Şimdi Ara

ANKER SOUNDCORE LIFE Q10 KULAKLIKTA BEKLENEN INDIRIM FIRSATI!(ANKER TR RESMI KONU)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
295
Cevap
11
Favori
43.541
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Herkese Merhaba,
    Anker Türkiye olarak bu konu altında sizlere ürünlerimiz ve mevcut kampanyalarımız hakkında bilgi vermek isteriz.


    BUGÜN SAAT 12.00-15.00 ARASINDA ANKER SOUNDCORE LIFE Q10 KULAKLIK HEPSIBURADA.COM'DA FLAŞ İNDİRİMDE!
    İNDİRİMDEN FAYDALANMAK İÇİN LİNKE TIKLAYINIZ>>> İNDİRİM LİNKİ

    ANKER SOUNDCORE LIFE Q10 KULAKLIKTA BEKLENEN INDIRIM FIRSATI!(ANKER TR RESMI KONU)

    ANKER SOUNDCORE LIFE Q10 KULAKLIKTA BEKLENEN INDIRIM FIRSATI!(ANKER TR RESMI KONU)

    ANKER NEBULA MARS II PRO 500 ANSI LUMEN ÜRÜNÜ TÜRKİYE'DE SATIŞA SUNULDU! AYRICA BEKLENEN ANKER SOUNDCORE WAKEY YENİDEN STOKLARIMIZDA!

    ANKER SOUNDCORE LIFE Q10 KULAKLIKTA BEKLENEN INDIRIM FIRSATI!(ANKER TR RESMI KONU)

    ANKER SOUNDCORE LIFE Q10 KULAKLIKTA BEKLENEN INDIRIM FIRSATI!(ANKER TR RESMI KONU)

    Anker oyuncu kulaklıklarının yanı sıra oyunculara özel olarak üretilmiş ANKER Lightning ve Type-C Kablolar satışa sunuldu!

    Lightning Link

    Type-C Link



    Anker Hakkında
    2011 yılında Silikon Vadisi’nde kurulduğundan beri müşteri odaklı ürünler geliştiren Anker Innovations, başta şarj teknolojisi, kulaklık, hoparlör ve akıllı telefon aksesuarları ile Amerika, Avrupa, Asya, Orta Doğu gibi birçok pazarda lider konumdadır. Bunun yanında akıllı yaşam teknolojilerine yönelik inovatif ürünler de geliştirmektedir. Akıllı tartı, robot süpürge, mobil projeksiyon cihazları gibi ürünleriyle de tüm dünyada ve Türkiye’de büyük ilgi görmektedir. Anker genç bir şirket olmasına rağmen başarısının ardında 300’den fazla global teknoloji patent portföyü oluşturması ve yarıdan fazlası AR-GE mühendisi olan 1.300’den fazla çalışanı olmasıdır. Temel amaç; inovasyon entegre edilen ürünleri, erişilebilir fiyat aralıklarında tüketicilere sunmaktır. Global verilere göre Amazonda 5.0 üzerinden 4,8 lik müşteri memnuniyetine ve 55+ milyon kullanıcıya sahip Anker için müşterilerinin geri dönüşleri ve memnuniyetleri sürdürülebilirlik açısından oldukça kıymetlidir. Anker, merkez ofiste sadece müşteri geri bildirimleri üzerinde Ar-Ge ekipleriyle koordineli çalışan bir ekibe sahiptir. Şu belirtilmelidir ki Anker geleneksel bir aksesuar markası değildir, lider teknolojiler üretmektedir. Örneğin; GaN teknolojisi Anker’ in öncülük ettiği teknolojilerden biridir. Bu teknoloji ile çok daha küçük boyutlarda, yüksek güce sahip Anker şarj ürünleri üretmektedir.
    Anker, Turkiye pazarına 2018 yılı başında girdi. Şirketin global stratejilerine uygun olarak ilk etapta e-ticaret platformlarına ve perakende zincirlerine yogunlasan bir rota izlendi. Bugu¨n bakıldığında Türkiye’de 750’den fazla magazada ürünlerini musterileriyle bulusturmaktadır.

    ANKER SOUNDCORE LIFE Q10 KULAKLIKTA BEKLENEN INDIRIM FIRSATI!(ANKER TR RESMI KONU)

    Ürün kategorilerine değinmek gerekirse; Anker Innovations, toplamda 5 kategori markasıyla tüketicilerin farklı ihtiyaçlarına yanıt veriyor. Eufy markası altında ev yaşamında konfora yönelik teknolojiler geliştiren Anker, ROAV markasıyla inovasyonu araç¸ içine taşıyan teknolojiler sunuyor. Projeksiyon sistemlerinin bir sonraki nesli olacak Nebula markasında, hem ev içi eğlence hem de ofislerde dijital dönüşüm için olmazsa olmaz ürünler yer alıyor. Soundcore markası ile kaliteli bir ses deneyimini rekabetçi bir fiyat performansı ile sunan kablosuz ses teknolojileri de geliştiren Anker, özellikle şarj teknolojileri ve akıllı yaşam aksesuarlarında yaptığı inovasyonlarla dünyada lider konumda bulunuyor.

    ANKER SOUNDCORE LIFE Q10 KULAKLIKTA BEKLENEN INDIRIM FIRSATI!(ANKER TR RESMI KONU)

    Nebula ailesi kişisel eğlence amacıyla olduğu kadar, ofislerde toplantı odalarında, mobil çalışanların ise çantalarında kendine yer buluyor. Projeksiyon özelliğinin yanına uzmanı olduğu sesi de güçlü bir hoparlörle ekliyor. Ayrıca Android işletim sistemi sayesinde Netflix, YouTube gibi popüler uygulamalara kolayca erişebiliyor, Word, Excel gibi ofis dokümanları yansıtabiliyor, akıllı telefondan ya da uzaktan kumandasıyla da kontrol edebiliyor.

    ANKER SOUNDCORE LIFE Q10 KULAKLIKTA BEKLENEN INDIRIM FIRSATI!(ANKER TR RESMI KONU)

    Türkiye’ de Robot süpürge pazar büyüklüğü henüz istenen seviyede değil ancak, Anker son bir buçuk yılda pazarın yüzde 70’ini domine etmeye basladı. Musteri memnuniyeti anketlerine bakıldığında fayda maliyet anlamında robot süpürge kategorisinde Anker Eufy RoboVac en cok tercih edilen markadır.

    ANKER SOUNDCORE LIFE Q10 KULAKLIKTA BEKLENEN INDIRIM FIRSATI!(ANKER TR RESMI KONU)

    Anker’in ses konusundaki uzmanlığını ortaya koyduğu Soundcore kategori markasındaki ürünlerini kaliteli bir ses deneyimini rekabetçi bir fiyat performans ile sunmaktadır. Soundcore’ da ürün ailesi taşınabilir Bluetooth hoparlörlerden, evde kullanılabilecek soundbar’a, kablosuz ve gaming kulaklıklara kadar uzanıyor. Ürün zenginliği ile de her tip kullanıma uygun çözümleri mevcuttur. Örneğin, kablosuz kulaklıklarda ses kalitesinin yanı sıra, tek şarjla 40 saate kadar çalışabilen modelleri ile de iddialı.

    ANKER SOUNDCORE LIFE Q10 KULAKLIKTA BEKLENEN INDIRIM FIRSATI!(ANKER TR RESMI KONU)

    Tüm bu kategorilere Anker patentli teknolojilerini entegre etmiş ve tüketici ihtiyaçlarını karşılayan ürünleriyle globalde olduğu gibi Türkiye’ de de kategori bazlı pazarı domine etmeyi hedeflemektedir. Önümüzdeki üç yıllık bir süreçte de pazardaki payını %15’in üzerine taşımayı ve Premium marka kategorisinde akla gelen ilk olmayı amaçlamaktadır.
    Son dönemde evden çalışmanında yaygınlaşması ile birlikte Anker’in birçok ürünü home-office ya da freelance çalışma konseptine uygun mutlu kullanıcı deneyimlerinin yanı sıra, vakit ve pratiklik anlamında da önemli katkılar sağlamaktadır.

    ANKER GAMING KULAKLIKLAR REKABETÇİ FİYATLARIYLA TÜRKİYE’ DE SATIŞA SUNULDU
    Türkiye pazarında sadece hepsiburada.com da satışa sunulan Anker Soundcore Gaming kulaklıklar şimdiden ilgi görmeye başladı. Bunun sebepleri evde kaldığımız bu dönemde hem oyunlara olan ilginin artması hem de teknik özellikleri sayesinde öne çıkan ve kaliteli ses deneyimi yaşamak isteyen oyunseverlerin yeni pazara sunulmuş bu ürünleri tercih etmeleri diyebiliriz.
    https://www.hepsiburada.com/ara?q=soundcore+strike+3

    Anker Soundcore Strike serisi ile mikrofon bozulur korkusu bitiyor
    Anker’ın yeni Soundcore Strike serisi, teknik özelliklerinin yanı sıra uzun süre oyun oynayanların en sık karşılaştığı iki önemli problemi ortadan kaldırıyor.
    Kulak üstü kulaklıklar, belirli bir süre kullanımdan sonra kulağı ısıtmaları sebebiyle rahatsızlık yaratabiliyorlar. Strike serisindeki soğutucu jele sahip kulak yastıkları, ısınmanın önüne geçerek kullanıcılara uzun süre konforlu bir kullanım sağlıyor.
    İnternet üzerinden oynanan oyunlarda ise takım arkadaşlarıyla sesli sohbet üzerinden iletişim kurmak, belirli taktikler izlemek ve oyuna renk katmak için önem taşıyor. Ancak nemlenen mikrofonlar ses kalitesinde düşüşe sebep olabiliyor ya da bozulabiliyor. Soundcore Strike 1 ve Strike 3’ün sahip olduğu Anker’in patentli SweatGuard teknolojisi sayesinde mikrofonları tükürüklere ve terlemeye karşı korumalı ve IPX5 suya dayanıklı sertifikalara sahiptirler. Ayrıca her iki modelin de mikrofonlarında gürültü önleme özelliği yer alıyor. Böylece çağrılarınız ya da komutlarınız karşı tarafa net bir şekilde ulaşıyor.


    Özel tasarım ile düşmanların en ufak adımını bile takip etme fırsatı
    Soundcore Strike serisi kulaklıklar, 52 mm’lik özel sürücüleri ile oyun içi sesleri gerçekçi bir şekilde yansıtıyor ve bas tonlarında fark yaratıyor. Her iki model de oyunlardaki silah seslerinin ve düşman ayak seslerinin yönünü anlamanızı sağlayan özel bir tasarıma sahip.
    Strike 1’in özellikle de çoçukların işitme ses seviyesine karşı koruma ile ses seviyesi kısıtlama özelliği, yüksek seslere karşı kulakları korurken, Strike 3’ün 7.1 çevresel ses desteği, oyun atmosferini en iyi şekilde yaşamanızı ve kendinizi oyuna kaptırmanızı sağlıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anker Türkiye -- 20 Temmuz 2020; 10:55:22 >







  • çok flaş indirim gözümü aldı 20 adet aldık
  • Mağazan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Usb çıkışlı ve ses seviyesi orta. Bu benim için bir eksi. Görsel olarak çok şık duruyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jakkoba -- 2 Mayıs 2020; 12:16:36 >
  • Şu an kulağımda soundcore Q10 var. Kulaklık fetisi birisi olarak kesinlikle f/p kralı diyorum.
    Fiyatının 2 katı olan kulaklıkları bile ezer. Çok çok memnunum.

    İnsallah bu kulaklık da aynı kalitede olur da beş para etmeyen ama 500 liraya satılan kulaklıkları siler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Powerbankleri korkunç iyi. Kulaklıkları nasıl acaba.
  • sky_warrior S kullanıcısına yanıt
    ürün satıcısı hepsiburada
  • Hepsiburada üzerinden satıldığı sürece almam çevreme de aldırmam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birkhoff kullanıcısına yanıt
    Bende tam tersi, HB 'den alıyorum. Tavsiye ederim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Birkhoff

    Hepsiburada üzerinden satıldığı sürece almam çevreme de aldırmam.
    Sıkıntımı çıkıyor?
  • Aydolan kullanıcısına yanıt
    Öncelikle Merhaba, değerli yorumunuz için çok teşekkür ederiz.
    En kısa sürede kulaklık modellerimizi de deneyimlemenizi çok isteriz, Soundcore Strike 3 şuan HB'da da kampanyada dilerseniz değerlendirip deneyimlemeniz sonrasında değerli yorumlarınızı bekleriz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anker Türkiye -- 2 Mayıs 2020; 12:30:16 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • film, müzikte nasıl acaba?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Aydolan

    Sıkıntımı çıkıyor?

    Alıntıları Göster
    Life Q10 ve spirit pro almıştım. 45 günde geldi kargo paramı bu süre boyunca iade etmediler.
    En önemlisi ise Spirit Pro kullanılmış kulaklık gönderdiler paketi açılmış ve yan ürünleri yoktu(sarj kablosu kılıf vs)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • photo_canon1 P kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    Mesajınız için teşekkür ederiz. Film izlemek yada müzik dinlemek içinde kullanabilirsiniz ancak Soundcore Strike serisi oyuncu kulaklığı kullanımına uygun olarak geliştirilmiştir, dolayısıyla film izlemek ya da müzik kullanımları için Soundcore Life Q10 yada Life Q20 NC kulaklıklarını önerebiliriz.
    https://www.anker-tr.com/urun/anker-soundcore-life-q10-kablosuz-bluetooth-5-0-kulaklik-siyah https://www.anker-tr.com/urun/anker-soundcore-life-q20-bluetooth-kablosuz-kulaklik-anc-siyah



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anker Türkiye -- 2 Mayıs 2020; 13:11:5 >




  • Önce biraz youtuberlar kullansın yorumlasın öyle bakarız.


    @Birkhoff

    Hepsinin köküne kibrit suyu. Bazen süperler bazen rezillik. Genelde de kargo firması neden oluyor. Mesela benim bir kargom pazartesi şubeye ulaştı dağıtıma çıkması lazım. Yok. Salı günü mesaj geldi sınırlı dağıtım günleri olan bölgedesiniz ilk dağıtımda kargo dağıtıma çıkacak diye. Buradaki şirketlere günde 2 kez geliyorlar ne sınırlı günü ya dedim. Aşırı yoğunlarmış dağıtamayınca otomatik öyle mesaj atılıyor dediler. Şubeye gitmeden çözemiyorsun arayınca açmıyorlarda. Bilmesek 10 gün bekletecekler.
  • Birkhoff kullanıcısına yanıt
    Merhaba;

    Size destek olmak için özelden mesaj ilettik. Bilginize



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anker Türkiye -- 2 Mayıs 2020; 13:57:12 >
  • Kulaklık yastıklarının yedekleri var mı ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üründen memnun kalmazsak 2 hafta içerisinde iade edebiliyor muyuz?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.