Şimdi Ara

Ankara Saç Ekimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,
    Ankara'da saç ekimi ile ilgili her türlü ihtiyacınızda en iyi sonuçları alabilmek için için özel mesajla ulaşabilirsiniz. Daha önce sıkça sorulan sorulara en baştan cevap vermek istiyorum. Başkaca bilgi almak isterseniz özel mesajla ileteceğiniz soruları memnuniyetle yanıtlarım.
    Not: Sağlık mevzuatı gereğince; reklam yapmak ve klinik/hekim/merkez ismi, fiyat gibi konuları açıkça paylaşmak yasaktır. Bu sebeple özel mesajla bilgi alabilirsiniz.
    Soru: Saç ekimi işlemi nerede yapılıyor?
    Cevap : Tamamen mevzuata uygun şekilde, saç ekimi için yetkilendirilmiş ruhsatlı sağlık tesisinde yapılmaktadır.
    Soru: İşlem ne kadar sürüyor?
    Cevap: İşlem yapılacak alanın durumuna göre 5-7 saat kadar sürmektedir.
    Soru: Fiyat neye göre belirleniyor?
    Cevap : Ekim yapılacak alanın büyüklüğü, dönör bölgenin durumu, daha önce bir müdahale yapılıp yapılmadığı gibi faktörlere göre belirlenmektedir. Ekim işleminin kişinin beklentisini karşılamayacağı düşünülüyorsa bu bilgi peşinen paylaşılır.
    Soru: En ucuz işlemi siz mi yapıyorsunuz? Daha uygun fiyatta yapan yerler var?
    Cevap: Özellikle son dönemde malesef saç ekimi işlemini ehil ve yetkili olmayan kişiler yapmaya başladılar. Yasal olarak saç ekimi işlemini Dermatoloji, Plastik Cerrahi Uzmanları ve Medikal Estetik Sertifikası olan Pratisyen Hekimler yapabilirler. Son günlerde kendini Doktor olarak tanıtan aslında Hekim olmayan kişilerin xxxhair- zzzhair gibi isimler altında reklam yaparak bu işi yaptıklarını görüyoruz. Merdiven altı olarak tabir edilen ve gerçekte var olmayan bu firmalarca!!! kulağa oldukça cazip gelen fiyatlar verilebiliyor. Bunların hiç birinde işlemi Hekim yapmıyor hatta ekipte hekim bile olmuyor. Unutmayın,kanunen muayenehanelerde ve/veya ameliyathane şartlarını taşımayan yerlerde kimse saç ekimi yapamaz. Takdir edersiniz ki arkasında her an muhatap bulacağınız resmi bir kuruluşla vergi levhası bile olmayan gerçekte var olmayan sanal bir yerin fiyatı da bir olmayacaktır. Benim için hekim olması önemli değil, mobilyacı olup bu işi yapan biri olsun ama ucuz olsun diyorsanız diyecek bir şey yok :)







  • 2 sene boyunca araştırdım. Ankara'da birçok klinikle görüştüm. İsmi duyulmuş, Ankara'nın en iyi kliniği denilen yerlerin değil ruhsatı, doktoru bile olmadığını öğrendim. Ekim yaptıracak arkadaşlar çok dikkatli olun, iyice araştırın öyle karar verin ekim yaptırmak istediğiniz kliniğe.

  • Kadir Soycan K kullanıcısına yanıt

    Sonuç olarak bu kadar araştırmaya ne karar verdin hocam peki ?

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.