Şimdi Ara

ANKER Q10 inceleme - tavsiye etmiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese hayırlı ramazanlar.

    Uzun bir araştırmadan sonra anker q10 aldım hepsiburadadan 280 liraya. İlk hatam burada oldu. KESİNLİKLE VE KESİNLİKLE elektronik alırken hepsiburadadan almayın arkadaşlar. Ben ettim siz etmeyin, biraz sonra anlatacağım bariz problemler olmasına rağmen hepsiburada asla onarım bile kabul etmiyor. Biz sadece satıcıyız, kendiniz garantiye yollayın vs vs diyor. Amazon olsa bu sorunları söylesem anında para iadesi yapardı. Ki yaptı da


    Bundan önce yine bu markanın q20 modelini denemiştim, ANC li olan modeli. İnanın arada uçurum var. Böylesi bir fark nasıl olur anlamıyorum ama onda aldığım berrak ses bunda asla yok. Bunun sesi sanki kapalı cam pencere ardından geliyor gibi. Bir de daha sıfır kutu açmış olmama rağmen dip ses ve cızırtı var. Hem şarkılarda, hem de boştayken. Şimdi diyecek olan elektronik bu sana bozuk olan denk gelmiştir diye ama hepsiburada da düşük puanlı onlarca yorum varmış dikkat etmemiştim, meğer çok fazla kişi varmış yaşayan bu sorunu.


    Bass up özelliği tam bir hayal kırıklığı. Kulaklara bangır bangır basan eski tofaş ses sistemi gibi, aşırı yapay ve kalitesiz bir ses veriyor. Açmayınca da ses çok kısık geliyor.


    Demem o ki kesinlikle kimseye önermiyorum, youtuberlara kanıp benim gibi pişman olmayın. İlla anker alacaksanız benimönerim q20 alın, ondaki ses bambaşkaydı, bunun ses kalitesi 30 40 liralık a101 kulaklığı gibi, tek farkı sarjı çok daha uzun gidiyor ve malzemesi onlara göre tabi ki daha iyi. Ama 270 vs eder mi asla etmez. Bu kulaklığın ederi en en fazla 150 liradır bugunun sartlarında.








  • 250-500 arası hangi kulaklığı alalım. Anker life q10 u bende aldım leş gibi kötü beğenmedim iade ettim. Bunu ancak ses ten hiç anlamayan acemiler beğenir.Bende yorumlara kanıp aldım ama pişman oldum.

    Şöyle 300 500 arası film ve müzik için ne almak mantıklı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berlin007 -- 2 Kasım 2021; 19:14:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben üst üste 2 kere almıştım q10 u ikisi de sıkıntılı idi :) hatta 2. de 21 saniye #yazıylasadeceyirmibirsaniye# süren dip ses vardı. Allah'tan 2 sinde de iade kabul edildi.

    Taotronics 85 ile Anker Q30 dan hangisini önerirsiniz? Ben tabiki de anker diyesim olmakla birlikte 260 gr ın biraz ağır olaacağını düşünüyorum. (TT 85: 220 gr)

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.