Şimdi Ara

Ankara android multimedya ekran ve Cam filmi Kampanyası

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.847
Cevap
55
Favori
171.140
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Vay Vay Ankara Teypçisi olarak TSE ve ISO belgeli %99 UV korumasına sahip 2 Yıl garantili Avangart cam filminde DH forumuna özel 399 TL kampanya fiyatı sunuyoruz.

    Güncel cam filmi uygulama ücretlerimiz;

    2 YIl Garantili Avangart film 400 TL
    5 yıl garantili Global 499 TL
    5 yıl garantili 3M BS serisi 600 TL
    7 yıl garantili 3M FX serisi 900 TL
    10 yıl garantili 3M CS serisi 1300 TL
    10 yıl garantili Ceramic Pro 1500 TL
    Standart otomobil 5 cam fiyatıdır.


    Ankara android multimedya ekran ve Cam filmi Kampanyası


    Ankara Navimex android multimedya cihazlarda Türkiye'nin en uygun fiyatları. Foruma özel sahibinden fiyatlarına kamera dahildir.

    Ankara android multimedya ekran ve Cam filmi Kampanyası


    Tüm modeller için sahibinden mağazamız: https://vayvayankarateypcisi.sahibinden.com/

    Oraguard tam boy kaput koruma filmi 649 TL


    Ankara android multimedya ekran ve Cam filmi Kampanyası



    Biz Kimiz?

    Ankara Kazım Karabekir caddesinde oto aksesuar sektörüne farklı bir soluk getirme niyetinde bir firmayız. Buna ilk olarak ismimizle başladık. Müşteri memnuniyetini ön planda tutarak her müşterimize güler yüz ve memnuniyetle iş yerimizden ayrılma sözü veriyoruz.

    Vay Vay Ankara teypçisi adı altında LLumar, 3M, Avangart cam filmi. Navimex, Myway marka android multimedya sistemleri. Oto hoparlör, aksesuar gibi aracınızın ihtiyacı birçok ürünü sizlere sunuyoruz.

    Avangart cam filmi ne değildir?

    Global film Amerikan, Çizilmez değildir. Amerikan adı Çin malı boyalı filmler için kullanılan bir tabirdir. Her film çizilir. LLumar ATR serisi bile kolaylıkla çizilmektedir. Çizilmez cam filmi olmaz, cam bile çizilirken filmin çizilmemesi saçmadır.

    Global film boyalı naylon değildir. Sanayide 75 liraya bile film yapılmaktadır. Bunlar araç içine zararlı kimyasallar bırakan boyalı filmlerdir. Global film Güne Kore'den ithal edilen %99 UV korumalı gerçek renkli filmdir. Bunu sözle iddia etmiyor, TSE ve ISO belgesi ile kanıt sunuyoruz. Boyalı filmi anlamanın yolu hafif bir tiner damlamasıdır. Tiner boyalı filmin boyasını söker geriye poşet kalır.

    Bir filmin kalitesi kadar uygulama kaliteside çok önemlidir. Baloncuk, iz, toz her türlü işçilik hatasına karşı film uygulamamız 2 yıl garantilidir. Müşteri hataları dışında sorgusuz film değişimi yapıyoruz.

    Global film, %35-20-15 ışık geçirgenliğine sahiptir. Piyasada 1-2-3 numara olarak bilinmektedir.

    Her türlü sorunuz için lütfen konu altına mesaj bırakın. Kısa sürede cevaplamaya çalışacağız.

    Üyelerimizden gelen yorumlar


    ayildiz92
    Pazartesi günü Ankara'daki son izin günümde randevu almamalarına rağmen beni kırmayıp kabul ettiler. Skoda fabia aracıma film uygulaması yapıldı. Avangart yaptırmaya gittim ama bana bir kalite daha üste çıkmayı teklif ettiler ve kabul ederek uygulama başarı ile yapıldı. Herşeyden önce arkadaşların yaklaşımları, müşteriye karşı tavırları oldukça güzel. Tek seferlik çalışmak istemediklerini gösteriyorlar. Oturup birlikte yemek yeyip, yıllardır tanışırcasına muhabbetle geçti 2buçuk saat. 5 yıl garanti kartımızı da imzalayarak bizi memnun bir şekilde uğurladılar. Bir sonraki Ankara ziyaretimde de kontrol amaçlı uğrayıp muhabbete geleceğim.

    nautilus
    Yolum düştüğünde iş yerinizden aldığım bir parça Avangart cam filmini UV 370 nm cihazıyla test ettirdim. Sonuç olumlu çıktı. :)

    @ChemtraiLs
    Öncelikle işletmenin sorumlusu İsa bey başta olmak üzere tüm görevliler son derece sıcakkanlı, konuksever ve müşteri memnuniyeti odaklı çalışıyorlar. Kendilerine teşekkür ediyorum. İlk mesajda yer alan gri Corolla benim aracım. Kampanya kapsamında uygulanan film açık (numaralandırmasini sormadım ama sanırım 1 numara) daha evvel koyu renkte yaşadığım sıkıntılardan ötürü açık film uygulamayı düşünüyordum. Filmin kalitesini beğendim, fiyatına göre gayet iyi. İscilik konusuna gelince, farklı işletmelerdeki genelde 1 saat sürdüğüne şahit olduğum uygulama, burada 2-2,5 saate yakın sürdü. Bunu da uygulamayı yapan arkadaşımın titiz çalışmasına bağlıyorum. Özellikle açık renk döşemelerde su lekelerinin sorun olmaması icin özen göstermesini rica ettim, sağolsun son derece itinalı ve özenli çalışarak işlemi tamamladı. İşletmeyi tavsiye ettiğimi belirterek bir kaç resim ekleyip mesajımı sonlandiriyorum.

    @turizmpsikoloğu
    evet, cumartesi öğleden sonra için randevu aldım..öncelikle firma yetkilisi çok efendi,genç, samimi bir arkadaş... acaba şöyle mi olur, yoksa böyle mi olur diye hiç tereddüt yaşamadım... 150 liralık iş, şansımıza artık demedim.. işlemi yapan Kadir hocam ince ince uğraşınca zaten çayımı aldım, takıldım kenarda..haa -sizi şöyle alalım, ayak altında durmayın falan gibi şeyler burada yok.. başında durup izleyebilirsiniz...

    işlem şöyle: önce ince burun hava tabancası ile kapı fitillerin tozları iyice çıkarıldı..fitiller bantlandı...cam üzerinde kalıntı, yapışkan vs ince noktalar temizlendi.. sonra da hafif köpüklü su ve hava yardımı ile camlar temizlendi.. film, camın dış tarafından, koruyucu bandı çıkarılmadan cama su yardımı ile yapıştırılarak ölçülerek kesildi...sonra iç tarafından değişik spatulaların yardımıyla ince işçilikle yapıştırıldı.. kelebek camları dahil ön cam hariç bende 9 cama uygulama yapıldı..

    işlem tam 2 saat sürdü..

    tabi ki daha pahalı ve kaliteli film ürünleri var... fakat işçilik bence olayın %70'i... temiz bir iş çıkarılmış oldu.. fiyat/performans ürünü olduğunu söyleyebilirim.. ileride bir hata olursa bunu da buradan yazarım elbet.. ama zaten 2 yıl boyunca firma yaptığı işin arkasında.. giderim, ilgili camı yeniden yaparlar..

    sağlıcakla..

    @barracuda
    Dün ben de Auris aracıma kampanyalı fiyattan yaptırdım, sağ olsunlar 1.5 saat gibi bir sürede bitirdiler. Şu an itibariyle elbette iyi, kalitesini zamanla göreceğiz. Fakat dükkandaki tavırlar ve müşteri ile iletişimleri, benzer yerlerden/satıcılardan ayrılıyor.

    Şu an için kendi açımdan tek pişmanlığım arka bagaj kapısı camını en koyu renk (3 numara) yaptırmış olmam. Geceleyin, hele de görece karanlık (sokak lambası olmayam) bir sokakta ister dikiz aynasından isterse arkaya dönerek geri manevra yapmak zor çünkü ışığı oldukça kesiyor. Şimdiki aklıma olsa, bagaj kapısı camını en açık renk (1 numara) yaptırırdım.

    Fırsat için VayVay'a teşekkürler, herkese iyi forumlar.

    Avangart cam filmi yapılan Forumdan üyelerimizin araçları .

    Ankara android multimedya ekran ve Cam filmi Kampanyası
    Ankara android multimedya ekran ve Cam filmi Kampanyası
    Ankara android multimedya ekran ve Cam filmi Kampanyası
    Ankara android multimedya ekran ve Cam filmi Kampanyası
    Ankara android multimedya ekran ve Cam filmi Kampanyası
    Ankara android multimedya ekran ve Cam filmi Kampanyası
    Ankara android multimedya ekran ve Cam filmi Kampanyası
    Ankara android multimedya ekran ve Cam filmi Kampanyası
    Ankara android multimedya ekran ve Cam filmi Kampanyası
    Ankara android multimedya ekran ve Cam filmi Kampanyası



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vay-vay -- 25 Temmuz 2022; 9:47:26 >



  • Arkadaşlar merhaba
    Çarşamba günü burdan iletişim sağlayarak dükkanına gittiğim vayvay ankara yani emr garage den perşembe günü astra j için Tesla ekran taktırdım.
    Ürünün kurulumu perşembe günü yapıldı. Sonradan farkında olduğum birtakım eksiklikler oluştu.
    Aracın orjinal düğmeleri çekiş kontrol eco Mode gibi çalışmıyordu. Bu sonradan düzeltilebilir bir durum. Ki zaten düzelteceklerdi.
    Aracın bluetoothu devamlı kopma halindeydi. Düzeltilecek birşey değil teypçi olmasakta bluetooth modül kalitesinde kaynaklı olduğunu az çok herkes tahmin edebilir.
    Bluetooth üzerinden telefon görüşmesi yapmam tam bir sorun oldu ses çok derinden ve boğuk gidiyordu.sökülme aşamasında kendileri de bunu teyit etti harici mikrofon la çözülebileceği söylendi.
    Android sürümü 9 dendi 6 çıktı.
    Ürün araçla tam uyumlu olmadığı için parlaklık ayarlanamıyordu buda gece floresan gibi bir göğüs ortaya çıkardı.
    Bu şikayetlerle cuma sabahı vay vay Ankara teypçisine iade talebiyle gittim. Asıl sahibi olan emr garage ye yönlendirildim.
    İade talep ettiğimde çözeceği sorunlar için iade yapamam dedi.
    Ben 2600 tl verdiğim aletin böyle çıkmasına birincisi açıkçası midem bulandı ikincisi ben her sorun için yaptırıp deneme yapmaya tekrar sanayi yolu tutacak vaktim yok.
    Ama çarşamba günü benimmiçin 3 saatini harcadılar benden kaynaklı sorunlar olmamasına rağmen işçilik masrafını hak geçmesin diye razıydım.
    Tabi şirket sahibi emrah bey parayı eline geçirmiş olmanın rahatlığıyla normalde 100 150 tl olan işçilik ücretine 200 sıkıntıları olan cihazı da aşındırma bedeli olarak 200 tl de ordan kesip totalde bedavadan haksız olarak kazandığı 400 tl yi kesip 2200 iade etti.
    Sebebi ise cihaz araca takıldı kabloları Vs açıldı. Vs Vs halbuki kablolarda kesme biçme işlemi olmadı. Ayrıyetten bana takılan teyp bir köpük içinde kutuyla geldi. Ekranında koruma jelatini yoktu. Dükkanda emsali ürünlerde batısında ekranda koruma jelatini var. Aynı marka üründe ise koruma jelatini olmamasına rağmen paletlemedi bana gelen ürün gibi değil cihaz ince köpüğe sarılmış sonra kaba köpüklü ambalajlanıp kutulanmıştı.
    Yani kullanılmış diyemem fakat dükkandaki diğer paketlere aynı kondüsyonda değildi. Bende aynı kondüsyonda cihazı toplam 2 saat kullanmadan iade ettim.
    Burdan alışveriş yapacak arkadaşlara tavsiyem yapmamaları yaparlarsa bu tarz olaylar başına gelebileceği heleki cihaz 2 sene içinde bozulursa kimler ne olacak.
    Dh yönetimine de bu tarz zihniyetteki esnaflara firma yetkilisi sıfatı verilmesi ki kimse güvenip parası gasp edilmesin.
    Daha evvel forumda açılan cam filmi ve boya koruma kampanyalarının çoğundan yararlandım ancak çoğundan memnun kalmadım.
    Sorun çıktığında karşı tarafın söylediği ''Bu paraya bu kadar, gidip pahalı uygulama yapanlardan yaptırsaydın'' şeklinde oldu.
    Referans amaçlı kampanyadan yararlanmak için özel mesaj gönderdim. Uygulama yaptırırsam muhakkak objektif bir şekilde değerlendirme yapar ve konuda paylaşırım.
    Esnaf sıfatını müşteri belirler ben müşteriyim. Benim haddime oldumu?
    Poşetinde olmayan bana takılan ürünü öbür dükkandan getirdiniz vay vay da vardı da ben mi bakmadım? Öbür dükkanda iade için gittiğimde gördüm buraya yazdığımı da dün yüzüne söyledim iftira değil yüzüne söyledim.
    Cihazın birer birer çözdüğün sorunları sadece tuşlarıydı. Bunun çözümü olacağını yukarıda yazdım. İlk montaj yaparken yarım yamalak iş yaparsan ikinciye çözmek zaten senin işin.
    Yarım yamalak yapılan iş tam desteklemeyen cihaz için öffleyip püfflemedim sen ortada yokken daha kardeşine saat 9 da iade etmek istediğimi bildirdim.


    Amacım da ne biliyormusun başkalarının parasına kolayca Konma diye insanları bilgilendiriyorum.
    Yanlış anlaşılmasın ama bu firmanın sırf gayriciddi ve itinç isminden dolayı bile dükkanına uğramam.. Görülenlere göre sadece isimleri değil yaptıkları işte lakayt demek ki.. Ne demek olumlu sonuçlanmamış bir iş ve müşteriden 400 tl ücret almak. 400 tl yahu,, 40 50 değil, 400 tl... O parayı yerken nasıl boğazınızdan geçecek.

    İşini yap 400 değil 4000 al. Ama adam hem beceriksiz, hem uyanık... Eli ver kolu kaptır...
    Sadece çözdüğün sorunları yazmışsın bluetooth la telefon görülmesini sende denedin sende boğuk dedin mikrofon takarız dedin cihazın mikrofonunun bozuk olduğunu biliyorsun
    Bluetooth kopmasına yorum bile yapmadın
    Android 9 diye sattığım cihazın Android 6 çıkmasına cevap zaten yok
    Konu senin için kapanmış evet çünkü verip verebileceğin cevapları zaten yazmışsın yalan yanlış

    Sıfır VW polo mu götürdüm cam filmleri arasında toz bıraktılar çıkarırsak ısıtması bozulabilir kabul ediyor musunuza getirdiler. Cam filmini takmayı beceremedikleri gibi maket bıçağıyla filmi keserken arabanın boyasını çizmişler. Bu arada araba direkt bayiden çıkma 0 araç yani daha 0 araca özen göstermeyen adamların işçiliğini düşünün 2 kuruş fazla verin kaliteli işçiliğe gidin. Hepsinin görselleri var google yorumu olarak da yazdım.

  • avantgart ne ya çöp
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mr Thoth

    avantgart ne ya çöp
    Çöp filmi boşverin, yolunuz düşerse buyurun bir kahve içelim.
  • Mesaj gönderildi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende mesaj attım ilk deneyen olabilirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PM attım

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Daha evvel forumda açılan cam filmi ve boya koruma kampanyalarının çoğundan yararlandım ancak çoğundan memnun kalmadım.
    Sorun çıktığında karşı tarafın söylediği ''Bu paraya bu kadar, gidip pahalı uygulama yapanlardan yaptırsaydın'' şeklinde oldu.
    Referans amaçlı kampanyadan yararlanmak için özel mesaj gönderdim. Uygulama yaptırırsam muhakkak objektif bir şekilde değerlendirme yapar ve konuda paylaşırım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende mesaj attım deneyelim.
  • Merhaba, değerli üyeler. Referans amaçlı mesaj gönderen ilk 3 üyemizi randevu için bekliyoruz. Değerli yorumlarını bekliyoruz.

    Referans amaçlı ilk 3 üye nickleri: Che..., B... , one... (Nick kullanılarak başkasının yerine randevu alınmaması için nickler gizlendi)

    İlginiz için teşekkür ederiz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vay-vay -- 22 Mart 2019; 17:46:47 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ChemtraiLs

    Daha evvel forumda açılan cam filmi ve boya koruma kampanyalarının çoğundan yararlandım ancak çoğundan memnun kalmadım.
    Sorun çıktığında karşı tarafın söylediği ''Bu paraya bu kadar, gidip pahalı uygulama yapanlardan yaptırsaydın'' şeklinde oldu.
    Referans amaçlı kampanyadan yararlanmak için özel mesaj gönderdim. Uygulama yaptırırsam muhakkak objektif bir şekilde değerlendirme yapar ve konuda paylaşırım.
    Merhaba, bizde sektördeki sorunları biliyoruz. Amacımız ucuz ürün ve işçilikle insanları mağdur etmek değil. Bu konuda kendimize güveniyoruz. Kaliteli ürün ve işçilikten memnun kalacağınıza eminim. Randevunuz için sizi bekliyoruz.

    Saygılarımla.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vay-vay

    Merhaba, değerli üyeler. Referans amaçlı mesaj gönderen ilk 3 üyemizi randevu için bekliyoruz. Değerli yorumlarını bekliyoruz.

    Referans amaçlı ilk 3 üye nickleri: Che..., B... , one... (Nick kullanılarak başkasının yerine randevu alınmaması için nickler gizlendi)

    İlginiz için teşekkür ederiz.
    Hızlı cevabı ve ilgisi için teşekkür ediyorum, randevu tarihini belirliyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oneblood -- 22 Mart 2019; 17:16:40 >
  • 15:34 de mesajı düzeltmişsiniz kalan 3 kişi yazmasına ve 15:36 da mesaj atmama rağmen ilk 3 e nasıl giremedim ilginç

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece ön kapı camları için fiyat ne olur? Honda Jazz 2012
  • ozgur kullanıcısına yanıt
    Merhaba, foruma yazmadan mesaj atan üyeler oldu. Forum mesajını kalan 0 olarak yeni güncelledim. Kuşkunuz varsa ilk mesaj atanların ekran görüntülerini atayım size.
  • cıngıllı C kullanıcısına yanıt
    2 kapı camı için 75 TL ücretle uygulama yapabiliriz.
  • vay-vay kullanıcısına yanıt
    5 cam (birisi kocaman arka cam) 150TL, 2 cam 75TL, bence pek adil olmadı, yine de teklifiniz için teşekkürler.
  • dark black varmı
  • Referans sayısını coğaltın bence 10 filan yapın da biz de yararlanalım. 😁

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaptan69 kullanıcısına yanıt
    Maalesef vangart filmde füme renk mevcut.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vay-vay -- 28 Mart 2019; 19:56:38 >
  • 7 yıl garantili Llumar yaptırmıştım geçen yılki cam filmine ceza furyası çıkınca sadece 4 ay takılı kalan cam fimini kendim sökmek zorunda kaldım. Bu kez fazla masraf yapmak istemiyorum doğal olarak.

    Arka camda yer yer yapışkan kalıntıları var. Yapışkanda kuruma, sertleşme yok. Bu şekliyle getirsem borcum ne olur? Araç Citroën C-Elysee.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Nautilus- -- 22 Mart 2019; 18:57:48 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.