Şimdi Ara

Animonik Edebiyat Serisi-Animonik alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
4.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar.
    Animonik,akılda kalıcı resim ve video teknikleriyle önümüze sunulmuş bir nimet olduğunu söyleyebilirim fakat bazı eksiklikleri var.
    Animonik Edebiyat serisini örnek video üzerine aldım.Örnek videoda gerçekten bir emek var ve anlatan kişinin diksiyonu akıcılığı mükemmel ki işte tam burada bir eksiklik olduğunu söyleyebilirim.
    Önce şunu belirteyim video listesini güncel tutuyorlar burada bir sıkıntı yok ama içlerinde eski videolar var (eski olmasına rağmen konu olarak günceller) ve eski videoların bence bir yeniliğe ihtiyacı var hem seslendirmen kişiler hem de animasyon olarak.
    Örnek videodaki seslendirme yapan şahıs bence bu iş için paha biçilemez bir kaftan tabii ki bu benim görüşüm,diğer videolardaki seslendiren kişileri aşağılamıyorum yanlış anlamayın sadece diğerlerinden daha canlı bir şekilde aktarıyor bilgileri ve daha çok akılda kalıcı bir etki bırakıyor;maalesef diğerleri bu adamın karşısında pasif kalıyor.(Kişiyi tanımıyorum bu arada sadece gerçekleri yansıtıyorum)
    Animonik eski videoları yenilerse piyasadaki diğer firmalar yanından bile geçemez gerçi hala geçemiyorlar orası da ayrı bir konu
    Tek temennim şu eski videoları biran önce yenilenmesi,yenilenirse zaten kusursuza yakın bir çalışma ortaya çıkabilir diyebilirim birde şu reklam olayını çözsünler bir zahmet dikkat dağıtıyor
    www.uzmanhafıza.com reklamı çok önümüze geliyor rahatsız ediyor bilginize sayın Animonik (eski videoların içerisinde var).
    Alacak olan arkadaşlar gönül rahatlığı ile alabilirler sadece şu eski video muhabbetlerini çözmeleri gerekiyor.
    Arayüz eksiklerine değineyim birazcık.Video bitti diyelim ki 100.desiniz tekrardan başa atıyor ve sıradaki videoyu açmak için tekrardan kaydırmanız gerekiyor,videolar içerisinde kaldığımız yerden devam etsek hiç fena olmaz bence bunun düzeltilebilir olduğunun kanaatindeyim.İyi çalışmalaaaar...(öğretmek için 40 takla atmışlar Benzetme=Animonik=Taklacı Güvercin)

    Animonik bizler için velinimetin ete kemiğe bürünmüş halidir,aksini söyleyen vurduruyordur ya da rakip firmadandır :d



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kloud -- 12 Mayıs 2020; 17:18:45 >







  • Up layın Animonik reisler görsün yenilesin videoları yenileme gibi bir arzuları vardır umarım.
  • örnek dersini izledim ve pek beğenmedim. 3 dk'lık işi 15 dk'da yapmışlar gereksiz zaman alıcı ve kafa karıştırıcı. videolar akıcı değil. çok yorucular. hafıza tekniğinde pat pat iş biter. burada bi sonuca varmak için 10 dk bekliyorsun edebiyat gibi hayvan kadar ezberi olan bir derste bu çok vakit alır ve sıkar.

    hafıza teknikleriyle çalışmak isteyen olursa edebiyat seminerleri veya doping hafıza edebiyat'a bakmasını tavsiye ederim.

    hiçbir şey yoksa da oturup ezberlemek bile bence bunu satın almaktan daha mantıklı. kendiniz hikayeleştirirsiniz.

    bi de 10 gün önce açılmış 3-4 mesajlı heasbın tavsiyesini de hiç dikkate almayın. gereksiz 2-3 eleştiri yapıp sözde ürünü kötülemiş sayıldığı için reklam olmadığını sanacağız. bu mükemmel ticari zekayla zaman yakında çok satarsınız merak etmeyin. 2 cümlesinden biri mükemmel sanki hafıza tekniğini bu adamlar bulmuşlar. dediğim gibi reklam olduğunu düşünmeme rağmen açtım örnek videoyu izledim ve sıkıcı geldi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zamandayolculuketmişadam -- 12 Mayıs 2020; 18:13:18 >




  • Reklam mı? Keşke para alsam şu işten :d ya da direk firma benim olsa keşkeee
    Öznel yargılar içeriyor fark ettiysen küçük beyinli dostum "bence" diyorum farkındaysan bu senin için değişiklik gösterebilir veya farklı insanlar içinde değişiklik gösterebilir doping hafıza vs. yarar görebilirsin buna sözüm yok ki yarar görmen inan hoşuma gider kimsenin kötülüğünü istemiyorum,animonik benim işimi görüyor ve bunun üzerine yazı yazmak istedim bu arada evet foruma daha yeni girdim diğer konularım bilişim üzerine donanımsal olarak da bir kaç makale paylaşacağım şu sınav sürecinden sonra; asıl konuya döneyim yks ye hazırlanan bir birey olarak insanlara yardımcı olmak istedim youtube reklamlarda gördüm ve animonik hakkında kendi yaşadığım süreci yazmak istedim çünkü bu seti alırken soru işaretleriyle aldım sonrasında yaşanan olayları aktardım ki insanlara yardımcı olmak istedim hatta animoniğe bile öneride bulundum önerilerim son derece gerçekçi.Alan arkadaşlar zaten bu eksikliğin farkına varacaklardır burada animoniğin ekmeğine yağ sürmek gibi bir amacım yok sadece gerçekleri yansıttım.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.