Şimdi Ara

Ankara-Haymana Yolu Yol Calismasi Hk.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba,
    Bugun isim geregi Ankaradan Haymanaya giderken yapilan yol calismasi sirasinda alinmayan onlemlerin kazaya yol acmasi ile karsilastim.
    Bolunmus yol icin calisma yapiliyor, fakat uyari levhalari yok denilecek kadar az. Calisma tek tarafli yapilmakta ve trafik bolunmus yolun diger tarafindan akiyor. Her iki kisimda da araliklarla calisma oldugu icin mecburen diger yola baglanti var.
    Fakat diger yola gecis icin uyari levhalari tam gecis kisminin sonuna konulmus ve direk levhalar ile karsi karsiya kaliyorsunuz. Onumde seyir halinde olan arac ise farkedemeyerek levhalara ve engellere carparak biraz ileride durdu. O carpmasa ben carpardim buyuk ihtimalle. Sofor ve yolcuda birsey yoktu fakat aracin on tarafi ciddi hasar aldi.
    Bir digeri ve asil onemli olan bolum ise daha buyuk kazalara davetiye cikaracak cinsten. Her iki tarafta da ara ara calisma yapildigini soylemistim. Fakat uyari levhalari bulunmadigindan, calisma yapilan yol da kullaniliyor.
    Bolunmus yolun karsi tarafindan araclarin geldigini gordugumde yol acilmis sanirim dedim ve biraz hizlandim. Tam o esnada karsimdan gelen traktörle burun buruna geldik, son anda kurtardim. Bolgenin sisli olmasi da gorus acisi epey dusurmekte zaten.
    Biraz ilerledikten sonra hem bolunmus yolun karsisindan araclar geliyor, hem benim gittigim yolun sol seridinden. Yaklasik 30-35 km bu sekilde yolculuk etmek zorunda kaliyorsunuz. Karsidan gelen araclari gordugunuzde ise yol acilmis deyip sollamaya kalkarsaniz diger yolu kullanmayan araclarla kaza ile karsi karsiya geliyorsunuz.
    Konuyu acma amacim ise hem o yolu kullanacak arkadaslari uyarmak, hem de nereye bildirelim ki hizli bir cozum bulunsun. Umarim tam olarak anlatabilmisimdir. Mobilden yaziyorum, yazim, imla kurallari ve anlatim bozukluklari icin simdiden ozur dilerim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mur@t_fb -- 26 Aralık 2017; 20:45:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • welcome to haymana!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gölbaşı Bala dönüşünde yapılan köprü çalışmasında da benzer durumlar söz konusu idi

    Kuzenimin hatasız boyasız aracı kaza yaptı orada 1 parça değişti

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.