Şimdi Ara

ANKER SOUNDCORE LIFE Q10 KULAKLIKTA BEKLENEN INDIRIM FIRSATI!(ANKER TR RESMI KONU) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
295
Cevap
11
Favori
43.523
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bende anker'in soundcore vortex bluetooth kulaklığı var.
    Daha pahalı modellerle kıyaslamasını yapamam ama bu fiyata daha iyisinin olduğunu zannetmiyorum.
    Tek sıkıntım kabloyla bilgisayara bağlayınca mikrofonu kullanamıyorum bu sebeple mecbur oyuncu kulaklığı almak zorunda kaldım, onun haricinde gerek kablosuz gerek kablolu kullanımda roket atıyor.
    Tavsiye edilir efendim, alınız, kullanınız.
  • Anker Türkiye kullanıcısına yanıt
    Verdiğiniz sitesi adresinde motion + stokta görünüyor; gerçekten var mı yoksa siparis verisem 1 ay bekler miyim ulaşmasını?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Darkmessenger D kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    Strike 1, 52 mm’lik özel sürücüleri ile oyun içi sesleri gerçekçi bir şekilde yansıtıyor ve bas tonlarında fark yaratıyor. Model de oyunlardaki silah seslerinin ve düşman ayak seslerinin yönünü anlamanızı sağlayan özel bir tasarıma sahiptir. Fps oyunları dışında da aynı performansı rahatlıkla alabilirisiniz. İlginiz için teşekkürler, sevgiler.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • IVANGUARDI kullanıcısına yanıt
    Merhaba;
    Amazon dahil tüm internet ve mağaza zincirlerinde bulunmaktayız, isterseniz ürünleri inceleyip satınalma konusundawww.anker-tr.com 'u ziyaret edebilirisiniz.
  • kralkarga kullanıcısına yanıt
    Merhaba;
    ürün stoklarımızda mevcut, siparişinizi web sitemiz üzerinden geçebilirsiniz. Ürün, siparişiniz tarihinden itibaren 2 gün içerisinde kargo veriliyor.
  • Anker Türkiye kullanıcısına yanıt
    Teşekürler q10 çok iyi müzik film için arkadasta deneyimledim umarim memnun kalırım strike 1 den de hepsiburada disinda satış yok sanırım bu hafta kısmetse sipariş geçicem

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle merhaba, hoşgeldiniz. Bundan sonra ürünlerinizi satın alan arkadaşların bir sorun yaşadıklarında yetkili bir kişiyle direkt irtibata geçebilmeleri çok iyi olacak.

    Ben de Anker'in birçok kulaklığını kullandım, kulaklık arayışında olan ama sony, philips vb. bilinir markaların dışında kulaklıklara güvenmeyen bir çok arkadaşımı da ikna edip sizin kulaklıklardan aldırdım. soundbuds lite ve slim daha önce kullandığım modeller.

    ANKER SOUNDCORE LIFE Q10 KULAKLIKTA BEKLENEN INDIRIM FIRSATI!(ANKER TR RESMI KONU)

    yalnız kısa bir süre önce sağlam bir kafaüstü kulaklık alayım dedim, hepsiburada'dan soundcore vortex aldım. bir süre kullandım, memnundum da, yalnız daha sonra kulaklığın kafa bandında kılcal bir çatlak fark ettim. herhangi bir darbe almadı, çok dikkatli kullanırım çünkü.

    ANKER SOUNDCORE LIFE Q10 KULAKLIKTA BEKLENEN INDIRIM FIRSATI!(ANKER TR RESMI KONU)

    çok üzerinde durmadım ama çatlağın büyümemesi için de küçük bir izole bantla sarıp kullanmaya devam ettim. yaklaşık 1 hafta içerisinde kulaklık şeker gibi eridi gözlerimin önünde. her yerinden çatlamaya başladı. sağlam bir bantla komple sarıp sarmalamak zorunda kaldım. dışarıda kullanmak da imkansız oldu haliyle. en sonunda katlama yeri de kırıldı. Çok kısa bir süre içerisinde gerçekleşti hepsi. kafamda durmuyor bile artık.

    ANKER SOUNDCORE LIFE Q10 KULAKLIKTA BEKLENEN INDIRIM FIRSATI!(ANKER TR RESMI KONU)

    Alalı bir sene bile olmadan bu kadar çabuk tuz buz olmasına hem şaşırdım, hem de hayal kırıklığına uğradım.

    ANKER SOUNDCORE LIFE Q10 KULAKLIKTA BEKLENEN INDIRIM FIRSATI!(ANKER TR RESMI KONU)

    Kulaklığı o şekilde garantiye verdiğimde de "kullanıcı hatası" diyerek ilgilenmeyeceklerini bildiğim için ve bu süreçte dışarı da çıkmadığımız için atmak zorunda kaldım kulaklığı.
    Anker'in üst model kulaklıklarını da gözüme kestirmiştim ama benzeri bir tecrübe yaşamaktan çekindiğim için vazgeçtim.
    Üzgünüm ama Anker beni kaybetti sanırım. Umarım arkadaşlara da mahcup olmayız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeranadam -- 5 Mayıs 2020; 19:9:45 >
  • Arkadaşlar ürün elime ulaştı. Ürünün q20 q10 gibi fiyat performans ürünü olımasıno bekliyordum lakin hayal kırıklığına uğradım müzik ve film performansı Q20'nin yanında bayağı sönük kalıyor. Bass'ları hiç dolgun değil. Yine de internet kafe kulaklıklarından iyidir. 7.1 çok önemli değilse q10 veya q20'ye bakın derim. 7.1 önemliyse indirimde alınır, cs'de falan işe yarıyor. Veya burak şolt yeni xiaomi kulaklık inceledi ona bi bakınhttps://youtu.be/r4Ba5rDYdOA. Belki detaylı incelemesini paylaşırım. Ayrıca anker'in Abd resmi sayfası 30 GÜNLÜK PARA İADE GARANTİSİ sunarken Türkiye distribütör'ünün hijyeni bahane ederek yasal olan 14 günlük iade hakkını kullanmaması büyük handikap. Ben kulakiçi kulaklık iade eden bile gördüm. O zaman Aliexpress devamke



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Übernmenschnietzsche -- 5 Mayıs 2020; 18:30:44 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Jeranadam kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    Sorununuzu çözmek adına size mesaj attık bilginize.
  • Darkmessenger D kullanıcısına yanıt
    Eğer strike 1 strike 3'ün 7.1 siz haliyse hiç alma q10'unu kullan

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aydolan kullanıcısına yanıt
    Anker Soundcore Life Q10 kulaklıklara sahibim, aynı fiyatlara satılan JBL T500BT ve Sony MD bilmemne kulaklıklarını da test ettim, ciddi ciddi canavar kulaklık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anker Türkiye kullanıcısına yanıt
    Motion plusi alana kadar 649dan 999a çıkmış, böyle de şans olmaz olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Anker Türkiye

    Merhaba,

    Sorununuzu çözmek adına size mesaj attık bilginize.
    merhaba, mesajınıza dönüş yaptım.
  • tüh dün verdim yurtdışından liberty pro 2 siparişi keşke bikaç gün erken tanıtsaydınız
  • Motion Q hoparlör kullanıyorum. Gerçekten çok memnunum ama keşke yazılım desteği olsa. Mesela windows da alçak frekans ayarlama var ses menüsünden ve 6DB 100khz seçince bassları muhteşem oluyor. Ama telefona takınca daha flat bir ses alıyoruz her ne kadar eko ayarı yapsak da alçak frekans ayarı kadar etkili olmuyor. Pil performansını etkiliyor elbette bu. Ama buna göre bir firmeare ya da yazılım olsa süper olur. Mesela isteğe göre bir eko ayarını pc de hazırlayıp cihaza yükleyebilsek.

    İmkansız olduğunu düşünmüyorum bunun, çünkü firmware güncellemesi alabilen cihazlar bunlar. Aldığımda güncellemesini yapmıştım.

    Bunun dışında iyiki almışım diyorum çok memnunum sesinden ama tek eksisi APTX olmaması, gecikme biraz fazla. Film dizi izlemesi sıkıntı. Bilemiyorum belki firmware ile bu gecikme de çözülebilir mi? qcy aptx kulaklıklarımda neredeyse sıfıra yakın gecikme olduğu için bu hoparlörde bariz belli oluyor. :))
  • Q10 kulaklığım özellikle Android televizyona (Sony) ve bilgisayara (HP notebook) bağlayınca rahatsız edici derecede cızırtı yapıyor ve kullanılamıyor. Cep telefonunda ise sorun yok.

    Bunun bir çözümü var mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zatrox

    Q10 kulaklığım özellikle Android televizyona (Sony) ve bilgisayara (HP notebook) bağlayınca rahatsız edici derecede cızırtı yapıyor ve kullanılamıyor. Cep telefonunda ise sorun yok.

    Bunun bir çözümü var mı?
    Bluetoothlarından kaynaklı olabilir. O cihazların pek iyi olmuyor. Usb bluetooh aparatıyla laptop halledilebilirde tv olmaz galiba.
  • Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt
    Merhaba;
    Maalesef Motion Q bluetooth hoparlöre talep ettiğiniz özellikler için yazılım güncellemesi gelmesi mümkün olmayabilir, ama talebinizi Genel Merkezimize iletiyor olacağız.
    Belirttiğiniz özellikler ürünlerimizde üretim planlaması yapılırken konumlandırıldığı fiyat seviyesi ve buna bağlı olarak kullanılan chipsetler ile alakalıdır.
    Yazılım üzerinden ses ayarı yapılması özelliği olan Motion+ modelimizde mevcut, model sayısını arttırma planlarımızda bulunmaktadır.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.