Şimdi Ara

Antalya - Agora Alışveriş Merkezi [AVM]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Antray Altınova durağında inerseniz Metro marketi ve Agora yı görürsünüz yolun kuzey kısmında. acılmıs yorumlar nelerdır gidenler indirim vs yenı seyler?



    Antalya - Agora Alışveriş Merkezi [AVM]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi narsess -- 20 Kasım 2017; 19:21:48 >



  • Alintidr....


    AVM'yi Pazar akşamı 1 saat kadar gezdim. Öncelikle içi, inşaat fotoğraflarında gördüğümüzden büyük. Henüz bazıları açılmamış (veya kiralanmamış) olan birkaç mağaza dışında aktif ve açılış haftası olduğu için oldukça da doluydu. Konser ve etkinlikler vardı ancak sahne çok ortada, merkezde olduğu için etkinlik zamanında inanılmaz bir gürültü vardı ve yemek kortunda gürültüden durulmuyordu.Genel olarak Antalya'daki diğer AVM'lerden hiçbir farkı yoktu.

    Antalya'da eksikliği hissedilen şey yeni bir AVM'den ziyade, İzmir Forum Bornova gibi bir açık hava, sokak AVM'si... Bu konudaki tek seçenek Erasta ancak Erasta da çok küçük...Agora'nın yayınlanan ilk proje görsellerinde yanlış hatırlamıyorsam en azından büyük bir kısmı açık hava AVM'siydi ancak daha sonra belli ki bu planlama değiştirilmiş.

    Özetle diğerlerinden öne çıkacak hiç bir özelliği olmayan bir AVM olmuş. Yanındaki IKEA faaliyete geçtiğinde IKEA'ya gidenlerin uğradığı bir yer olur bence. Mall Of Antalya, MarkAntalya ve Özdilek tramvay durağının tam önünde olduğu AVM'ler. Terracity çok yoğun konut yerleşimine sahip bir bölge...Bu özelliğiyle Agora'nın ne konum, ne ulaşım ne de mağaza çeşitliliği açısından diğerlerinden daha öne çıkan bir özelliği yok.




  • Avmlerden tiksiniyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hamza5806

    Avmlerden tiksiniyorum.

    Antalya ıcın gereksiz cok zaten
  • quote:

    Orijinalden alıntı: narsess


    quote:

    Orijinalden alıntı: hamza5806

    Avmlerden tiksiniyorum.

    Antalya ıcın gereksiz cok zaten

    Kesinlikle Ankaradayim avmden baska bir sey yok bazen arkadaslar israr ediyor mecburen nefret ede ede gidiyorum Antalya'da olsak böyle mi olurdu aah ah...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • magazalar dolmuss
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.