Şimdi Ara

ANKER SOUNDCORE LIFE Q10 KULAKLIKTA BEKLENEN INDIRIM FIRSATI!(ANKER TR RESMI KONU) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
295
Cevap
11
Favori
43.541
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Anker Türkiye kullanıcısına yanıt
    Tam olarak arkadaşın attığı ürün olmasada benzer mantıktaki ürünleri bende ülke içinden almak isterim. Bu tarz ürünlere karşı TR piyasasında ciddi bir açık var. Kalitenin elbet bir maliyeti olacaktır, ancak getirdiğiniz zaman da kaz yolar gibi ekstrem fiyatlarından satmaya çalışmanızı önermem.



    Soundcore motion b hoparlör kullanıyorum, ses kalitesi iyi ancak arada bluetooth bağlantı problemi yaşıyor. Ses kesik kesik geliyor. Bana problemlisi mi geldi yoksa kronik bir sorun mu bilmiyorum ancak yorumum bulunsun.
  • Merhabalar ben aliexpress üzerinden Anker Soundcore Pro+ ürünü satın aldım ama dah 1 hafta oldu kullanalı bugün itibariyle sesi gitti ve hiç bir şekilde aç kapada yapsam düzelmiyor acaba yardımcı olur musunuz ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Anker Türkiye kullanıcısına yanıt
    https://www.youtube.com/watch?v=etKHM9lmJhk&feature=youtu.be bu sorunuma yardımcı olur musunuz ? Daha 1 haftalık ürün

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şu iki hafta içinde Hepsiburada.com'dan Anker Soundcore Motion+ alayım diye niyet ettim.

    Böyle bir fiyat oynaması olamaz.

    Anker ürünü bir koyuyor, bir kaldırıyor. Elinizde varsa koyun da alalım.

    Siz 850 tl'ye koyuyorsunuz, kaldırıyorsunuz biri 1400 tl'ye koyuyor, ardından siz girip 1150 tl'ye koyuyorsunuz. Haziran'da 650 Tl'ymiş. Kur farkı yaklaşık %10, bu fiyatlama değerlerini nasıl hesaplıyorsunuz?

    Çok rahatsızlık verici. Ve takip etmekten gına geldi. Ben de bekliyorum abuk subuk fiyatlardan satın almayacağım.
  • Anker Strike 3 7.1 kullanan var mı? Garip bir isteğim olacak da. :/ Kafam ve haliyle kulağım büyük. Hemen her kulaklık kulağıma küçük geliyor, tam almıyor kulağımı içine yani, üstüne geldiği için ezip 1 saate acı yapmaya başlıyor.

    ANKER SOUNDCORE LIFE Q10 KULAKLIKTA BEKLENEN INDIRIM FIRSATI!(ANKER TR RESMI KONU)

    Kullanan varsa, kaç cm şu kulaklığın içi kısmının eni ve boyu ölçebilir mi? Ortalayıp şöyle. Çizdim fotonun üzerinde de tam anlatabilmek için. İade durumu olmadığı için cesaret edip alamıyorum da. Bayağı geniş olduğu söylenmişti, o yüzden merak ettim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KOSMERCAN -- 20 Ağustos 2020; 2:17:22 >




  • Strike 3 indiriminden tekrar bekliyoruz, okul falan açılıyor ayağına. Kırma bizi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KOSMERCAN

    Anker Strike 3 7.1 kullanan var mı? Garip bir isteğim olacak da. :/ Kafam ve haliyle kulağım büyük. Hemen her kulaklık kulağıma küçük geliyor, tam almıyor kulağımı içine yani, üstüne geldiği için ezip 1 saate acı yapmaya başlıyor.



    Kullanan varsa, kaç cm şu kulaklığın içi kısmının eni ve boyu ölçebilir mi? Ortalayıp şöyle. Çizdim fotonun üzerinde de tam anlatabilmek için. İade durumu olmadığı için cesaret edip alamıyorum da. Bayağı geniş olduğu söylenmişti, o yüzden merak ettim.
    Hocam benim kafama rahat oldu petlerin boyutu.
    Uzunluk : 10 cm
    genişlik: 08 cm
    kulağa koyduğumuz alan
    Uzunluk : 07 cm
    Genişlik :04.5 cm
    Soğuk jeller harika almanı şiddetle tavsiye ederim.ANKER SOUNDCORE LIFE Q10 KULAKLIKTA BEKLENEN INDIRIM FIRSATI!(ANKER TR RESMI KONU)ANKER SOUNDCORE LIFE Q10 KULAKLIKTA BEKLENEN INDIRIM FIRSATI!(ANKER TR RESMI KONU)ANKER SOUNDCORE LIFE Q10 KULAKLIKTA BEKLENEN INDIRIM FIRSATI!(ANKER TR RESMI KONU)ANKER SOUNDCORE LIFE Q10 KULAKLIKTA BEKLENEN INDIRIM FIRSATI!(ANKER TR RESMI KONU)




  • merhabalar bu kulaklıgı sony w805c model televıziyonumda kullanabılırmıyım? qcyt1c var bir türlü bağlanmıyor. Bağlanmıyorsa boşuna almayayım...
  • noname0056 kullanıcısına yanıt
    Usb girişli olduğu için pc'de kullanılır diye biliyorum alıp da kullanmamak var iyi araştırın ama parasını sonuna kadar hak eden kulaklık 🎧

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • dragons4 kullanıcısına yanıt
    ben tv için sormuştum yinede tskler .kullandıgım model tv sahibi olan deneyebılırse cok ıyı olurdu.
  • Servis rezalet. L yazılı kısmı sağ R yazanı da sola takmıslar
  • Arkadaşlar film izlemek için kullanılacak kaliteli bir kulaklık arıyorum. Strike 3 iş görür mü? Uzun süreli kullanımda fazla sıkmayıp ağrı yapmaması önemli. Kablolu, kablosuz olması önemli değil. Genellikle bilgisayar ve telefondan izliyorum.
    Teşekkürler.

    Arkadaşlar bir de bu kulaklıkta harici ses kartı bulunuyor mu? Yani gerçek 7.1 Surround mu destekliyor yoksa yazılımla mı bu özellik veriliyor? Bu konuda kulaklığı kullanan arkadaşlar bilgilendirirse çok makbule geçer.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi healthypatient -- 22 Ağustos 2020; 21:54:52 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sabahtan beri BT kulaklık bakıyorum, daha çok laptop ve tablette BT ile film izlemek, müzik dinlemek amaçlı kullanacağım. Kullandığım kulaklık kırıldığı için hemen almak istedim, bütçeyi 500-600TL seviyesine ayarladım. Onlarca kulaklık arasından en sonunda Motion+ hoparlörünü de memnuniyetle kullandığım Anker Q10 da karar kıldım, HB de 250TL idi, 25TL de indirimim vardı, alınır alınmaz mı o nasıl bu nasıl diye bakarken HB nin indirim kampanyası bitiverdi fiyat oldu 350TL! İnsan kendine küfreder mi, bazen ediyor. Fazla araştırmacı ve titiz olmak nadiren de olsa dezavantaj oluyor. Şimdi bir daha ne zaman yine 250TL ye düşer, üzerine bir de özel indirim denk gelir mi bilmem. Kulaksız ne kadar dayanırım onu hiç bilemiyorum. Araştırmış, beğenmiş, uygun fiyata bulmuşun işte, al geç, neye bakıyorsun daha... Gece gece sinir yaptım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Strike 3 indirimini heyecanla bekliyorum, umarım yakın zamanda olur..
  • Zoom görüşmeleri ve müzik için kablolu ve mikrofonlu modeli var mı acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marjinal01 kullanıcısına yanıt
    Hocam bende yaklaşık 6-7 aydır aynı ürünü kovalıyorum.Black Friday'de 200tl yi görmüştü o fiyatları uzun süre bekledim.1-2 ay önce 25 tl indirimle 254 tlye kadar indi o zaman da almamıştım.Bu perşembe indirimle beraber 224 tl'ye aldım.Muhtemelen bu kurda daha aşağı fiyat görmesi zor.Normalde perşembe gecesi indirim bitecek görünüyordu.1 gün daha uzattılar.Dediğiniz gibi düşünürken indirim bitiyor.Umarım en kısa zamanda aynı fiyata sizde alırsınız.
  • healthypatient H kullanıcısına yanıt
    Strike 3te giriş de farklı olduğundan dahili ses kartı ile 7.1 verdiğini düşünüyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Elimde hiç kullanmadığım libert 2 pro var ilgilenen pm pls
  • Geldiği gibi duran jelatini açılmış,kulaklığın jelatini üzerinde 10-15dk kullanılmış anker q10 var hepsiburada kampanya fiyatına verebilirim 249 tl ye
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.