Şimdi Ara

Ankara Burun Estetiği Yapan İyi Doktor Var mı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
16.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar, ankarada burun estetiği yaptırabileceğim iyi doktor önerisi olan var mı?


    edit:
    konunun üzerinden yaklaşık 3 yıl geçmiş. eski mesajlarıma bakarken denk geldim.

    2 sene önce ameliyat oldum, ayrıca burun eğriliğide varmış bununla ilgili de ameliyat oldum.
    bir kaç devlet hastanesi, özkaya, liv hospital vs. gibi hastanelerle de görüştüm. en son bi arkadaşımın tavsiyesi ile Hakan Soygür isimli doktor ile görüştüm. ameliyat öncesi ve özellikle ameliyat sonrası takip konusunda fazlasıyla yardımcı oldular. gecenin 2sinde bile aradım telefonumu açıp soruma cevap verdiler. konuyu tekrar güncellemişken buradan kendisine teşekkür etmek isterim :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gmail_ -- 9 Ekim 2018; 18:9:54 >



  • Burun Estetiği

    Son yıllarda, en sık yapılan estetik müdahaleler arasında yer alan burun estetiği, kişinin yüz güzelliğini ön plana çıkartmaktadır. Burun estetiklerinde; dışarıdan belli olmayacak doğal burun, her kişi için ayrı planlanır ve yüze yakışan burun şekline hasta ve doktor birlikte karar verir. Bu operasyonda; açık ve kapalı teknik olmak üzere, iki teknik kullanılmaktadır. Alanında uzman deneyimli bir doktor, her iki tekniği de başarılı bir şekilde yapabilir. Fakat açık teknik daha komplike operasyonlarda, daha başarılı sonuçlar vermektedir. Operasyondan önce doktor ile beklentilerin konuşulması büyük önem taşır. Böylece hastanın beklentileri ve doktun önerileri ayrıntılı olarak değerlendirilebilir.

    Burun Estetiği Operasyonu Nasıl Yapılır?

    Burun estetiği operasyonu, daha önceden planlanılarak gerçekleştirilir. Operasyon bazen lokal, bazen ise genel anestezi ile yapılabilir. Genellikle; 1-2 saat gibi, bir süre içinde operasyon tamamlanır ve istisnalar dışında, hasta aynı gün evine dönebilmektedir. Burun içinden kesiler yapılarak, müdahale edilmesi gereken bölgeler, özel aletler ile şekillendirilir. Operasyonun devamında, burun içine tampon yerleştirilerek kesiler kapatılır. Burun şeklinin tam oturması için dışarıdan kalıplar yerleştirilir. Operasyon sonrasında, tamponların çıkartılması 48 saati bulabilmektedir. Günümüzde oldukça küçük yerleştirilen tamponların, çıkartılması çok fazla ağrı ve sancıya sebep olmaz.

    Burun Estetiği Aşamaları Nelerdir?

    Burun estetiğinin, ilk olarak planlama aşaması vardır. Bu dönemde kişinin yüzüne yakışacak burun şekli, hasta ve doktorun ortak kararı ile belirlenir. Sonraki aşama ise operasyonun gerçekleştirilmesidir. Günümüzde teknolojinin ilerlemesi sayesinde, burun estetikleri çok kolay teknikler ile tamamlanır. Operasyonun son aşamasında ise hastanın burnuna darbe almaması, doktor ile görüşmeden ilaç ve bitki çayları kullanmaması gerekir. Yine operasyon sonrasında alkol ve sigara tüketiminin en aza indirilmesi iyileşme süresini oldukça kısaltacaktır.Burun Estetiği
  • Ankara Gazi Osman Paşa'da estetik akademi var, orayla bir görüşmeni derim. Diren Çelik hoca hem çok ilgili hemde bu işte gerçekten uzman biri. bunu ilk görüşmede anlayacaksın zaten.
  • ankarada bircok doktor gezdim arkadaşlar malum her doktorun azda olsa kötü ameliyatı olmuştur. tavsiyem biz bu konuda çok iyiyiz bugüne kadar revizyonum olmadı gibi cümleler kuran doktorlardan kaçın. samimi gerçekci olan doktorlara gidin
    ismini çokduyduklarım: Haldun kamburoğlu, Tevfik sözen, Eren taştan, Muhittin eski, taşkın yücel, ersoy konaş, serdar öztürk( tavsiye etmem) birçok doktor var fakat şuan aklıma gelmiyor. bi tavsiye daha vereyim yaptığı ameliyatların resimlerini facebokta, instagramda paylaşmayan doktorlara gitmeyin.
  • Ankara'da Doç. Dr. Zühtü Demir hoca ile Burun Estetiği konusunda görüşebilirsiniz.
  • eski mesajlarıma bakarken denk geldim konuya

    2 sene önce ameliyat oldum

    ilk mesajımı belki bi yardımı dokunur.
  • Ankara burun estetiği yapan en iyi doktor bence Op. Dr. Sevinç Bayrak. Şu an Kırıkkale Özel Yaşam Hastanesi 'nde çalışıyor. Hem burun estetiği fiyatları çok uygun hem de harika burunlar yapıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.