Şimdi Ara

Ankara'da Sahalarda Basket Oynamakta Bir Kısıtlama Var Mıdır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese selamlar,

    Ankara'da yaşadığım yerde çok fazla park ve çok fazla basket sahası olması sebebiyle akşamları tek başıma basket oynamaya çıkıyorum. Saha içerisinde tek ben oluyorum ve maskemi çıkarıp kenarı koyuyorum. Dün bir park bekçisiyle ufak bir tartışma yaşadık ve ilçe belediyesine bağlı tüm parklardaki sahaların kilitleneceğine yönelik talimat geldiği yönünde bir şey söyledi, ben de bunun usülsüz olduğunu iddia ettim ama kafama takıldı.

    Birincisi benim yaptığım gibi sahada tek kişi olarak basket oynamakta bir sakınca, yasak vb. durum var mıdır?

    İkincisi doğal olarak spor yaparken maske takmam beklenemez, saha içerisinde tek başımayken maskemi takmadığım için herhangi bir ceza yeme durumum olur mu?(Polisler ara ara geçiyor ama bir şey demiyorlar.)

    Son olarak da arkadaşlarla çıkıp oynamakta bir kısıtlama var mı? Yani 4 kişi çıkıp 2 vs 2 atabilir miyiz?

    Cevaplarsanız çok sevinirim.

    Teşekkürler.







  • Ankarada yasaklamalar çok değişken seğmenler parkı akşam dörtten sonra kapanıyorken kuğulu park kültürpark açık.Sizin oralarda bekçi geziyorsa ceza verebilirler sana.
  • Merhabalar yaklaşık 1.5 ay önce sahada 3v3 basket oynarken ekipler geldi ve ceza yazdı çünkü maskemi çıkartarak oynuyordum çıkartmadan oynamam gerektiğini söylediler ve yazdılar ceza henüz bana tebliğ edilmedi ama yakın bi zamanda geleceğini düşünüyorum. Tek başına oynarken takmamakta bir sakınca olur mu bilmiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.