Şimdi Ara

Anket!!! Evlenecekmisiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Anket!!! Evlenecekmisiniz?


(En Son Oy Tarihi: 27.11.2020)
Giriş
Mesaj
  • beyler ben eşşek gibi 30 uma kadar belki 35 emi kadar çalışıp evlenme parası biriktiremem açık açık söyliyeyim bir evlilik maliyeti herşeyle beraber en az 600k veya 700k bu parayı harcayıp kadınla evlenip sonra ise kadın 2.ci senemizde ay ben bu adamdam soğudum diyip boşanıp ömür boyu nafaka veremem bunun yerine gidip kendi alanım ile ilgili bir şirket açarım 600k ya en azından hem ülkeye katkım olur belki şirketi baya bir büyütüp köşeyi dönerim evleneceğinize yatırım yapın şirket kurun dükkan açın en azından hem siz kazanırsınız hem de devlet kazanır

    Ben çünkü önceden kızlık zarı ameliyatı olup arkadan tren hattı geçmiş bir kızın ben baba evindeyken hiç elim erkek eline dokunmadı diye yalancı triplerini yiyemem

    Hem kadın erkek eşittir diyen kadınların evlendikten sonra eve erkek bakar triplerini yiyemem

    Ben enayi gibi 30 uma kadar belki bu şartlarda yemeyip içmeyip ayrı eve çıkmayıp sürekli aile evinde 35 yaşıma kadar evlilik parası biriktiremem

    veya evlilik borcunun altına giremem

    Ben çünkü bu toplumdaki kadınların genç yaşlarında serseri adamlarla takılıp onlarla oynaşırken efendi erkekleri bıraktıkları için 30 dan sonraları ise efendi erkek aradıkları yani enayi erkek aradıkları için o enayi erkek olamam

    SİZ SİZ OLUN ASLA EVLENMEYİN!!!!!!








  • Bu devirde Ankesörlü telefon ihtiyaç mıdır diye sormak gibi bir şey olmuş bu. Evlilik olayı bitiyor, Z kuşağı evlenmeyecek, zaten evlenmesinde. Çok güzel düşünmüşsün para biriktirebiliyorsan işini kur ya da dünyayı dolaş. Bu devirde gençlerin iş bulup para biriktirmesi de zor. Evlilik olayı olunca kız tarafı da asgari ücretli de olsan sabancı muamelesi yapıyor. Gerçekten dünyanın en boş ve saçma işi evlilik. Akıl tutulması. Sakın sakın bu işe girmeyin. Siz gençler hep cinsellik açısından yorumluyorsunuz da keşke tek sorun evlilikle ilgili cinsellik temalı konular olsaydı. Sürpriz yumurta gibi hiç ummadığınız problemleriniz olacak.
  • 600-700 bin tl paran varmi ?

  • Konungariket Sverige kullanıcısına yanıt

    yok ondan dolayı diyorum kanka hem pahalı hemde enayi yerine koyuluyorsun kadınların çoğu genç yaşlarında serseri erkeklerle oynaşıyor efendi olanları mal olarak görüyorlar sonra ise 30 dan sonra sı ise bize bakacak erkek olsun yok ben efendi erkek ararım diyorlar işte bu beni en çok sinir ediyor benden 10 yaş büyük abiler çoğuda evli diyorki bizim düştüğümüz hataya siz düşmeyin diyorlar bana sürekli bana ne anlatıyorlar bir burada yazsam aklın şaşar aga

  • Şuan aklımda yok ama büyük konuşmam ilerde şartlar bana uyarsa evlenebilirim...

    Edit: Bu arada konuyu açan arkadaşın psikolojik sorunları var yazdıklarından onu anladım.Geçmiş olsun...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaxPayne87 -- 21 Kasım 2020; 23:0:0 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aga sen bana desene bu ülkede kaç kişinin pskilojisi düzgün sen onu bana söyle bende sana diyeyimki psikolojim bozuk diye zaten bozuk bozuk değil demiyorum ama gerçekten her şey erkeğe yüklenmesin aga bu toplumda erkeklerin çoğu evlenmesin bak gör o zaman bu ülkede her şey erkeğe yüklenmez evlilik ve diğer şeyler içinde geçerli

  • hayır, eskiden olsa evet derdim ama artık hayır

  • Evlenen enayidir çok mükemmel bir aday çıkmadıkça ömür boyu bir kadın tarafından yontulursunuz.


    Türk kızları biraz erkeklerin değerini anlasınlar adam gibi erkekler yerine abuk subuk erkekleri bulurlar sonra vah vah çekerler.


    Bu devirde evlenenin cebinde minimum 100 bin lirası olmalı oda evi ve arabası varsa onlar yoksa minimum 500 bin tl + 100-150 bin tl düğün masrafı.


    Acı ve gerçek tarafı asgari ücretin düşük olması.


    Geçen uzaktan tanıdığım ile konuşuyorum kızın evine gitmişler kızın annesi bunlara demiş ki bizim örf adetimiz böyle evlendikten sonra kızlar çalışmaz bunlar şok olmuş enayi arıyorlar aklınca.


    Bıktım boşanıyorum desen de nafaka var öyle kolay olmuyor ayrıca harcadığın paralar çöpe gidiyor ve ekstra olarak geline bütün altınlar kalıyor altınları harcadıysanız onlar için de dava açabiliyor.


    200 GR için gereksiz dert almaya gerek yok en son Asya'da robot yapacaklardı bunlardan alalım ne halleri varsa görsünler.





  • NitroNos kullanıcısına yanıt

    robotlar haricinde her şeyine katılıyorum reyiz türkiyede erkek olmak çok zor aga harbi benim adamımsın

  • Hangi evlenen 600 700 bin harcamış saçmalamayın

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • JaReD22 kullanıcısına yanıt

    Ev + Araba + Takıları saymıyorum.


    https://dugun.com/planlama-rehberi/a-dan-z-ye-dugun-masraflari-1704


    Burada yer alıyor günaydın kanka 2020'ye hoş geldin.

  • MuhammedCihadOğlu M kullanıcısına yanıt

    Yemekte yapsa güzel olur tavır atmaz , kafanı şişirmez sadece çocuk yapamaz gerekte yok milyarlarca insan var zaten dünya kalabalıklaşıyor daha ne kadar çocuk yapılacak

  • MuhammedCihadOğlu M kullanıcısına yanıt
    Bu devirde Ankesörlü telefon ihtiyaç mıdır diye sormak gibi bir şey olmuş bu. Evlilik olayı bitiyor, Z kuşağı evlenmeyecek, zaten evlenmesinde. Çok güzel düşünmüşsün para biriktirebiliyorsan işini kur ya da dünyayı dolaş. Bu devirde gençlerin iş bulup para biriktirmesi de zor. Evlilik olayı olunca kız tarafı da asgari ücretli de olsan sabancı muamelesi yapıyor. Gerçekten dünyanın en boş ve saçma işi evlilik. Akıl tutulması. Sakın sakın bu işe girmeyin. Siz gençler hep cinsellik açısından yorumluyorsunuz da keşke tek sorun evlilikle ilgili cinsellik temalı konular olsaydı. Sürpriz yumurta gibi hiç ummadığınız problemleriniz olacak.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • uyumlu birini bulmak çok zor aldatılma riski çok yüksek bir de aşkın ömrü 2-3 yıl, sonra sıradanlaşıyor ilişki. sırf akraba diye sevmeyeceğim insanlarla muhattap da olmak istemiyorum. kısacası teraziye koyduğum zaman - tarafın çok daha ağır bastığını görüyorum.

  • Hocam yazdıklarında çok haklısın ama sizin durumunuzda olan kadınlarda var hayatları belli bı yaşa kadar çalışmakla geçip fazla ilişkin yasayamayan.


    Tabi bunlarda kendi içlerinde 2 ye ayrılıyor bı grup böyle calismaya devam edemem diyerekten kişiliğe karaktere bakmadan parası olan erkeklerle takılıyorlar, ailelerinin sağlayamadığı imkanları zengin erkeklerle kolay ulaşılabilir hale getiriyorlar. Diğer grup sayısı çok azda olsa normal yaşantılarına devam ediyor diyim siz anlayın gerisini. Biliyorum sayısı çok az.

    Bu kadar Arizona kertenkelelerinin kadin aradığı bı yerde kadınlarda boş kalmıyor. Çünkü talep çok, ciddi anlamda üstüne basa basa söylüyorum talep çok fazla. Hayatlarını sırf manitacılık üzerine kuranlar var ciddi bu şaka değil. Cebinde para yok karnını doyurmaya parası yok ama adamın tek derdi manitam olsun. Sınıftan kız arkadaşım mesaj kutusunu göstermişti bı ara akıllara zarar mesajlar vardı hocam hemcinslerim adına utandım. Neler neler... Ama genel olarak yazan 10 kişinin 8inin karakter yapısı hayat beklentisi aynı. Bundan dolayı neyin tribine giriyor kadınlar anlamadım.

    Kendim çok saf temiz kalp mi bir insan mıyım tabi kide hayır sütten çıkmış ak kaşık degilim. Bunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim.

    Daha çok şey yazmak isterdim fazlada birşey yazmadım ama hem geç oldu hemde telefondayim yoruldum yazarken.

    Son olarak yıllarca çocukluğumdan beri yaz ayları iş hayatında oldum ve şehir dışında üniversite okuyordum malum koronadan dolayı evdeyiz ama çok hikayem var hocam bu gözler neler gördü ne hikayelere şahit oldu ah bı bilseniz. Yüzde 90'ı söylediklerinizi destekler nitelikte.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 2pac. kullanıcısına yanıt

    işte sizin gibi zeki erkekler türkiyede az reyiz bunun bilincinde ol gerçekten türkiyedeki bir çok erkekten daha fazla zekisin harbi diyorum bak

  • Bu arada profilinize baktım doğum tarihiniz dogruysa 2000lisiniz aramızda 2 yaş var 98liyim.
    Belki çevrende çok fazla kadınlarla takılan sevmediğin karakterde erkekler olduğundan bu şekilde kadınlara karşı bı tavır aldın.
    Ne demek istediğini de anlıyorum bakış açımızda biraz benzer ama küçüklüğümden beri büyük insanlar içinde bulunmamdan ve onların hayat hikayelerine şahit olduktan sonra insan ailenin önemini kavrıyor.

    TAVSIYEM FAZLA TAKILMA, SU AKAR YOLUNU BULUR, YASIMIZ GENC, HAYATI DENGELI YASA. PARASIZ DA KALDIM, ACTA KALDIM UNIVERSITE YEMEKHANESINDEN 3 LIRALIK YEMEK YIYEMEYIP UCUZ KEKLERLE GUNLERI GECIRDIGIMDE OLDU. SUAN 3.SINIFIM KENDINE IYI BAK HOCAM. HICBIRSEY SENDEN DAHA DEGERLI DEGIL. AMA KADINLAR OYLE AMA ŞÖYLE SALLA GITSIN. SEN BI YOLDA ILERLE O YOLA DAHIL OLMAK ISTEYEN OLURSA OLUR, OLMAZSA.....


    Edit: yazım yanlışı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2pac. -- 22 Kasım 2020; 0:11:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NitroNos kullanıcısına yanıt
    Zenginsen ona birşey diyemem ama bu ülkede evlenipte kirada oturan arabası olmayan bir sürü insan var
    Çok uçuk kaçık düşünüyorsunuz tekrar ediyorum zengin değilseniz bu düşünce yapısı ile zaten evlenemezsiniz

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • JaReD22 kullanıcısına yanıt

    Zaten evlenmek istemiyorum ki çabam bile yok :)


    Zengin olsam da olmasam da evlenmem.


    Evim var arabam var belirli bir maaşla geçiniyorum inşallah memur olmaya çalışıyorum ileride şirket açma planlarım var ama bana 10 sene sonra sorun gene aynı cevabı vereceğim.


    Şu anda acayip kafam yerinde çok rahatım ha evlenirsem de Türkiye'de evlenmeyeceğim Avrupa/Amerika/Rus tarafından da olur fark etmez.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NitroNos -- 22 Kasım 2020; 0:13:53 >
  • NitroNos kullanıcısına yanıt
    Şu zamanda zaten maddiyat ayarlansa bile doğru insanı bulup evlenmek gerçekten çok Türk kızları son yıllarda çok değişti aşk sevgi olayını bir kenara bırakıp karşıdaki insanın durumuna bakıyor çok iyiyse kendisini ona yamalıyor
    Diğer bir husus hiç çekilmiyorlar en ufak şeylerden kavga çıkarmaktan geri durmuyorlar
    Evlendiğinde kalan ömrün iyide geçebilir şehirde olabilir çok iyi tanıdığını sanırsın ama bir çoğu evlendikten sonra gerçek yüzünü gösterir
    O yüzden dışarıya yönelmek en doğru hareket olur özellikle rus kızları çok övülüyor güzellik konusundada sadakat konusundada



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JaReD22 -- 22 Kasım 2020; 0:20:30 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • JaReD22 kullanıcısına yanıt

    Ukrayna , Rusya tarafına açılabilirim.


    1 KERE Dünya'ya geleceğim insan gibi yaşayamadıktan sonra gezemedikten , tatil yapamadıktan sonra ne anlamı var evlenmenin gerçekten Türk kızlarından nefret ediyorum %80'i aynı kafa aynı zihniyet değişmez.


    Çok iyileri de var mı var eşine sadık ama bu televizyonları izledikçe nefret ettim ve sosyal medya'da görünenler eski iş yerimden 4-5 kişi gözümle şahit oldum evli kadınlara yazıyorlardı o gece ordaydı eşi aradığında da makinenin sesini ve arkadaşların sesini kaydetmiş mesaideyim diyordu iş yerindeki evli kadınları hiç söz etmiyorum neler neler gördüm duydun ben yok arkadaş bunları gördükten sonra tövbe ettim imkanı yok yurt dışına açılacağım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NitroNos -- 22 Kasım 2020; 0:25:21 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.