Şimdi Ara

Anker Soundcore Life Q30 Yorumlarım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Cihazı 3 gündür test ediyorum. Oyuncu değilim, çok nadiren oyun oynuyorum o yüzden "oyunlar için" üretilen kulaklıklara tasarımları her ne kadar güzel olsa da yanaşmadım. Satın almadan önce aklımda birkaç kriter vardı ve ona uyan kulaklıkları inceleyip en sonunda bu kulaklığı almaya karar verdim. Diğer alacak arkadaşlar için kendi yorumumu paylaşmak istiyorum.


    Öncelikle Anker q30 ve Sony WH-CH710N arasında kalıp tercihimi ankerden yana kullandım ve genel olarak deneyimim olumlu.


    Bütce olarak maximum 1k ayırdım ve kulaklığın şeklinin ışıklı, abartı görünen oyuncu kulaklıkları gibi olmamasını istedim. Yüksek sesli müzik dinlemeyi sevdiğim için ses kalitesinin ve yüksekliğinin iyi olmasını istedim ve aynı zamanda hem kablolu hem de kablosuz kullanabileceğim bir kulaklık arayışına girdim. Bir diğer istediğim şey ise mikrofonun kapatılabilme tuşu olan bir kulaklıktı ama bu özellik genellikle oyuncu kulaklıklarında var ve maalesef bu kulaklıkta yok. Ayrıca mikrofonun ses kalitesi güzel olmasına rağmen, dış ortamdaki sesi gerçekten aşırı iletiyor. Mikrofon için gürüldü engelleme özelliğini beğenemedim. Kulaklıkta en çok canımı sıkan şey bu oldu.


    Tasarım olarak hoşuma gitti fakat biraz büyük, dışarıdan bakılınca bir tık daha küçük görünmesini tercih ederdim ama çok sorun değil. Kulaklık pedleri kulağı tamamen kavrıyor. Kulak çok hafif değil ve uzun kullanımda kafanıza baskı yapabiliyor. Tuşların konumunu ezberlemek gayet kolay. Aynı anda iki cihaza bağlanma özelliğini gayet beğendim. Fakat biraz yavaş. Telefon ve pc'yi kulaklıkla eşleştirdiğimizde hangisinden ses gelmesini istiyorsanız onu kıllanıyorsunuz bu kadar basit ama laptoptan bir şey dinlerken videoyu durdurup whatsapptan gelen sesi dinlemek istediğinizde yaklaşık 15sn beklemeniz gerekiyor.


    Kulaklığın mobil uygulamasını beğendim. Ayrıca ses seviyesi tatmin edici. Sesi düşük bulanlar herhangi bir çift kanal eq ile yükseltebilir ama kulak ve kulaklık sağlığı açısından önermiyorum. Ben bass sevdiğim için kendi uygulamasından kendime göre bir ayar yaptım. Kulaklık pasif gürültü engellemede başarılı değil. Deri perlere rağmen dışarıdaki sesi kesmede yeterli değil. Aktif gürültü engelleme için farklı modlar bulunuyor bu modların hepsini deneyemedim. Uçak veya trafikte durum ne olur bilemiyorum ama sesli bir iç ortamda sizi mutlu etmeyebilir. Kulaklıkta beğendiğim bir özellik ise transparency mod oldu. Elinizi kulaklığın sağ tarafında getirip 2sn bekletince saydam moda geçiyor ve kulaklığın üstündeki mikrofonlara gelen sesi kulaklıktan içeri veriyor bu sayede kulaklığı çıkarmadan, dışarıdaki insanları daha rahat duyabiliyorsunuz. Ses kalitesi spotify gibi platformlarda çok iyi değil ama kaliteli bir müzik açtığınızda gayet tatmin edici.


    Kulaklıkla gelen koruma kılıfı gayet sağlam ve hoşuma gitti.


    Şimdilik ekleyeceklerim bu kadar. Fiyat olarak HB üzerinden 900e yakın bir fiyata aldım. Bu fiyata aldığım performans karşısında memnunum. Sorularınız olursa sorabilirsiniz.








  • Merhabalar, bende bu kulaklığı aldım ve şöyle bir sorunum var, noice canceling ve transparency modunda cızıltı sesi geliyor, müziği kısık sesle açarsanız o gürültüyü duyabiliyorsunuz ve rahatsız ediyor dolayısıyla. Sizde de böyle bir sorun var mı yoksa benim kulaklık mı bozuk?

  • Merhaba, cızırtı gelmiyor ama gürültü engelleme ve transparency modunda içeriden bir ses duymak normal fakat eğer cızırtı olduğuna eminseniz garantiye yollamanızı tavsiye ederim.

  • Merhabalar;

    Bende Anker Life Q30 almak istiyorum ama bir kaç aklıma takılan şey var cevaplarsanız çok sevinirim;

    1- Ürünün oyunlarda rahatsız edecek kadar bir ses gecikmesi söz konusu mu? (Laptop ve telefonda)

    2- Dışarıya çok fazla ses kaçırıyor mu dışarıdaki insanları rahatsız eder mi?

    3- Kulaklığı Discord gibi hem ses girişi (mikrofon) hem de ses çıkışı (kulaklık) gerektiren bir uygulamada kullanmamız mümkün mü? (Laptop üstünden) Bu soruyu sormamın sebebi bir kaç yorumda mikrofonu ve kulaklığın kendisi aynı anda çalışmıyor gibi bir yorum gördüm.

    Son olarak sizce almalı mıyım?

  • Nicolai Tesla kullanıcısına yanıt

    naptınız?

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.