Şimdi Ara

Anfi Devresi ve Pasif/Aktif Hoparlörler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Elimde 4 uydu ve bir subwoor olan bir pc ses sistemi var 3.5mm girişine pc çıkışını bağlıyorum ve 220 volt ile çalışıyor bayağı eski 2000lerin başında almıştım, ben buna bas,tiz vb ayarları yapılabilen bir anfi devresi takmak istiyorum resimdeki gibi

    ama anfi çıkışları pasif hoporler olarak belirtilmiş ayrıca bendeki ses sisteminde bas için bir bağlantı noktası yok, bendeki bu ses sitemi aktifmi pasifmi ilk bunu öğrenmek istiyorum,bu anfiye sadece aux ile bağlasam pc girişini ordanda 3.5mm den ses sistemine çıkış alsam,ses ve bas sesi nasıl olur ? yada ses sistemini açıp bas girişine anfi bas çıkışını bağlasam olurmu, uyduları yine aux ile bağlasam ?!



    Anfi Devresi ve Pasif/Aktif Hoparlörler


    Anfi Devresi ve Pasif/Aktif Hoparlörler


    Anfi Devresi ve Pasif/Aktif Hoparlörler







  • Uydular: pasif

    Subwoofer: aktif


    Subwoofer kutusunun içindede bir amfi var. Görseldeki sub kutusuna bakılırsa o mini amfiyle hemen hemen aynı özellikte bass tiz ayarı mevcut (Ön panel)

    subwoofer içi sökülür. woofer sürücüsü, direk o mini amfiden beslenebilir. Uydu hoparlörleride ister mini amfiye ister subwoofer kutusundaki çıkışlardan güç alabilir. Uydular subwooferdaki amfiye bağlanacaksa. İki amfiyede giriş yapılması gerek.


    mini amfinin aux çıkışı, aux girişiyle paralel olabilir (büyük ihtimalle) buda o çıkışa bağlanacak. kulaklık veya amfi-hoparlöre bass ve tiz ayarı işlemeyecektir. Bunu amfiye pcden giriş yapıp aux çıkışa bir kulaklık bağlayıp deneyebilirsin.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2001 krizinden once bu sistemden 2 adet alip creative love ses kartima baglayacaktim krizden sonra birtane bile alamadiydim ancak 2 sene sonra shov ihoo mt 5.1 aldiydim o seti hala kullanirim. o donem creative setlere dunya para harcamis arkadaslarim bile sesine hayran kalirdi.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Alacaginiz cihaza, diana wooferin kablosunu icerden alacaksiniz.

    4 hoparlörün 2 sini R cikisina seri bağlayacaksıniz.

    2 sini L cikisina seri bağlayacaksiniz.

    Diananin icindeki bass hoparlor soketini karttan cikartip, o kabloyuda yeni anfinin bass hoparlör cikisina takacaksiniz.

    eger elektronikten anliyorsaniz + ve eksi beslemeyi diananın kartindan alabilirsiniz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.