Şimdi Ara

Android Tv Box için tavsiye. (959. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
26.694
Cevap
520
Favori
1.724.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 957958959960961
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: i_brahi_m

    Bu gibi cihazlarda netflix izleniyor mu
    540p izleniyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: donanimfedaisi

    arkadaşlar ben dispute açtım para iadesi istedim satıcının iki önerisi var ilkini mesaj yoluyla gönderdi kısmi iade 15 dolar iade edeyim diyor üründeki kusura karşılık ben 20 dolar istedim kabul etmedi, ikincisini disputede belirtmiş ürünleri iade et ve para iadesi al diyor, şimdi benim birinci sorum şu hangisi daha mantıklı? ikincisi ürünleri iade et para iadesi al süreci nasıl işliyor? nereye veriyoruz ürünü ve ürün karşı tarafa ulaştığında ve bu teyit edildiğinde mi para iadesi oluyor yoksa ürünü kargoya verdiğimde mi (mesela karşı tarafa takip kodu verdiğimde) para iadesi yapılıyor? ayrıca bu ürünü alırken ödediğimiz gümrük vergisi ve diğer kalemleri ürün iade edildiğinde başvurup geri alabiliyor muyuz? sorularım bunlar yardımcı olursanız sevinirim. Ürün a95x F3 Air üründeki kusurlar wireless ve bluetooth u çalışmıyor ayrıca ürün biraz ısınıyor.
    Bir tane cevap veren olmayacak mı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • enginsen10 E kullanıcısına yanıt
    Full hd veya 4k izlenmez mi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: i_brahi_m

    Full hd veya 4k izlenmez mi.
    izlenmez mecool km1 1080p mobil sürümle izleniyor diyorlar ne kadar dayanır belli değil
  • hsgrn kullanıcısına yanıt
    vergi isi kismet hocam benim paketi acmadan en dusuk vergi ile gecirmisler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • donanimfedaisi D kullanıcısına yanıt
    Dostum sorduğun sorulara cevap vermek için aynen yaşamak gerekir ki sanmıyorum bu denli yaşayan olsun anca tahmin olur; bana kalırsa iaden olsa bile senin vergine yada harici ödemelerine adam karışmaz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DreamSs

    vergi isi kismet hocam benim paketi acmadan en dusuk vergi ile gecirmisler.
    merhaba, tekrar hayırlı olsun.
    sanırım x96 max plus gelmişti.
    deneyimleriniz, testleriniz, ısınma, uygulamalar sonrası çalışması, asphalt8 gibi oyun testleri yaptınız ise deneyimlerinizi paylaşırsanız memnun olurum.
    ödemesiz bir sipariş geçmemi istedi firma,48,88 dolar kargo dahil, yarın indirimi kaç yapıyor göreceğim.
    4-32 için dedim 33, dolar kargo dahil satan var ona göre indirim yapın dedim. bakalım ne indirim yapacaklar.
    bunda ki ısrarım sizin tecrübe edinip paylaşımlarınıza göre değişecek.
    sorunlu çıkan ve ilgili forumlarında paylaşılan ürünlere bakmak istemiyorum. blink gt1 mini gibi ürünler de limitimi aşıyor. atakan arkadaş ve sizin x96 max plus deneyimlerinizi bekliyorum.
    teşekürler




  • Wechip v9 iyi midir arkadaşlar. Netflix ve youtube için istiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Transpeed a95x f3'de yüksek sıcaklık hiç sorun çıkarmadı ama neden ısınıyor diye açıp baktım. Ufacık bir heatsink koymuşlar ve her yerine termal macun sürmemişler. Heatsink üstünede led denk geliyor. Isı kaçacak yer bulamıyor. Havalandırmayı alta koymuşlar. Alt tarafta tv sehpasına geldiği için haliyle heryeri tamamen kapalı oluyor. Üstündeki heatsink'i çıkardım. Macunu temizleyip yeniledim ve silikon ile tutturdum. Yanlara estetik olacak şekilde delik açtım. Isınma fazla değil artık. Biraz 1080p film seyredip baktım 67 derecede. Ve en önemlisi de filmi kapatınca havalandırma iyi olduğu için sıcaklık hızla düşüyor. İlerde tepedeki ledi söküp o kısmı tamamen düzleyebilirim.(Alet güzel tavsiye ederim.)

    Android Tv Box için tavsiye.Android Tv Box için tavsiye.




  • i_brahi_m İ kullanıcısına yanıt
    Netfilix full hd olarak amazon, mibox ve bazı üst model oynatıcılar dışında lisans problemi nedeniyle izleyemezsiniz. Tercihinizde önceliğinizi belirleyerek arayış yapın.
  • cengizkaya C kullanıcısına yanıt
    Peki x96 max veya air iş görür mü

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lamettrie kullanıcısına yanıt
    Ellerine sağlık, şu termal macun olayına yabancıyız bu konuda ve nereye nasıl sürdüğün hakkında bilgi verebilirsen çok iyi olur

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • BILGILI B kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam, cihazi derinlemesine incelemedim. Su an eski dandik bir tv var ve tvboxin av cikisindan baglayabiliyorum. Cihazi cok kasacak islemler yapmadim ancak youtube uygulamasindan 4k video actigim zaman video 4k oynarken kumandaya cok gec tepki veriyor. Cozunurlugu dusurmek ileri geri almak eziyet oluyor. Cozunurlugu dusurdukce tepkime hizlaniyor. Bunu atakan a sordum kendisinde sorun olmadigini soyledi. Hep benim sansima bir seyler cikar ztn :) guncel bi versiyon kurup tekrar denicem.
    Kisa sureli kullanima gore hizli bir cihaz webten film actim takilmadan oynatti. Ben memnunum hocam ins senin de eline ulasir. Atakan saticam dedi o da fazka kurcalamamis

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • enginsen10 E kullanıcısına yanıt
    ses yapmıyor mu hocam

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dionysos66

    Ellerine sağlık, şu termal macun olayına yabancıyız bu konuda ve nereye nasıl sürdüğün hakkında bilgi verebilirsen çok iyi olur
    Bilgisayarcilarda olur ya da n11 de filan. Resimdeki benim sonradan ekledigim heatsink. Orjinali 20x20mm. Eskisini oynatarak sokeceksiniz. Vida yok sadece macun tutuyor. Asetonla filan chipin üstündeki eski macunu temizliyceksiniz. Yeni macunu sürdükten sonra heatsinki oturtup iki uc yerden yanlardan silikonluycaksiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lamettrie -- 27 Mayıs 2020; 22:57:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Isınma olayı kafaya çok takılmış. Öncelikle teknik bilgi sahibi değilim. Ama deneyimimi yazayım. Yaklaşık 7-8 yıldır Android Box kullanıyorum. İlk cihazım MK808B idi. Onu 4 yıl civarı kullandım. Isı kaynaklı bir sorun yaşamadım. Hafıza yetersizliği, Android sürüm eskimesi gibi nedenlerle rafa kaldırdım. Vorke Z6 aldım. Onu da 2-3 yıl kullandım. Hiçbir sorun yaşamadım. Sapasağlam çalışırken iyi bir fiyata elden çıkardım. Çünkü Android sürüm eskimesi sorunu yaşamak istemiyordum. Bir de wifi çekimi ilk andan itibaren sorunluydu. O yüzden kablolu kullanıyordum. Şimdi de X96 Max+ aldım. DDR4 sevdasıyla pahalıya aldık ama DDR3 çıktı. Ben bu ısı olayını son cihaza kadar bilmiyordum. Önceki cihazlarımda ısıya hiç bakmamıştım. X96 Max+'ta 70 derece civarı geziyor ısı. Bu arada, kullanmadığım bütün elektronik cihazların elektriğini, yangın vb. tehlikelerden korunmak için keserim. Kullanacağım zaman elektrik veririm yalnızca.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ibrahimyz

    ses yapmıyor mu hocam
    kulaklık kullanıyom
  • Android tv bax konu başlığının altına Apple tv+ konulması ve en iyisinin o olması

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar ısı olayı çok kafaya takılmasın diyorsunuz ama bendeki cihaz a95x f3 air cihaz, iki uygulama açınca bile (ki o kadar basit uygulamalar ki) deli gibi ısınmaya başlıyor artık o kadar alıştım ki cihaz hiç sıcaklık düşürmüyor 67 lere 70 e normal diyorum cihaz sürekli 75-80 lerde geziyor ve bu hiç normal değil, cihazı eskaza oyun falan gibi şeylerde kullanın, ısınmaktan dolayı başlıyor plastiklerinden takır tukur ses gelmeye. şimdi bazı arkadaşlar diyebilir tvbox bu oyun için değil yahu ben 4gb 64 gb özellikleri niye seçtim oyun da oynayabileyim diye hakkı var takılma çok görmedim ama cihaz ısındıktan sonra belli bir süre sonra ya oyundan atıyor seni seni yada cihaz kapanıp açılıyor (yüksek ısıdan). YANİ cihaz performans isteyen uygulamalarda ISINIP KAPANIYOR. O zaman bu cihazı niye aldık yani. Video uygulamaları iptv için mibox zaten yeterli. Bir başka sorun cihazın rom u. ROM, derme çatma bir rom. Mesela sürüm Android 9 diyor ama güvenlik sertifikasına bakıyorsun 2018 tarihli. Kesinlikle de gücellenmiyor (sertifikası). Adamlar karman çorman yapmış bir şeyler. Bugları dolu gırla gidiyor. Ayrıca cihazın wireless i aldıktan bir gün sonra kendiliğinden bozuldu. Bluetooth u zaten hiç çalışmıyordu. Hala disputesiyle bilmemnesiyle uğraşıyorum. Satıcı bana durmadan firmware linki gönderiyor onu kur bunu kur diyor. Para iadesi yapmak istemiyor. Sabah akşam yüz kere kurdum güncelledim formatladım. Hiçbir işe yaramadı. Üreteceksen adam gibi cihaz üreteceksin kardeşim. Mecbur muyum ben cihazın her yanına delik açmaya. Kısacası çok sorun yaşattı bu A95X F3 Air bana. 4/64 donanım yeni nesil işlemci diye aldık ama sonuç hüsran ısınma, sistemsel problemler hepsini gölgede bırakıyor. 3 seneye yakın mibox 3 kullanıcısıyım aynı zamanda, bu sorunların birini bile görmedim. Cihazı ethernetle idare ederek basit uygulamalarla kullanmaya çalışıyorum. Ledlerini çok beğendim mesela cihazın onu bile kullanmaya korkuyorum ısınmayı arttıracak diye. Yanında gelen air mouse çok güzel mesela ses komutu algılaması falan gayet iyi harici olarak da alınabilecek bir ürün air mouse.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanimfedaisi -- 28 Mayıs 2020; 3:54:19 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: FoBç

    Android tv bax konu başlığının altına Apple tv+ konulması ve en iyisinin o olması
    Sen olayı anlamamışsın, burası android bölümü. Apple bölümü vardır illa aradığını orda bulabilirsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 957958959960961
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.