Şimdi Ara

Anksiyete bozuklugu olan var mi ? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
3
Favori
4.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Titreşim tıbbı diye bir şey var; Teoman Karadağ hocamızı dinleyin.

  • Ahahahaha tiplere bakın.


    Biftek ile psikolojik rahatsızlıkları iyileştiren birisi, titreşim tıbbı diyen 'aşıtkarşıtı' diye birisi. Daha neler göreceğiz acaba.



    Lütfen tekrar tekrar söylüyorum forumlarda vs. psikolojik rahatsızlıklara tedavi aramayın, bazı cahil insanları ciddiye alıp hastalığınızı ilerletip tedavinizi zora sokmayın.



    Nickinde 'aşıkarşıtı' yazan birisini ciddiye almayın ve aranıza büyük mesafeler koyun arkadaşlar.

    Al sana aşıt karşıtlığı:


    Soldaki aşısız, sağdaki aşılı.


    Anksiyete bozuklugu olan var mi ?




  • he millet kutu kutu ilaç yutsun, iyileşir belki

  • bazı bilgisiz insanlar bilmedikleri şeyi hiç araştırmadan kötülerler; örneklerini burada da görüyoruz, itiraz edeceksen bir fikrin olacak, neden yanlış neden doğru izahı yok-sadece bize cahil desin geçsin

  • aşıkarşıtı A kullanıcısına yanıt

    "bazı bilgisiz insanlar bilmedikleri şeyi hiç araştırmadan kötülerler"


    Anksiyete bozuklugu olan var mi ? 

  • ben bilmediğim konuda fikir beyan etmiyorum, bazı arkadaşlar titreşim tıbbını reddediyor-öyle şey mi olur demeye getiriyor farkında iseniz, bu konuyu anlatan kişi doktor da deseniz referans da verseniz araştırmadan bakmadan sizi cahil diye nitelendiriyor, bizim ülkeye özgü bir şey bu galiba. Tesla'nın enerji ve titreşim hakkındaki görüşlerini de yazsanız anlatamasınız, onun için bana da bilgisiz deyip geçin, kolayınıza gelen o çünkü. İlaç ile tedavi olmak isteyen ilaç yutsun, 10 sene-20 sene ilaç kullansın, kendi bileceği iş.

  • Anksiyete ağır bir şekilde bende de var. Prozac + olanzapin kullanıyorum. Ondan önce dulox 30 mg kullanıyordum, korkuları daha iyi bastırıyordu. Ondan önce de Fonksera 20 mg kullanıyordum. Ondan önceki dönemde dulox kullanıyordum yine. Dulox'a 'korku ilacı' diyorum. Çünkü korkuya iyi geliyor.


    Durduğum yerde korkuyorum arkadaşlar. Birisinin bana bir şey yapmasına gerek yok. Dünya'daki kötülükler yetiyor korkmama.

    Dünya hassas kalpler için cehennem'dir.

  • prozac toplumu diye bir film vardı, orada her şey anlatılmış. Kızın söylediği cümleye dikkat: İlaçla iyileşmedim.


    Kitaptan uyarlanmış, yaşanmış-gerçek bir hikayedir.

  • ağır metal birikimi her türlü hastalığın gizli sebebi olabiliyor , hücre içi tetkik yaptırmak önemli

  • Bende var. Bazen artıyor bazen azalıyor. Genelde yalnız kaldığımda artıyor ama genel olarak kontrol edebiliyorum. Hiç ilaç kullanmadım ve kullanmayı düşünmüyorum.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tedavisi var ama beyin kimyası bozulduğu için hastalıklar oluyor kola kahve enerji alkol almayın et sebze bulabilirseniz tüketin b12 omega 3 hapları faydalı tutarsanız balık tüketin

    AKMakarna ve Akpilavı azaltın

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Malesef bu devirde kaygı bozukluğu olmayan insan bulmak zor.


    Bende de kaygı bozukluğu var ama teşhis de ettirmedim resmi olarak ilaç da başlamadım eminim azıcık konuşsam bir ilaç yazar pskiyatr SSRI falan ama istemiyorum.

  • Kafeinli yiyecekleri ve içecekleri kesin 1-2 ay sonra Anksiyete falan kalmaz. Malesef bu konuda yüzlerce bilimsel araştırma ve makale olmasına rağmen anksiyete bozukluğu olan kişilere bakan doktorlar bu konuyu görmezden geliyor. Kafein tüketimi = Anksiyete bozukluğu,stress, düzensiz uyku ve yeme bozukluğu Kahve, çeşitli Çaylar, Çikolatalar ve Enerji içecekleri gibi kafein içeren iyecek ve içecekler sinsice sağlığınızın içine eder. Doktorlara nezaman gitseniz Stresten yok vitamin eksikliğinden vesaire bahsederler. günlük olarak ne tükettiğiniz ve tükettiğiniz şeylerin uzun vadede yan etkileriyle ilgilenmezler geçici 1 2 ilaç ve kremle sizi yollarlar. Genetik kalıtsal bir rahatsızlığınız yoksa. vasatın biraz üzerinde bir beslenme ve spor ile Bedeniniz saat gibi çalışır. hergün kafeini şekeri yüklüyorsunuz vücuda sonra arıza çıkarmaya başlıyor




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0LDB0Y -- 11 Ekim 2022; 20:58:46 >
  • Kardeş tarif ettiğin depresyon. Akineton bu arada tipik olarak depresyona verilecek bir ilaç değil. Venlafaksin de vermiş sana majör depresyonun olduğunu da sanmıyorum.


    Neyse, forumda olmaz bu iş. Biz bilmeyiz kardeş doktorun ne diyorsa o. Millete sorma bu işleri.

  • 0LDB0Y kullanıcısına yanıt

    kardeş söylediklerin kısmen doğru. Böyle şeyler söyleme sağda solda. Bırak milletin doktoru karar versin. Sen sadece kahveyi kessen iyi olabilir de ille bir şey diyeceksen.

  • aşıkarşıtı A kullanıcısına yanıt

    cahilsin ve cahilin en tehlikeli cinsindensin; cahil olduğunun farkında değilsin. Bu seni sana sana itibar edecek çaresizlikteki insanlara zarar verme şansı veriyor. Cahil olduğunun farkında olsan susma eğiliminde olurdun.


    Senin o beğenmediğin ilaçlar hayat beklentisini 35 yıldan neredeyse 80yıla getirdi kardeş.

  • VolcanoPower kullanıcısına yanıt

    Yapabileceginiz en basit ve en ise yarar sey "sorunun ustune gitmek ve asla kacmamak"


    Bu dediğini yapmak haklısın iş burada bitiyor. Çekim yasası diye bişey var insan bişeyi erteleyince veya kaçınca o korktuğu muhakkak başına geliyor. Benim hatam sorunla yüzleşmemek, kaçmak ve mücadele etmemek.

  • kahve takıntılı birisi için problemli bir içecek

  • Ankisiyete bendede var. Hatta anksiyete çağımızın hastalığı hareketsiz yaşam gelecek kaygısı insanların iş bulamaması geçinme derdi ve stres.


    Son 1-2 ayım çok stresli geçti bunun akabinde ankisiyete dediğimiz şey iyice bunaltıyor beni sürekli geleceği düşünüyorum geçim derdi vs. Sabahları mutsuz uyanıyorum. İçimden hiçbirşey yapmak gelmiyor. 2 yıllık evliyim. Baktığımızda eşimde bende çalışıyoruz. Kendimize ev alabildik. Şuan içine giremesekte bir evimiz var. Bu süreç biraz zorlu geçti biz kiradayız vs derken şuan oturduğum ev bile sıcak gelmiyor. Alışamıyorum garip yani evde birşey bozulacak sürekli uğraşacakmışım gibi geliyor. Bunun benim beynimle duygularımla alakalı olduğunu biliyorum. Telkinliyorum kendimi ama bir anda bir düşünce geliyor ve mutsuz oluyorum. Ekonomik olarak çok kötü bir durumda değiliz sokakta değiliz. İstediğimiz zaman istediğimiz şeyi yapabiliyoruz. Ama işte psikoloji farklı ilaç vs kullanmak istemiyorum





  • fbeee1 F kullanıcısına yanıt

    Levent abi var çalıştığım yerde 10 yıldır asgari ücrete çalışıyor sen evlenmişsin üstelik birde ev almışsın ne güzel ben evlenmeyi düşünmüyorum çünkü asgari ücretle evlenilmez.

  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.