Şimdi Ara

Ankaralı Arkadaşlara Sorum Var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar forumdaşlar. Kardeşimin tayini Dr. Abdurrahman Yurtaslan Ankara Onkoloji Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne çıktı. Şu anda ev tutma telaşındayız ama Ankara hakkında hiçbir bilgimiz ailece yok. Hastanenin bulunduğu çevre ve hastane çevresinde nerelerden ev tutulmalıdır, Ankara'da yaşam aklımızdaki soru işaretleri.




  • Onkoloji hastanesi Demetevler semtinde. Orda evler genellikle eski ve çok katlı. Ama merkezi bir yer sayılır. En büyük avantajı metroya yakın olması. Bence ev tutulabilecek bir yer. Kiralar konusunda bilgim yok ama 1.000 TL altına düzgün yer bulmak zor diye düşünüyorum.
    hastaneye yakın bir yer tutmanız her açıdan iyi olur bence. Hem nöbet li bir iş olduğundan gidiş geliş zamanlarını ayarlamak zorunda olmazsınız, hem de yol parası vermemek için.
  • Aşağıyahyalar mahallesine bakmanızı öneririm onkolojiye çok yakın yürüme mesafesi evler yeni site şeklinde 2500 tl civarına 4+1 ev bulabilirsiniz 2000 tl 3+1 bulunur bunun yanında daha ucuz olarak keçiören ayvalı mahallesini önerebilirim daha eski evler daha uygun fiyat oturmuş semt hemde yeni yapılan etlik şehir hastanesine yakın onkoloji oraya taşınırsa felan sizin için daha iyi olur iki mahalledede yaşadım ikisinide öneririm ankara semtleri hakkında tüm sorularınızı bana sorabilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Posta güvercini P kullanıcısına yanıt

    3+1, 4+1 şeklinde değilde 2+1,1+1 şeklinde düşünüyoruz. Kardeşim daha yeni mezun tek yaşayacak veya 1 kişi ile paylaşacak evi kafa dengi biri denk gelirse(Burası şu anda pek gerçekleşemeyecek gibi).Ayrıca bahsettiğiniz Onkoloji hastanesi Etlik şehir hastanesine 2021'de taşınacak ama hangi ayında belli değil.

  • Ayvalı mahallesinden tutun. Kiraları makul semt nezih oturmuş bir insan profili var etlik şehir hastanesine komşu yenimahalle yahyakemal caddesi ışınlar mahallesi civarınıda öneririm bu iki mahalle hastanenin etrafındaki mahalleler yenimahallede superonline fiber ve telekom vdsl var ayvalı mahallesi adsl/vdsl kullanıyor .


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıhhiye de çalışacak bile olsa yine burayı önerirdim Ankara özelinde trafik sorunu en az bu bölgede yollar geniş insanları bence büyük ölçüde saygılı insanlar,çakal takımı yok geneli memur ve esnaftan oluşuyor market fiyatları kuaförler vs normal .


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.