Şimdi Ara

Anker Soundcore Liberty 2 PRO İnceleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
7.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kulaklığı aliexpress üzerinden, resmi anker satıcısından indirimlerle 745 tl'ye aldım.Bu benim satın aldığım ikinci tam kablosuz kulakiçi kulaklıktır. Onun öncesinde satın aldığım yine ankerin, soundcore life p2 kulaklığıydı. Bu kulaklıklar öncesi son kullandığım kulak içi kulaklık ise kablolu audio technica cks1100 modeliydi.Bu kulaklığı genelde pc'de ses kartı ile kullanıyordum.Çünkü telefon ile istediğim ses kalitesini tam olarak alamıyordum. Neyse uzatmayalım. Cks1100 ile aldığım ses kalitesini life p2'de bulamadım. Özellikle tiz sesler baya geri plandaydı, basslar fena değildi.Midler eh işte diyelim. Sürücülerde 6mm olduğu için, cks'deki o geniş akustik sesleri alamıyordum. O yüzden ilk satın aldığım kablosuz kulaklık maceram hüsranla bitmişti.
    O sırada yine ankerin dünyada ilk defa tam kablosuz kulaklıkta denediği, armatür ve dinamik sürücünün beraber olduğu modeline denk geldim. Biraz araştırma yaptım, incelemeler olsun, kullananlar olsun, hep olumlu bir görüş hakimdi. Bende paraya kıyıp siparişini verdim. 15 günde geldi. Şık bir kutuyla geliyor, malzeme kalitesi, sarj kutusu vs. baya güzel duruyor derken şunun ses kalitesine bakayım dedim. İlk dinleme yine hüsrandı. :) S9+ telefonda deniyorum bu arada.Ses ayarlarından konser salonu açıkmış.Bu açık olduğu için ses yankılı bir şekilde geliyordu. Sonra hemen kulaklığın asıl perfromansını veren, hear id programını kurdum,Kulaklığa güncelleme gelmiş.Onu da yaptım.Sonra hazır eko ayarlarından, acoustic ayarlarına aldım.En iyi ses kalitesini bu ayarda buldum.Ses bir anda başka bir boyuta geçti.Basslar, midler, tizler, vocaller, enstrumanlar ayrı ayrı kanallardan geliyordu. Özellikle tiz performansı baya şaşırtı beni. Çift sürücülü olması sanırım bu kadar temiz bir ses karakteri vermesine sebep oluyordu.
    Kulaklıkta 11 mm dinamik sürücü ve armatür sürücü var. Ankerin iddasına göre tam kablosuz kulaklıkta bu ilkmiş.11mm dinamik sürücü basslar'ın daha derin ve geniş boyutta çıkmasını sağlıyor. Armatür sürücünün ise tizler vokaller kısmında devreye girdiğini düşünüyorum.Çünkü ses ayırımı gerçekten çok iyi.Sonunda kablosuz kulaklıkta cks1100 kalitesinde bir sese kavuşmuştum. Hatta bence tizler bir tık daha iyi libert 2 pro modelinde. Ses yükseklğide baya yüksek, diğer kullandığım kablosuz modellerde ses yüksekliği bu kadar fazla değildi.Sadece apple airpods 2'nin ses yüksekliği bu kadar fazlaydı. Onda da zaten bass ve tizler istediğim gibi değildi.


    Ses kalitesine bir tarafa bırakırsak, konuşmada bir problem yaşamadım.Karşı tarafa sesin net bir şekilde ulaştığını duydum.Ben kulaklığı daha çok müzik kalitesi için seçtiğim için bu konuda detaylı bir şey söyleyemeyeceğim.Ama ben bir problem yaşamadım kullandığım süre zarfında. Belki apple yine bu konuda daha iyidir onu bilemiyorum.

    Kulaklıkta dokunmatik kontroller yok.Üstteki küçük tuşlar ile ses açma-kapama, şarkı değiştirme yapabiliyorsun.

    Sarj kutusu kablosuz şarj olabiliyor ve 48 saat sarj desteği sunuyor.Kulaklıkların kendisi 8 saat sarj süresi veriyor ama ben bunu hiç test etmedim. Çünkü en fazla 2 saat dinleyip kutusuna koyuyorum. Kutuda 3 tane sarj led göstergesi var. Ordan takip edebiliyorsunuz sarj durumunu.

    Son olarak benim gibi ses kalitesine önem verenlere şiddetle tavsiye ederim.

    Şarj Kutusu açılıp, kapanması güzel. :)




    Anker Soundcore Liberty 2 PRO İnceleme
    Anker Soundcore Liberty 2 PRO İnceleme
    Anker Soundcore Liberty 2 PRO İnceleme
    Anker Soundcore Liberty 2 PRO İnceleme
    Anker Soundcore Liberty 2 PRO İnceleme



    Anker Soundcore Liberty 2 PRO İnceleme


    Bu arada incelemesini hardware plus'ta yapmış.


    Ayrıca kulaklık hepsiburada da satışa resmi garantili olarak çıkmış.https://www.hepsiburada.com/anker-soundcore-liberty-2-pro-tws-bluetooth-kablosuz-kulaklik-ve-kablosuz-sarj-kutusu-a3909-siyah-p-HBV00000TBK0J



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GT_55 -- 25 Temmuz 2020; 14:51:36 >







  • Baya iyi gözüküyor, baya da iddaalı Grammy ödüllü baya kişi bunu methetmiş ve tavsiye etmiş, bende düşünüyorum. Basa konusunda biraz zayıfmış sadece incelemelerden çıkardığım sonuç. Sence nasıl? Kıyaslama yaparsan diğer kablosuzlarka ve kablolularla?
  • Dün verdim bakalım sipariş gelince bende biraz kurcalarım
  • logismile L kullanıcısına yanıt
    Kullanımında özellikle netflix varsa video izlerken hem telefon hem bilgisayar açısından gecikmeler varmı ? Oyunda örnek olarak pubg de gecikmeler oluyormu ?facebook youtube hem bilgisayar hemde telefondan gecikmeler yaşanıyormu deneyimlerini sölersen sevinirim...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dreamm21

    Baya iyi gözüküyor, baya da iddaalı Grammy ödüllü baya kişi bunu methetmiş ve tavsiye etmiş, bende düşünüyorum. Basa konusunda biraz zayıfmış sadece incelemelerden çıkardığım sonuç. Sence nasıl? Kıyaslama yaparsan diğer kablosuzlarka ve kablolularla?
    Bass zayıf mı? Gayet iyi hocam. Sırf bass isteyen pioneer cl-751 veya cx8 modelini bulabiliyorsa alsın.Kulak içilerinde onlardan daha iyi bass veren yoktur tahminimce. Ama işte bu kulaklıklar diğer mid ve tizleri yutuyor.
    Ayrıca kullandıkça yeni şeyler keşfediyorsun.Google play'de boom: 3d diye bir program var. 16 band eq ayarı yapabiliyorsun. Spotify ve tidal gibi platformları bu program üzerinden çalabiliyorsun. Zaten iyi olan performansı güzel bir eq ayarı ile daha da güzel yapabiliyorsun.Tavsiye edilir.

    Bu arada incelemesini hardware plus'ta yapmış.Ayrıca kulaklık hepsiburada da satışa resmi garantili olarak çıkmış.

    https://www.hepsiburada.com/anker-soundcore-liberty-2-pro-tws-bluetooth-kablosuz-kulaklik-ve-kablosuz-sarj-kutusu-a3909-siyah-p-HBV00000TBK0J



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GT_55 -- 26 Mayıs 2020; 2:23:19 >




  • 2 hafta civarında oldu kulakligi alali, tizler basslar o kadar güzel ve etkileyici ki kulakligi cikarmak istemiyor insan. Ozellikle jazz ve rock sarkilarda kulaklik bildigin coşuyor. Turkce rap dinleyenler biraz hayal kirikligi yasayabilir, o da kulakliktan dolayi değil kalitesiz kayit ve mastering cok bariz belli oluyor. Kaliteli müzik dinlemek isteyenleri bence pisman ettirmez.
  • HB' da kampanya var galiba. Anker SoundCore Liberty 2 Pro TWS 899'TL'ye düşmüş.
  • Jabra elite 75t ile bunun arasında kaldım sizce hangisi alınası fiyat farkına bakmaksızın
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tek suçu kopya çekmek

    Jabra elite 75t ile bunun arasında kaldım sizce hangisi alınası fiyat farkına bakmaksızın
    Bende ikisi arasında kalmıştım. Ses olarak ikisi de 1000 TL.'ye kadar olan diğer kulaklıklarla kıyaslanamaz derecede kaliteli... Aralarında pek fark yok.
    Video incelemelerinde bunun dış ortamlarda mikrafon sesinin zayıf olduğu yorumlarını gördüm. Görüntüsü de 75 T'ye göre biraz daha büyük, kulağın dışına taştığı için daha küçük görüntüsü olan Jabra Elite Active 75 T aldım.
    Çok memnunum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yolcum

    Bende ikisi arasında kalmıştım. Ses olarak ikisi de 1000 TL.'ye kadar olan diğer kulaklıklarla kıyaslanamaz derecede kaliteli... Aralarında pek fark yok.
    Video incelemelerinde bunun dış ortamlarda mikrafon sesinin zayıf olduğu yorumlarını gördüm. Görüntüsü de 75 T'ye göre biraz daha büyük, kulağın dışına taştığı için daha küçük görüntüsü olan Jabra Elite Active 75 T aldım.
    Çok memnunum.

    Alıntıları Göster
    Benim daha önce kullandığım kulaklık jabra elite 65t idi. Ancak onun manyetik alan da sol kulaklık sağ olandan kopuyordu. Bundan çok çektim o zaman. Ama ses mükemmeldi. Şimdi 75t ye bakıyorum aynı sorun var ama ses ilerlemiş. Karar veremedim. Anker en az 65t kadar ses sunsa yeter aslında bana




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tek suçu kopya çekmek

    Jabra elite 75t ile bunun arasında kaldım sizce hangisi alınası fiyat farkına bakmaksızın
    Bu farkı , iki kulaklığı da ayni cihaz da, ayni ayarlarda kullanmış bir kişi bilebilir. Ama benim tecrübelerime göre, büyük sürücüler daha geniş akustik ses veriyor. Çift sürücü olması ise diğer başka bir artısı.
  • Hocam uzun kullanımda konfor tarafında bir problem çıkarıyor mu?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dr John H. Watson

    Hocam uzun kullanımda konfor tarafında bir problem çıkarıyor mu?
    Ben bir problem yaşamadım.
  • Hocam merhaba ürünü kutusunu koyduğunuzda şarj olup olmadığını nasıl anlıyorsunuz
  • kulaklık bugün elime ulaştı jabra 65t ile kıyaslayıp yazacağım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: logismile

    Hocam merhaba ürünü kutusunu koyduğunuzda şarj olup olmadığını nasıl anlıyorsunuz
    3 tane Led ışık var, ordan anlıyorsunuz şarj olup, olmadığını.
  • Jabra elite 65t ile kıyaslayınca her konuda anker daha iyi berraklık tiz bas ama kulağa oturuş biçimi konusunda aynı şeyi diyemicem. Kulaklık kulak da emanet gibi duruyor bana pek güven vermedi bu konuda
  • Merhaba,
    1-Anker daha iyi. Kulaklığın sürücüleri büyük olduğundan dolayı kulaklıkta biraz büyük.
    2-Doğru kulak silikonları takıldığında kulaktan hiç bir şekilde düşmüyor.
    3- Kulaklığın telefon uygulamasını yüklemenizi tavsiye ederim. İçerisinde Eq ayarlarından pil göstergesine, kulaklık güncellemesi, duyma testine kadar çok özellik mevcut.
  • Merhaba, Keşke kulaklıkların uygulamasında pil göstergesi olsaydı. Hayalimdeki uygulama çalışması bu şekilde.

    Anker Soundcore Liberty 2 PRO İnceleme

    Anker Soundcore Liberty 2 PRO İnceleme




  • Arkadaşlar, bence kendi eq programını kullanın. Çünkü bu eq direk, kulaklığın işlemcisine müdahale ediyor ve yaptığınız bu ayarlar kalıcı olarak kalıyor. O yüzden diğer 3. parti yazılımsal uygulamaları tavsiye etmiyorum. Çünkü programlar yazılımsal olduğu için, frekans ayarını kanal kanal yapamıyorsun. Bir kanal ayari diger yanındaki frekansları da etkileyebiliyor. Bu da doğru bir eq ayarı yapmanıza engel oluyor. Yalnız eq'da 32 ve 64 hz band ayarlarının olmaması büyük eksiklik bence. Bunlarda olsa harika olacak.

    Bu arada benim eko ayarım şöyle.

    Anker Soundcore Liberty 2 PRO İnceleme



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GT_55 -- 29 Temmuz 2020; 1:45:23 >




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.