Şimdi Ara

Anne babamın arkadaşlarının çoçuklarımı, kendi arkadaşlarımmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • okullar açılmasına 1hafta var gibi ama şimdiden hazırlık sınavları başladı. Benim gittiğim okulada babamın arkadaşlarından 2çoçuk, annemin arkadaşlarından 2çoçuk 4kişide o okulda. bide kız arkadaşım 5etti.

    ee ben geçen yıl bi alt sokakta olan arkadaşımı götüremicemmi veya yol üstünde yakıt parasını karşılamak için aldıgım kişiler oluyordu, en azından çoçuk yol üstüne çıkıyordu. benden 1-2yaş küçük çoçuklara serviscilik yapıcam resmen, bide evin önünden alırmısın diyiyorlar. Ya 18 yaşına gelmiş adamın daha neyini koruyonuz cıksın sokağa, o gün canım ister okula gitmem, canım ister okula giderim deli edicekler beni. Keyifli bir yılım olucak sanıyordum, iyiki ailemin arkadaşlarının çoçukları var içine ettiler, sabah 8:30da kalkıyordum. Şimdi 8 de kalkıp bebeleri toplicam lan anneme hayır diyiyorum gidiyor kadınla konusturuyor beni.


    Normalde boş gitsem almasına alırım yol üstündeyse ama genelde 2kendi arkadaşım 1sevgilim oluyor, sevgilim dışında diğerlerindede para alıyorum oda kıyafetle vs telafi ediyor, araba su yakmıyor onlarda yarı ücretine okula gidiyor. Bide bu yıl okula gelicek olan babamın arkadaşının cocugu var onuda sevdiğimden götürücem. Digerleri nereye binicek. Zaten ilk 1ay servis kullanıcam dedim, olmadı 1-2ay arkadaşın araba ile idare edicez.

    Alternatif çözümü olan varmı, aklınıza bi cinlik gelsin hemen. Su an kadınlar günü var, kadının teki benim oğlan gazide onuda yol üstünde atıver dedi, ona çözüm basitti çiflikten gidiyorum dedim. Deli olucam c plaka versinler dolanıyım etrafta

    annemin arkadaşının çoçuğu bilkentte gidiyor, onamı takılsam deli olucam. Onada bi ton bizim oğlanı at dediler, çoçuk kaza yaptıktan sonra kimse vermedi çoçuğunu, kazamı yapsamki



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kolek21 -- 5 Eylül 2012; 16:15:26 >







  • Kardeşim sen şimdiden mesafe koy. Bugün serviscilik yaparsın, yarın daha fazlasını isterler. Direk ben arkadaşlarımı götürüyorum, yada harçlık çıkartıyorum; yer kalmıyor de.

    Edit: Birde servis işini aç biraz direk konuya dalmışsın kimse bi' şey anlamamış.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S. Todd -- 5 Eylül 2012; 16:18:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • okulun bedava servisi var onu kullanıcam ilk hafta mecburum
  • En başta söyleseydin keşke hani arkadaş götürüyorum hem harçlık çıkarıyorum deseydin okuyan adamsın sonuçta anlayışla karşılarlardı bence. Şimdi de en mantıklısı böyle gibi.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • anlayışla karşılıcaklarını sanmıyorum, yakıt parasına ihtiyacım olmadını biliyorlar. Neden topluyorum derseniz, babamdan para isticek yüzüm yok, bazı harcamalarımı ordan yapıyorum. Ayda 250-300tl birikiyor. aracı her ne kadar ben kullansamda araç babamın, kendi paramla almadım sonucta



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kolek21 -- 5 Eylül 2012; 16:41:38 >
  • dostum benim de büyük hatalarımdan biridir. işin garibi benim götürüp getirdiklerim hep kızlardı buna rağmen insan belli bir süre sonra sıkılıyor sorguluyor.. bence baştan kimseyi alıştırma.
  • Gerçekten istemiyorsan baştan hallet yüz bulurlarsa başına çıkarlar demedi deme.Yaparsan iyilik olur ama sende haklısın o kadar kişi varsa ortada tercih yapmalısın bence
  • Müsait oldukça okuldan eve getiririm ama sabah çok sorun. Sabah 5dk trafiğe geç çık 30dk okula geç varıyosun. Kız arkadaşım rahattı ben evden cıktım derdim, gittiğimde inmiş olurdu. Arkadaşımda geceden arardı gelicekse söylerdi. Sabah hızlı olmam lazım trafikten dolayı ve kimse için 30dk erkenden kalkmam. 4-5kşi gelirseler 30dk erken çıkmak zorunda kalıcam

    yüz göz olmama konusunda anneme götürmicem diyiyorum ama kadına nasıl diyiyim, mantıklıda konusmiyorlar zaten.

    yok evden al
    yol üstünde at

    Ben zaten okul çıkısları pek eve dönmüyorum geziyorum dedim, annemden cok kadınlar sorun yaptı. Annemde eve bırakır öyle gezersin dedi, ben hayır dedikçe annem üstüme geliyor. Akşam babam gelsin kadroyu açıklıcam ben + 2arkadaşım, yol üstündede 1kişi varsa alırım dicem. Çok aşırı sinirlendirdiler bugun. Pazartesi dersim başlıyor, o gün akşam bırakırmısın dediler, bende gece 1-2gibi dönücem dedim, kadın ne işin var o saate dışarda diyiyor. Annem girdi arayada sorun çıkarmadım

    her şeyi geçtim, çoçuğuma okulda bak, arkadaş edinsin. Banane çoçuklarınızda bu yaşa gelmiş hala 2insanla konusamıyorsa ben ne yapıyım. Anaokuluna döndü koskaca üniversite, hele bugun okula bi gittim, gitmez olaydım. Çoçuğun teki geldi 1yaş küçük abi diyiyor, saçma sapan konusuyor, yok sınava şöyle hazırlanmış, okul güzelmiş, kızlar şöyleymiş. He tamam gel okulu gezdiriyim, bölümünü bilmiyosan yardımcı oluyum ama ben çoçuk avutamam ya. Şuan sadece anne ve babamın arkadaşlarının çoçuklarından beni tanıyan bu yıl gelen 30kişi var. Herkesin dediğide, bizim çoçukla arkadaş ol.

    su 1haftada öğrendiklerim, siz siz olun aileniz arkadaşları 30+yaş insanlarla aranızı iyi tutayım demeyin, selam bile vermeyin o kadar soğuk olsun. ben gittim samimi oldum bunca yıl hata yaptım. Okulunuzu seçerken hayatta ulaşımı zor bir okul olmasın ve kişi sayısı az olmasın.




  • dostum işin gerçekten zormuş deli olurdum bende öyle bi durumda.hele göz kulak ol arkadaş olun durumları tam cinnetlik gelir bana.çözüm olarak da aklıma pek bişey gelmedi ama acaba çocukları arabaya alınca böyle sürerken yalandan hız filan yapsan hırçın sürsen arada birde kaza tehlikesi gibi durum yapsan vazgeçip belki vermezler çocuklarını.kaza olayı da sakat çünkü boşuna arabaya sana zarar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kendi arkadaşların değil. net olarak tavrını ortaya koy götüremem kendileri gitsin koskoca adamlar oldular de

    kendinde dediğin gibi zaten araba dolu oluyormuş . arabada yer yok götüremem de
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.