Şimdi Ara

Android zamanla yavaşlama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Samsung Galaxy A52 almayı düşünüyorum bir süredir fakat aklıma takılan bir nokta var. Uzun zamandır Android kullanmıyorum en son kullandığım sürüm ya 5.0 yada 6.0 ve kullandığım cihaz da Z3 Compact idi. Sistem şiştikçe kullanım devam ettikçe sistemde takılmalar oluyordu zaman zaman, arayüzde ve uygulamalarda. Bunu iOS'ta yaşamadım. Sistem ne kadar şişerse şişsin çok stabil bir şekilde çalışabiliyor cihazlar. Cihazın işlemcisi de orta segment işlemcisi diye biliyorum ben bunu bir süre kullanıcam 2-3 yıl artık ne kadar kullanabilirsem bu süreç içinde bu işlemci yarı yolda bırakır mı, Android yoksa bu konuda kendini geliştirdi mi zaman geçtikçe takılmalar olmuyor mu beni bilgilendirebilecek Android'çiler var mı :)




  • Yok mu yardımcı olabilecek?

  • hocam çok fazla bir bilgim yok ama kulaktan dolma bilgilerle cevap vereceğim. Şuan xr kullanıyorum ondan önceki telefonum a3 2016idi 4 sene kullandım. Sosyal medya falan için kullandığımdan dolayı 2 sene tatmin edici şekilde çalıştı Ios akıcılığı beklemezseniz minimum 3 sene götürür diye düşünüyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İphone kullanıcısı olarak son cıkan A52 ve A72 serilerini baya beğendim orta segmente göre A52 baya iyi özelliklerle geliyor kesinlikle 4 sene rahat götürüceğini düşünüyorum ayrıca A52 ana konusunda kullananlara sorarsanız daha iyi bilgi edinebilirsiniz şimdiden hayırlı olsun
  • apple yag gibi akar stabil çalışır.

  • Performans takıntın varsa poco x3 pro al snapdaragon 860 var hayvanat gibi işlemci her işini görür

    Yada bütçeyi artır s20fe al

    Orta sınıftan amiral gemisi özellikler bekleyemezsin malesef hocam

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung' un yeni çıkartmış olduğu A52 ve A72 orta segmentte yeterli cihazlar. A52 de bulunan işlemci Snapdragon 720G orta segment için gayet yeterli ve uzun vade de bir sorun çıkartmayacak bir işlemcidir. Androidin yüksek ram kullanımına karşın A52 de bulunan 8 GB RAM de bu anlamda güzel olmuş. Kısaca bu cihazın uzun vade de kasma yavaşlama gibi bir durumu olmaz diye tahmin ediyorum. Zaten Samsung' un son zamanlarda bazı cihazlarına güncelleme desteğini 3 yıla çıkartması da güzel oldu. Bu cihazlar arasında A52 de var. Kısaca bu cihaz sorun çıkarmaz. Rahatlıkla tercih edebilirsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • android dediğiniz sürümlerden itibaren çok yol aldı. gönülrahatlığıyla son 1- 2 yılda çıkmış telefonları alabilirsiniz. a52 ve a72 gayet güzel en az 3 sene iş görür telefonlardır.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.