Şimdi Ara

Ankara Sigorta

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar aracıma kasko yaptırmayı düşünüyorum. 17 şirketten fiyat aldım. En düşük 830 TL ile Ankara Sigorta. En yüksek de 2661 TL ile Güneş Sigorta. En üst seviye hasarsızlık indirimim var.

    Sormak istediğim şu. Ankara Sigorta'nın başındaki eski ismin malum yapı ile bağlantısı tespit edilmiş falan filan. Bazı sıkıntılar olmuş. Gerçi büyük bir sıkıntı olsa bu şirket çoktan tarihe karışırdı sanırım. Ankara Sigorta'dan kasko yaptırılır mı? Firma güvenilir mi?



  • Ben Ankara sigorta acentesiyim, 1936 yılında kurulmuş Ankara sigorta eski topraklar iyi bilir. Hocam malum yapı ile doğrudan bağı olsaydı şuan çoktan kapatmıştı devlet yada kayyum atamıştı. Yaklaşık 100.000 Devlet memurunu sorgusuz sualsiz şüphe duyduklarını bile meslekten ihraç etti. Ankara sigortayı anında kapatırdı.

    %100 Türk sermayeli, diğer tüm yabancı şirketlerden yapılan her işlem parayı yurt dışına çıkardıkları için Dolar ve Euro kurunun daha da artmasına sebeptir. Yerli malı yurdun malıdır hocam Ankara sigorta.
  • malum yapının kendi sigorta şirketi vardı "ışık sigorta", kapatıldı. gerçekten çok ahlaksız bir çalışma tarzı vardı ışık sigorta'nın. ödediğin makbuzları gösteremezsen üstüne yatarlardı, hasar ödememek için binbir türlü numara yaparlardı. ankara sigorta, allians, sompo japan, güneş sigorta, axa. bunlar benim çalıştığım ve hiç sorun yaşamadığım sigorta şirketleri. bazı şirketlerde sorun yaşarsın, bazısında yaşamazsın, araştırmak lazım. ben her zaman fiyat + güven konusunda emin olduğum şirketle anlaştım.
  • Bugün sigortacımla baktık tekrar. Kendim de Axa sigortanın sitesinden direk teklif aldım.

    Ankara Sigorta-757

    Doğa Sigorta-939

    Axa Sigorta-1.030 TL teklifler çıktı. Axa kendi sitesinde 3’ten fazla taksit yapmıyor. 8 taksit olsa yaptıracaktım ordan.

    Fiyat avantajı nedeniyle Ankara’ya da niyetlenmiştim ama sigortacının yönlendirme, tavsiye ve ısrarıyla Doğa’dan yaptırdım. Bakalım inşallah pişman olmayız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.