Şimdi Ara

Anker Eufy RoboVac L70 Hybrid Akıllı Robot Süpürge ve yaşadığım sorunlar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba 7 eylül 2020 tarihinde hepsiburada.com üzerinden satıcısı da hepsiburada olan Anker Eufy RoboVac L70 Hybrid Akıllı Robot Süpürge satın aldım ,

    ürünü satın aldıktan 1 hafta sonra zeminde belirli noktalarda sebepsiz takılmalardan dolayı hepsiburada ya geri gönderdim ,2-3 hafta bekledikten sonra üründe sorun yoktur şeklinde tarafıma geri gönderildi.


    Bir süre sorunsuz kullandıktan sonra haznesinde su olmasına rağmen su ekleyiniz uyarısı ile paspas yapamaz hale geldi bu sefer direk Anker ile iletişime geçerek ürünü servise yolladım ,servis pompası değiştirilerek tarafıma tekrar geri gönderildi.


    Aradan bir süre daha geçtikten sonra tekrar paspas modu aynı arızayı verdi ancak uzun bekleyişlerden dolayı servise göndermek istemedim, sadece süpürge modunda kullanmaya devam ettim.


    Gel zaman git zaman süpürge 135 metrekare bürüt ,temizleme alanı ortalama 82 metrekare ve 2 saat ortalamasını tamamlayamamaya başladı,ilk zamanlar low battary diyerek sarj ünitesine gidip kaldığı yerden temizliğe devam ederken ,bir süre geçtikten sonra sarjı full olsa bile uyarı verip ardından pili dejarj olmuş halde orada burada kalmaya başladı ve bu sebeple tekrar Anker e geri gönderdim.


    Neredeyse 2 haftadır ürün Anker de ,ankere ulaşıp ulaşmadığını teyit etmek için baya çaba gösterdik ,her aramamızda farklı cevaplar aldık, en son aradığımızda ürünün ankerde olduğunu ancak hala servis kaydının açılmadığını tarafımıza ilettiler, zaten forumda uyarmışlardı ama ben o dönem göz ardı edip üründe ısrar ettim ancak haklı çıktılar ve pişmanım.


    1 yıl içinde 3 arıza ve farklı sorunlar çıkarması sebebiyle ,ayrıca bulması çok zor ve ya pahalı yedek parçalarından dolayı üründen nefret etmiş durumdayım hepsiburada dan bu alışverişimde yaşadığım sorunlardan ve defalarca iade talebi yapmama rağmen umursamadıkları için alışverişi kestim, biraz bAşka firmaları örnek almalarını tavsiye ederim.








  • geçmiş olsun, umarın en kısa sürede sorununuzu çözerler

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.