Şimdi Ara

Antalya Tarafı Eylül Balayı Oteli Tavsiye Alabilir miyim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Merhaba


    Eylül ortası düğünüm var 4-5 gece Antalya tarafı bütçe 6-8 bin Otel tavsiyelerinizi alabilirmiyim ayrıca deneyimlerinizide yazarsanız çok memnun olurum yardımınıza ihtiyacım var erken rez ile güzel bir otelde herşey dahil güzel bir balayı geçirmek istiyorum .




  • Merhaba


    Tercihinizi 5* her şey dahilden yana kullanacaksanız çok iyi araştırmanızı tavsiye ederim. Çünkü eylül ayında kişi başı gecelik 300 TL her şey dahil otellerde var(ALKOL DAHİL) ancak yenilen etin et olmadığını bir gün önceki pilavın ertesi gün sütlaç olarak geldiğini duydum  


    Şahsi fikrim Antalya'da 5* otel için belek side gibi yerler tercih edilmeli çünkü otelin dışında yapılabilecek pek bir şey yok. Kendi aracınız varsa belki etrafı biraz gezebilir veya animatörlerin sattığı turlara katılabilirsiniz.


    Bizde balayında side tarafında barut grubun oteline gitmiştik herşey çok güzeldi çok memnun kaldık.Ertesi sene orda harcadığımız paraya hatta belki daha azına 2 gün kaleiçinde tarihi bir otelde ve 3 gün Lara Azu butikte hemde kıbrıs dome otelde 5 gün konakladık. Her yeri gezdik çok kaliteli restoranlarda yedik alışverişimize kadar yaptık. Tatil yaptığımızı anladık gerçekten.


    Tabi balayı mühim mesele tercihlerinize göre düzenlemeniz en doğrusu olacaktır.



    Mutluluklar dilerim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denisway -- 17 Nisan 2021; 16:47:35 >
  • belekte, tui magic life ve susesi luxury resort bunları bir araştırabilirsiniz

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.