Şimdi Ara

Ankarada Huzurevi tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
6.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • iyi günler hepinize son bir haftadır Alzaymır hastamıza huzurevi arıyoruz karar aşamasındayız. Ankarada huzurevi tavsiyesine ihtiyacımız var. 6-7 yer gezdik bir iki tanesini beğendik yörtürk huzurevi ve 75.yıl huzurevi içlerinde en içimize sinenler oldu. Diğerleri uçuk meblalar ve tamamen ticarete dökmüşler işi. bu konuda tecrübesi olan veya tavsiyesi olan arkadaşlardan yardım istiyorum. ayrıca ne gibi prosedürleri vardır ne yapmak gerekir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ateon1 -- 10 Şubat 2015; 9:41:27 >



  • VEFA huzur evi var kırkkonaklarda.otele benziyor.gördüğüm en iyi huzurevi.tek kişilik-2 kişilik-3kişilik odalarda kalmak mümkün.banyosunu vs hepsini çalışanlar yaptırıyor.yemekleri ve ara öğünleri iyi.
  • vefa, sefa, altınçatı bunların hepsini gezdik. bir kere hiçbirinde doktor yok, diyetisyen yok. bu tip yerlerde 1 tane ilaçtan sorumlu hemşirleri var bütün yaşlılara bakıyorlar. yani biz insan emanet edicez doktoru olsun isterim yani bunlar biraz ticathane gibi çalışıyor ve yemek menüleride oldukça vasat geldi. yörtürk huzurevinde karar kıldık



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ateon1 -- 10 Şubat 2015; 9:42:37 >
  • merhaba arkadaşlar araştırma yaparken burayı gördüm tavsiye almak istedim. Bende bir doktor olarak çevremdekilere soruyorum bu hafta ankaradaki huzurevlerine gideceğim. tavsiyelerinizi bekliyorum




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanakpinar -- 30 Ağustos 2020; 13:0:43 >
  • Bir doktor olarak Alzheimer hastası olan büyüğümüzü yatırmak için Ankara'da huzurevi bakımevlerini ziyaret ettim. Gezdiğim yerlerde hizmetler iyi görünüyor. Tabi covid'den dolayı yaşlıların katlarına girmek yasak. Ankarada çok alternatif varmış biz de tecrübe etmiş olduk. burada insanın içine sinen ve güveneceği bir kurum bulmak en önemlisi bence. Doktor arkadaşlarımdan da tavsiye istemiştim gelen tavsiyeler yörtürk bakımevi oldu, zaten bizimde ilk tercihimizdi ve yatışını yörtürk bakımevine yaptık. bu konuda benim gibi çok araştırma yapan arkadaşlara nacizane tavsiyem gidip gezmeniz gözünüzle görmeniz içinize sinen yere emanet etmeniz olur.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanakpinar -- 12 Ocak 2021; 13:58:51 >
  • serkanakpinar S kullanıcısına yanıt

    ne kadar ücret talep ediliyor hocam


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-F8B3665B5

    ne kadar ücret talep ediliyor hocam

    fiyat konusu hastanın durumuna, rahatsızlığına ve kalacağı odaya göre değişiyor, herkesin durumu farklılık arz ettiğinden buradan yanlış bir yönlendirme yapmayım

  • serkanakpinar S kullanıcısına yanıt

    Sekan kardeşim msjı şimdi gördüm yaklaşık 5 yıl önce sizin gibi bir araştırmaya girmiştim o günler geldi aklıma gezmediğimiz yer kalmamıştı. bizimde tercihimiz yörtürk olmuştu sorun sıkıntı yaşamadan devam ediyoruz çok memnunuz, ülkemizde böyle kaliteli hizmet veren yerlerin olması sevindirici insana değer verildiğini bilmek çok güzel sizin adınıza da çok sevindim iyi bir tercih olmuş.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: serkanakpinar

    Bir doktor olarak Alzheimer hastası olan büyüğümüzü yatırmak için Ankara'da huzurevi bakımevlerini ziyaret ettim. Gezdiğim yerlerde hizmetler iyi görünüyor. Tabi covid'den dolayı yaşlıların katlarına girmek yasak. Ankarada çok alternatif varmış biz de tecrübe etmiş olduk. burada insanın içine sinen ve güveneceği bir kurum bulmak en önemlisi bence. Doktor arkadaşlarımdan da tavsiye istemiştim gelen tavsiyeler yörtürk bakımevi oldu, zaten bizimde ilk tercihimizdi ve yatışını yörtürk bakımevine yaptık. bu konuda benim gibi çok araştırma yapan arkadaşlara nacizane tavsiyem gidip gezmeniz gözünüzle görmeniz içinize sinen yere emanet etmeniz olur.

    Son cümlenede katılıyorum insanların birkaç kuruma gidip bir bakması gözüyle tecrübe etmesi daha faydalı olur bu tarz kurumları. Daha önceden de söylediğim gibi insan emanet ediyorsunuz sonuçta. Mutlaka her bakımevi en iyi hizmeti vermeye çalışıyor hepsi elinden geleni yapmaya gayret gösteriyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ateon1

    Sekan kardeşim msjı şimdi gördüm yaklaşık 5 yıl önce sizin gibi bir araştırmaya girmiştim o günler geldi aklıma gezmediğimiz yer kalmamıştı. bizimde tercihimiz yörtürk olmuştu sorun sıkıntı yaşamadan devam ediyoruz çok memnunuz, ülkemizde böyle kaliteli hizmet veren yerlerin olması sevindirici insana değer verildiğini bilmek çok güzel sizin adınıza da çok sevindim iyi bir tercih olmuş.

    evet bizde şuan çok memnunuz

  • biz de 4 ay önce demans hastası kayınvalidemi, çankayada ikamet ettiğim için çankayadaki bir yaşlı bakımevine yatırdık. tabi hem fiyat makul olsun dedik hem de evimize yakın olsun dedik. ama bakımdan memnun değiliz demek ki eve yakın diye düşünmekle hata yapmışız. bu ay şimdiki kaldığı huzurevinden çıkartacaz ayımızın dolmasını bekliyoruz yörtürke yatırcaz inşallah




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sivasli80 -- 8 Ocak 2021; 16:13:36 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sivasli80

    biz de 4 ay önce demans hastası kayınvalidemi, çankayada ikamet ettiğim için çankayadaki bir yaşlı bakımevine yatırdık. tabi hem fiyat makul olsun dedik hem de evimize yakın olsun dedik. ama bakımdan memnun değiliz demek ki eve yakın diye düşünmekle hata yapmışız. bu ay şimdiki kaldığı huzurevinden çıkartacaz ayımızın dolmasını bekliyoruz yörtürke yatırcaz inşallah

    biraz araştırmadan aceleye gelmiş sanırım, sizin de söylediğiniz gibi uzak-yakın diye değerlendirmemek lazım önemli olan bakım kalitesi elbette. yörtürk'ten biz çok memnunuz hakkını vermek lazım. iyi ki baştan detaylı araştırıp, danışıp doğru karar verdik diyoruz.

  • Burada not olarak dursun diye yazıyorum. Ankara'da gördüğünüz her huzurevi, girişi iyidir ama geri kalanı pek de iç açıcı değildir. Bu konuda gördüğüm kadarıyla Çınar Huzurevi ve Sefa Huzurevi iyi noktadalar. Yörtürkde iyi olandardan diye duydum. Bir çoğu a şöyle iyi böyle iyi derler ama sizi yukarıya çıkarmazlar. Allah kimseyi düşürmesin ama iyi bir huzurevi seçtiğinizde, sizden daha iyi bakıyorlar ve yaşlanız da daha mutlu oluyorlar.





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.