Şimdi Ara

Anker Soundcore Life Q10- Bluetooth 5.0 Kulaklık (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.645
Cevap
44
Favori
178.135
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 2 senedir Jbl t500bt kullanıyordum ancak şarj olma süresi uzayıp, sol taraftan ses gelmemeye başlayınca garantiye yolladım. Garanti bitmek üzereyken para iadesi aldım. Kulaklıktan çok memnundum tekrar alıyım derken Anker q10'u gördüm. tasarımı çok kaba ve kötü geliyor ama diğer özellikleri biraz ağır bastı hala kararsızım ama ankere ikna olmaya başladım. Dışarıda kullanım da önemli benim için otobüste metroda vs. takmak istiyorum gerçekten bu kadar kaba mı kulaklık korkum var açıkçası Anker Soundcore Life Q10- Bluetooth 5.0 Kulaklık  yorumlarsanız sevinirim

  • Selamlar arkadaşlar, bu kulaklığı yeni aldım. Bilgisayara bluetooth ile bağladığım zaman son ses pek yüksek değil fakat aux ile bağladığımda çok yüksek ses alabiliyorum. Telefonda ise yakınlar birbirlerine. Sebebi nedir, yardımcı olabilecek var mı acaba?

  • Selamlar dostlar,


    Black friday de indirime girerse kulaklığı almayı düşünüyorum. Youtube da ve amazon.com da siyah renk ile kırmızı-siyah renk arasında ses karakterinin farklı olduğu söyleniyor. Söylenti, siyah rengin biraz EQ ayarı yapılmışcasına midlerdeki bassın bir tık azaltıldığı yönünde. Yani her yere dağılan bassın bir tık dengelendiği söyleniyor. Bu konuda görüşü veya tecrübesi olan var mı ?


    EDIT:

    Anker Soundcore Life Q10- Bluetooth 5.0 Kulaklık

    Hem amazonda hem youtube videolarından gayet ortada ki siyah-gri renk ile siyah-kırmızı arasında ses farkı var. Her iki rengi de kullananların ortak yorumu ses farkı olduğu yönünde. Yukarıdaki yorumun çevirisi kısaca şu;


    Arkadaş siyah-kırmızı sahibiymiş. Bir sorun yaşamış ve kırmızıyı geri göndermeden bu sefer siyah-gri almış. Yani iki renkte elinde. Diyor ki siyah-gri olanda sesler daha temiz ama bass daha az. Siyah olanda Bassup açınca bass seviyesi ancak kırmızı-siyahın bassup kapalı haline denk düşüyor. İkisini de kullanmaya devam edeceğini, kırmızıyı müzik için, siyahı ise film ve oyun için kullanacağını söylüyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Makify -- 21 Kasım 2020; 1:35:14 >




  • Makify kullanıcısına yanıt

    hocam tam kararımı vermiştim nereden çıktı şimdi bu, bir de bunu mu araştıracağız Anker Soundcore Life Q10- Bluetooth 5.0 Kulaklık bu yorumdan başka kanıt niteliğinde bir şey var mı yoksa denk gelmiş olma ihtimali de var

  • ne_demek kullanıcısına yanıt
    3 hafta olmus daha yeni kabul ettiler iadeyi.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ginflon kullanıcısına yanıt

    Maalesef durum bu hocam.. Bende tam siyah rengin stoklara girdiğini görünce sevinmiştim ve siyah almaya karar vermiştim.



    Yukarıdaki videoda kulaklık incelemeleri yapan bir youtuber var. Daha önce kırmızı olanı incelemişti. İkinci defa Q10 videosu attığında şaşırdım. Videoyu izleyince neden ikinci videoyu çekme gereği duyduğunu anladım. Gerek bu videosunun altında gerek ilk Q10 videosu ve amazon yorumlarında benzer tecrübelerini paylaşanlar var. Videoda EL JEFE denilen youtuber iyi yönde bir değişim olduğunu, midlerdeki bass sızmasının azaldığını söylese de yorumlarda çoğunlukla beğenilmemiş ve kulaklığın bu renkte bass canavarı olmadığı şeklinde söylemler olmuş.


    NOT: Farklılıklarından bahsettiği kısım 2:13'te başlıyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Makify -- 21 Kasım 2020; 15:40:25 >




  • Makify kullanıcısına yanıt

    LG V30 la kullanacaksan siyah yada kırmızı olması pek bir şey farkettirmeyebilir. Telefonun kendi müzik çalarının baslarını eq dan sıfırlarsan, tertemiz ses alırsın. Benim telefonda Poweramp KZ ZSX e ayarlı, normal müzik çalarda Q10 e ayarlı olarak kullanıyorum.

  • ARroWCoLT kullanıcısına yanıt

    Anker ile kz kıyaslandığında ne dersiniz hocam. Anker gayet iyi de zsx detayları daha iyi verir sanırım. Bariz üstünlük var mı sizce.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • daytripper25 D kullanıcısına yanıt

    Bluetooth devresi açıkken kıyas kabul etmez tabiki ZSX detay olarak çok üstün. Ama kablo ile bağlandığında Q10 da detay olarak oldukça iyi.

  • Çoğunlukla bilgisayarda ve %50 bt %50 kablolu kullanmayı düşünüyorum. Yüksek bassı seviyorum ve dediğiniz gibi yüksek bassı kısabiliyoruz ama bass düşük kaldığı zaman EQ dan ayarlamak iyi sonuç vermiyor. Bende uzun bir süre KZ ZS6 kullandım şimdi cks77x kullanıyorum. Bence hybrid ürünler EQ ayarlarına daha iyi cevap veriyor ancak sadece dinamik sürücülere sahip cihazlar EQ konusunda bu kadar esnek değil.


    Birde kabloda bassup modu kullanılamıyormuş. O yüzden default modu en çok bana yatkın olanı seçmeliyim. Açıkçası ürünün default modunda basslar ne kıvamda, bassup modunda ne kıvamda net bir yorum görsem ona göre tercihimi yapıcam ama maalesef tatmin edici bir yorum bulamadım.

  • Makify kullanıcısına yanıt

    PC de bazen kablo ile kullanıyorum, dac lı Sound Blaster ses kartı var, flac yada audio cd dinlerken neredeyse referans kulaklık gibi çalışıyor, müzik çalar olarak Aimp kullanıyorum, dinlediğim müzik türüne göre equalizer dan basları tizleri yükseltmem gerekebiliyor. Kulaklık sürücüleri özünde daha rafine, geniş bir frekans aralığına sahip ve dengeli. Bluetooth devresiyle fazla süslemişler bence, basları artırırken tizleri midleri bir miktar boğmuşlar.


    Şimdi tekrar denedim, Dave Weckle ın Heads Up parçasını dinledim, kablo ile nefis bir performansı var diyebilirim. Kabloda bluetooth devresi açılmadığı için Bass up yok ama eq dan basları tizleri ekli resimdeki ayarladım, bass up filan hikaye, çok temiz ve kuvvetli

    Anker Soundcore Life Q10- Bluetooth 5.0 Kulaklık

    bas tiz veriyor.





  • ARroWCoLT kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler hocam. Ben de telefondan kablo ile kullanıyorum. En iyisi telefona uygun fiyatlı dac almak sanırım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daytripper25 -- 21 Kasım 2020; 17:54:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ARroWCoLT kullanıcısına yanıt

    Ben hem telefonun hem de poweramp ın eq ayarlarını düz kullanıyorum. Ona rağmen basslar yeterli.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim Kz zs6 dan vazgeçme sebebim sıcak bir ses arayışıydı. Basslar eq ile ne kadar artırsamda beklediğim hacimde değildi ve sibilansı rahatsız edici seviyenin altına indiremedim.


    Siz zsx kullanan biri olarak genelde dengeli bulduysanız ve hatta neredeyse referans diyebileceğiniz bir noktada ise o zaman kesinlikle siyah kulaklığın bass anlamında bana yetersiz geleceği çıkarımında bulunmam sanırım yanlış olmaz.


    İyi kaynak ile kulaklığın özüne ulaşmak mümkün görünüşe göre. Bende de bunu anlayabileceğim bazı ekipmanlar var. Artık sanırım geriye alıp denemek kaldı. Teşekkür ederim


    ..Açıkçası siyah rengi gördükten sonra da gönlüm bile bile de olsa kırmızı almaya elvermiyor. İnşallah pişman olmam Anker Soundcore Life Q10- Bluetooth 5.0 Kulaklık 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Makify -- 21 Kasım 2020; 20:56:42 >
  • Arkadaşlar merhaba. 1 haftadır kullanıyorum kulaklığı ama ilk günden beri bir dip ses sorunu var. Özellikle enstrümanın az olduğu, sakin şarkılarda çok belli ediyor kendini. Biraz okudum buradaki mesajları, bu durumu yaşayan da var yaşamayan da. Eğer bu sorundan ötürü servise gönderen varsa, sorun çözüldü mü? Değişim vs. yapıldıysa yeni gelen kulaklıkta bu dip ses sorunu var mı, yok mu? Kronik bir şey değildir herkes yaşamadığına göre.

  • Cellophanee C kullanıcısına yanıt

    Kullandığın cihaz bluetooth versiyonu nedir? LG V30 bluetooth versiyonu 5.0 ve dip ses hiç yok. Sony televizyon 4.2 versiyon, çok hafif bir dip ses var gibi sanki, pek fazla bakamadım, ya yayından yada bluetooth versiyonu düştükçe dip ses artıyor olabilir.

  • ARroWCoLT kullanıcısına yanıt
    Makify kullanıcısına yanıt

    Telefondaki 4.2, bilgisayardaki 5. İkisinde de bluetooth ile bağlantı yaptığımda bu dip ses sorunu var. Hatta @Makify'in attığı videodaki yorumlardan bazılarında bu sorunu yaşayanlar yazmışlar.

  • ARroWCoLT kullanıcısına yanıt

    Hocam ankerin vortex ile bunun arasında hangisi daha üstün?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyozgurluk -- 22 Kasım 2020; 2:17:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eyozgurluk kullanıcısına yanıt

    Kulanım amacına göre değişir, kullanacağın cihazda Aptx varsa yada bas sesleri sevmiyorsan Vortex'i tercih edebilirsin. Diğer taraftan kullanım saati, frekans aralığı ve bluetooth versiyonu olarak ise Q10 önde.

  • Makify kullanıcısına yanıt

    Tasarım açısından cok kaba ve tipsiz görünüyor en azindan siyah gri alsaydim diyordum şuan bi kararsızlık çöktü. Bir de elektronik muzik dinleyen biriyim basslar önemli benim için. Siz kirmizj tercihi mi yapacaksiniz hocam peki bu durumda? Siyah grideki aslinda bir bakima dengeleme ve gereksiz bassin ortadan kaldırılması gibi anladim ben, sanki bu sekilde kaliteyi daha da artirmaya yönelik bir calisma gibi ama bu ilk denemeleri olup kirmizi versiyonda bass ozelliklerini güçlendirmiş olabilirler, kafalar karışıkAnker Soundcore Life Q10- Bluetooth 5.0 Kulaklık 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.