Şimdi Ara

Anker Soundcore Life Q10- Bluetooth 5.0 Kulaklık (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.645
Cevap
44
Favori
178.140
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • zipkin35 kullanıcısına yanıt
    Benim de görüyordu ancak bağlanırken sorun yaşıyordu, bağlanamıyordu hiç bir cihaza. Bilgisayarınızdaki bluetooth servisinin driverini güncellemeyi deneyin. DriverBooster gibi programlarla bakabilirsiniz. Telefonunuzu bluetooth ile bağlatmayı deneyin. Sorunun kaynağını tam olarak bulunca daha rahat çözüm bulunabilir.
  • R_DeNiro kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Tekrar deneyince paylaşacağım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu kulaklığı aldım alalı. (Tamam öyle aman aman best in the world kulaklık değil ama) iphonenin kendi kulaklığı inanılmaz rahatsız ediyor artık. Şuan yolculuktayım ve iphone kulaklığıyla müzik dinlerken vardım bu hissiyata. Bu ne abi. Paranın gözü kör olsun. 3 bin liralık kulaklıklardan alsak ne olacak kimbilir. İnsan herşeyin en güzelini istiyo::)))



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ririii -- 9 Şubat 2020; 22:22:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • başka bir kulaklığa geçtiğim için satmayı düşünüyorum. sadece 1 kere ilk geldiğinde sarj edildi. ( toplasan 10 saat kullanılmadı. ) ilgilenenler mesaj atabilir, sıfırdan farksız.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Satan varsa 200den alabilirim arkadaşlar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • HB’da yine 299₺ düşmüş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Artık 200 TL'ye düşeceğinden ümidi kestim ve siparişi verdim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • şu an 249 tl hepsiburada'da. yumulun.
    https://www.hepsiburada.com/anker-soundcore-life-q10-kablosuz-bluetooth-5-0-kulaklik-60-saate-varan-calma-suresi-siyah-kirmizi-a3032-p-HBV00000OELMR



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkoala -- 25 Şubat 2020; 0:14:36 >
  • Zor karar 199 a düsen ürün sonradan 249 a alırmı DH ölücüsü. Yinede değer gibi burdaki olumlu yorumlara bakarsak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 199 çok iyiydi ama şu dönemdeki fiyat artışından sonra birdaha 199 olmaz/olamaz. Elinizdeki malın kıymetini bilin :)

    Almak isteyen arkadaşlarada tavsiyem 249TL 'den alın geçin, yarın kampanya olur olmaz beklemeye değmez.
    https://www.hepsiburada.com/anker-soundcore-life-q10-kablosuz-bluetooth-5-0-kulaklik-60-saate-varan-calma-suresi-siyah-kirmizi-a3032-p-HBV00000OELMR



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hie -- 25 Şubat 2020; 13:23:31 >
  • Ben 300'iken daha indirime girmez diyip dayanamayıp aldım. Ama iyi ki de almışım. Ihtiyacı olan 249'a kaçırmasın kesinlikle.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bende hem kendime hem biradere aldım 250 den. Umarım denildiği gibi fiyatının karşılığını fazlasıyla veriyordur.

    PC de xbox wireless ve ugreen usb dongle bt bağlantısı ile sorunsuz bir şekilde oyun oynuyorum. Merak ettiğim bu kulaklığı oyun oynarken de kullanabilir miyim? Yani hem xbox kol hem kulaklık aynı anda bt üzerinden kullanılır değil mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: UnicornKnight

    11/11 kampanyasında ilk edinenlerden ve o günden bu güne hergün kullananlardan biri olarak kısa birkaç bilgilendirme geçeyim.

    * bahsedilen cızırtı ve/veya dipses olarak anılan mevhum mana veremediğim şekilde sadece ilk gün birkaç saat boyunca mevcuttu, sonra kendiliğinden geçti.

    * ürünü ilk geldiği gün kullanmaya başlamadan evvel tam şarj yapmama müteakip kullanmaya başladım. kullanım sürelerim dahilinde ikinci şarja bu sabah ihtiyacım oldu.

    * bazıları 300-350TL bandındaki bir kulaklıktan nasıl bir ses kalitesi beklentisine giriyorlar ki burada "yhaaa tizler midler çhoq kötü hajum yhaaa" kafasına giriyorlar anlam veremiyorum. çok fazla farklı modelleri deneyimleme imkanım olmadı, fakat deneyimlediklerim arasında ses kalitesi olarak Sony WH-CH500 ve JBL T500'ün içlerinden geçtiğini, üstelik Sennheiser HD 4.40'a yakınsar kalitede olduğu mutlak. (bu fiyata inanılmaz bir şey)

    * ses yüksekliği ile ilgili yetersiz bulanlar olmuş, 40'larıma merdiven dayadığım yıpranmış kulaklarımla bile bana son seste bir süre sonra rahatsızlık veriyorsa sizler genç yaşınızda çoktan sağırlığa merhaba demiş olmalısınız ha?

    * ne Android platformunda ne de PC'de görüntülü medyalarla kullanırken herhangi bir görüntü/ses senkronu, yani Bluetooth ses gecikmesi yaşatmadı. denediğim ve/veya kullanmakta olduğum cihazlar HTC 10 (bana ait. Bluetooth 4.2), OnePlus 5 (bana ait. Bluetooth 5), OnePlus 7 Pro (biraderimin. Bluetooth 5), Xiaomi Mi Box S (bana ait. Bluetooth 4.2) ve PC tarafında da Edimax N150 Bluetooth & WiFi USB Dongle (bana ait. Bluetooth 4.0)

    PC'de yani Windows 10'da Netflix'in UWP uygulaması ile, Firefox ve Chrome'da YouTube, Twitch ve Vimeo başta olmak üzere sürüyle streaming mecrasında (adını vermeyeceğim ve VPN üzerinden girilen çeşitli MİKİ FİLMİ mecraları da dahil eheh), ayrıca Daum PotPlayer altında ve KODI'de torrent üzerinden edinilmiş birçoğu 4K sürüyle güncel yabancı film ve dizi release'i ile (BlueRay ripler, Amazon WebRip'ler vs vs) denendi.

    Android tarafında ise yine her cihazda yerleşik YouTube uygulamasında, Chrome browser üzerinden açılan diğer platformlarda, ayrıca Netflix, Blu TV, Puhu TV, Turkcell TV+ uygulamaları altında ve en nihayetinde KODI'de denendi.

    hiçbir şekilde ayrıca bir ayardı, kurcalamaydı, bızıklamaydı yapmadım. doğrudan cihazlarla eşleştirip kullandığım halde hiçbir senkron sorunu çıkarmadı. dolayısı ile bu sorunu yaşayanlar evvela bağlantı kurdukları cihazlarını bir sorgulasınlar, problem kaynağı kuvvetle muhtemel orada bir yerlerde.

    * Herhangi bir PC oyunu ile deneme gereği dahi duymadım, oyun mevhumu monitör ve klavye fare tarafında bile giriş ve iletim gecikmelerinin çok mühim olduğu farklı bir dünya. orada bir gecikme yaşanması son derece olası ve doğal olur zaten, bildiğim kadarıyla eşek yüküyle paraya satılan Bluetooth kulaklıkların dahi mevzubahis A2DP dışında bir alternatifleri olmadığı için kotarabilecekleri farklı bir durum yok. hakeza PC tarafında "Gaming" takısıylsa satılan kablosuz oyuncu kulaklıkları ayrıca mobil cihazlarla da kullanılabilmesi için Bluetooth desteği ihtiva ediyor olsalar da üreticileri PC ile düzgün kullanım için Wireless protokolünü salık veriyor ve kutuya bunun için ayrıca Wireless adaptörü ekliyorlar. yani yeni nesil ergenlerin meşhur deyimi ile "boş yapma" gereği yok, PC'de kablosuz oyun oynayacaksan git bir Wireless kulaklık al kardeşim, Bluetooth kulaklıkla olmaz o iş.

    aklıma başkaca bir şey de gelmiyor. 300-350TL arası gerçek değeri olan bir kulaklıktan abuk subuk beklentiler içine girmezseniz, hele ki kampanyalı 200TL'lik fiyattan edinmişseniz başınızın tacı olsun. lüzumsuz yere boklayanları da iplemeyin, zira onlar "herbokolog" titriyle her bir şeyi kötülemekten ayrıca bir keyif alan tipler zaten bildiğiniz üzere.
    Gerçekten güzel bir inceleme yazısı olmuş, teşekkür ediyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • İndirimli Fiyat sona erdi tekrar eski fiyata döndü

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dün 250 den aldım bir tane. fiyatının hakkını veriyor kısmı yetersiz kalır. iş yerinde hemen banada al dediler baktım fiyatı yükselmiş

    bakalım sporda kullanabilecekmiyim


    bu arada huawei freebuds lite 1.5 aylık vatan garantili isteyen varsa satabilirim 450 den. çok az kullanıldı, kulakiçi kulaklık
  • Benim sağ tarafta cızırtı oluşmaya başladı, böyle sorun yaşayan var mı?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben bu kulaklığı aldım ama bana göre olmadığını yeni yeni anladım
    Kulaklığın ses kalitesine diyecek lafım yok ancak dışarda millet bu tip kulaklıklarla nasıl geziyor anlamış değilim. Birde diger bu tip kulakliklarla kıyaslayınca milletin kafasını sararken bende yan üst taraflari boşluk kalıyor. Dedigim gibi ses muazzam ama sadece arada evde kullaniyorum dışarda kullanmak istemiyorum. Belki satarim belli olmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyat HB'de 300e inmiş. 250ye düşerse almayı planlıyorum bende.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MuharremAylar

    Benim sağ tarafta cızırtı oluşmaya başladı, böyle sorun yaşayan var mı?
    Şuanda devam ediyormu ?
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.