Şimdi Ara

Ankara İstanbul Otobanı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Orkun Asyoutube
    Merhaba, Yol görüntülerini paylaştığımız bu serimizde Avrupa #otoyol unun Ankara-İstanbul arasındaki yol güzergah görüntülerini izleyeceksiniz. #ankara #istanbul arasındaki bu yolun ilk bölümünde #bolu tünelinde çalışma olduğu için #abant gişelerinden çıkacağız. Video geneli 2X hızlandırılmıştır. Bazı alanlar 1,5X hızındadır. Düzeltilmesini istediğiniz hususlar yada isteklerinizi yorumlarda belirtebilirsiniz. Beğen ve Abone ol tuşuna basmayı unutmayın lütfen. İyi seyirler.
    https://www.youtube.com/watch?v=XykN0-3qwUE&feature=youtu.be



  • İstanbul otobanı bölüm 2


    https://www.google.com/sorry/index?continue=https://www.youtube.com/watch%3Fv%3D66AD5cEEHU4%26feature%3Dyoutu.be&q=EgQuLZpEGOrq_JUGIhBTyqa9dypNwa6Zf-eqIfbWMgFy



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Or_By -- 1 Temmuz 2022; 20:56:56 >
  • Kuzey Marmara otoyolu geçiş ücretleri


    Orkun Asyoutube
    Merhaba, Yol görüntülerini paylaştığımız bu serimizde Avrupa #otoyol unun İSTANBUL-ANKARA arasındaki yol güzergah görüntülerini izleyeceksiniz. #istanbul #ankara arasındaki bu yolun ilk bölümünde #kuzeymarmaraotoyolu üzerinden geçiş ücretlerini de görerek #bolu ya kadar seyahat edeceğiz. . Video geneli 2X hızlandırılmıştır. Bazı alanlar 1,5X hızındadır. Düzeltilmesini istediğiniz hususlar yada isteklerinizi yorumlarda belirtebilirsiniz. Beğen ve Abone ol tuşuna basmayı unutmayın lütfen. İyi seyirler.
    https://www.youtube.com/watch?v=HSrUtYGkKJI&feature=youtu.be
  • Orkun Asyoutube
    Merhaba, Yol görüntülerini paylaştığımız bu serimizde Avrupa #otoyol unun İSTANBUL-ANKARA arasındaki yol güzergah görüntülerini izleyeceksiniz. #istanbul #ankara arasındaki bu yolun ilk bölümünde #kuzeymarmaraotoyolu üzerinden geçiş ücretlerini de görerek #bolu ya kadar seyahat edeceğiz. . Video geneli 4X hızlandırılmıştır. Düzeltilmesini istediğiniz hususlar yada isteklerinizi yorumlarda belirtebilirsiniz. Beğen ve Abone ol tuşuna basmayı unutmayın lütfen. İyi seyirler.
    https://www.youtube.com/watch?v=LawYTfCwY0g&feature=youtu.be
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.