtemelen bu monitörü alacağım.
  • Arkadaslar monitör gercekten cok iyi.2 haftadir kullaniyorum bende .turkce menü.ekrana cros koyma filan mevcut. Bunlardan bahsedilmiyor hicbiyerde onemlindetaylar lazeri olmayan silahlar icin.cercevesiz olusu çok şık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • IPS panelden TN panele geçmek isteyebilseydim 144hz çok cazip
  • kullananlar memnun mu acaba?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1500 tl ye monitör arayıp durdum önceki tn 60hzdi. Sağda solda ips karşısında tn çamur lafları üzerine tnden baya soğudum gidip canlı olarak görene kadar. Belkide 10 senedir tn kullandigim için gözüm alışmış olabilir ips ile asla bahsi geçen kadar fark göremedim. Hatta tn daha canlı geldi fakat dediğim gibi bu benim göz asinaligim ile alakalı olabilir.

    Performansa gelecek olarak tam anlamıyla mükemmel. Üstelik gysnc(yazılımsal) sertifikasına sahip ve bu listede baya başlara oynamıştı. Zerre ghosting yok. Bana göre fps oyuncuları için biçilmiş kaftan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.