Şimdi Ara

Android Tv Box için tavsiye. (735. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
26.654
Cevap
517
Favori
1.722.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
7. Sırada  bugün en iyi #5
Sayfa: önceki 733734735736737
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Evet beyler bu yazımı günlerce uğraştan , yüzlerce forum dolaşıp root sorununu çözmeye çalışmamdan sonra başarıya ulaşmış ve mutluluk içinde yazıyorum.
    Limanyakan arkadaşımızın söylemiş olduğu SuHide yolu işe yaramadı. Çünkü cihaz SuperSu ile rootlanmamış. Cannot find su binary hatasıyla karşılaştım twrp recovery ile yüklerken. Ben yinede kendisine teşekkür ederim. Yinede yardımcı olmaya çalıştı.

    SuHide'i yüklemeye çalışmadan önce TWRP Recovery'i yüklerken sorunlar yaşadım. Bununla uğraştım bir süre.Link vermek yasakmı bilmiyorum ama link vereceğim.

    Şu sitedeki anlatılan yolu izleyerek TWRP Recovery'i yüklemeyi başardım.https://forum.atvxperience.com/viewtopic.php?t=399

    Bu da güncel TWRP recovery dosyaları. Üst linkteki yolu izleyerek ve buradaki TWRP dosyalarıyla işinizi halledebilirsiniz.https://forum.xda-developers.com/android-stick--console-computers/amlogic/recovery-twrp-3-3-1-amlogic-s922x-s905x3-t3974865

    Bu yolla yüklemeyi başardıktan sonra SuHide'i denedim ve bahsettiğim hatayı aldım."Connot find su binary.". Bundan sonra yine aramalara başladım.
    Sonra forumlarda Magisk Root programının içinde root gizleme olduğunu öğrendim.
    Düşündüm cihazda root var. Tamam. ama hangi yazılımla rootlandığı belli değil.SuperSU değil, Magisk değil. Dedim ki ben bunu Magisk yolu ile TWRP Recovery den tekrar kendim rootlayayım. Sonrada Magisk Manager yükler ordan root'u gizlerim diye düşündüm. TWRP recovery den Magisk'in dosyaları ile normal şekilde yine rootlama işlemi yaptım.Sonra cihazı normal şekilde açtım. Magisk Manager yükledim. Manager da Uygulama yüklü ama Magisk Root yüklü olarak görünmüyordu. İndir seçeneği vardı. Son sürüm her halde diyip indirdim. Cihaza recovery menüsüne kolayca geçmesi için uygulama yüklemiştim. Bu uygulama root varsa çalışıyor. Cihazı kapatıp sizi Recovery menüsüne atıyor. İndirdiğim Magisk dosyası ile tekrar root yapmayı denemek için bu uygulamaya tıkladım ve uyarıyla karşılatım. "Cihazınız Rootlu değildir" diye. Hadi be dedim ve Root Checker uygulamasını açtım hemen ve kontrol ettim. Ve sonuç Cihazınız rootlu değildir yazıyordu.Root yüzünden sorun ile karşılaştığım uygulamayı yani Turkcell TV+ açtım. Yine cihazınız rootlu hatası ile karşılaştım. Dedim bu uygulama herhalde bir kere hafızaya attı cihazın rootlu olduğunu şimdide o yüzden veriyor hatayı dedim. TV+ uygulamasını silip tekrar yükledim. İşe yaradı artık hatasız her şeyi izleyebiliyorum.

    Benim amacım kendim rootlayıp Magisk Manager dan root gizleme özelliğini kullanmaktı. Ama Magisk ile rootlamak hem cihazın kendi içindeki root'un hemde Magisk Root'un devre dışı kalmasına neden oldu. Neye niyet neye kısmet dedikleri gibi sorunumu amacım olmayan bir yolla çözdüm. Belki bu yazım birilerinin işine yarar diye buraya bırakıyorum.

    Bu linkte Magisk ile rootlamanız için gereken güncel dosyalar:https://forum.xda-developers.com/apps/magisk/official-magisk-v7-universal-systemless-t3473445



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FightingFaIcon -- 18 Ekim 2019; 18:31:3 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: toprak12345

    Nerden aldiniz hocam link varmi
    Maalesef link yok 2 tane alan bir arkadaş satıyordu tanıdık aracılığı ile aldım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cemverensoy

    Hayırlı olsun, iyi günlerde kullanırsınız ve umarım memnun kalırsınız. Nereden, hangi donanımla ve fiyat olarak ne kadara mâl oldu, sakıncası yoksa paylaşabilir misiniz? Saygılarımla

    Alıntıları Göster
    Hocam 4gb ram olanı aldım işte km9 Pro modeli. Bir arkadaş aracılığı ile aldım elinde fazla vardı. Fiyat olarak 550tl ye geldi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FightingFaIcon kullanıcısına yanıt
    Bu işler deneme yanılma yoluyla ve sabır ile oluyor. And. programlar için potansiyel var. Çoğu kimse o kadar işlemi yaptıktan sonra Turkcell TV+ açılmıyor diye bırakırdı. Bu işin temel kuralı bir program açılmadığı zaman kalıntı dosyalar da dahil komple silip yeniden yüklemek. Sonuç almak hepimiz için sevindirici.

    SuHide ile bu videoda rootu gizleyip güvenlik ağının nasıl geçilebildiği gösteriliyor.





    Burada sayfalar çok hızlı ilerleyip mesajlar kayboluyor. Mesajı konusuna yönlendirdim.
    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/140435340




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Limanyakan

    Bu işler deneme yanılma yoluyla ve sabır ile oluyor. And. programlar için potansiyel var. Çoğu kimse o kadar işlemi yaptıktan sonra Turkcell TV+ açılmıyor diye bırakırdı. Bu işin temel kuralı bir program açılmadığı zaman kalıntı dosyalar da dahil komple silip yeniden yüklemek. Sonuç almak hepimiz için sevindirici.

    SuHide ile bu videoda rootu gizleyip güvenlik ağının nasıl geçilebildiği gösteriliyor.





    Burada sayfalar çok hızlı ilerleyip mesajlar kayboluyor. Mesajı konusuna yönlendirdim.
    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/140435340
    Yanlış anlamayın işe yaramadı derken bende işe yaramadı anlamında söyledim. Benim cihazımda daha recovery bölümünde yüklerken hata verdi yüklenmedi. Ayrıca bu videoda cihazda SuperSU olduğu görülüyor. SuperSu benim cihazımı bozuyor. Bu SuHide da büyük ihtimalle cihaz SuperSU ile rootlandıysa işe yarıyor. Çünkü SuHide ile ilgili izlediğim bütün videolarda cihazda SuperSU yüklü olduğunu gördüm. Verdiği hatada anladığım kadarıyla "cihazınızda SuperSU ile ilgili birşey bulunamadı" anlamında veriyor o hatayı.Önerdiğiniz yol daha iyi aslında.Bazen rootada ihtiyaç oluyor.Cihazda root kalsaydı ve gizlenebilseydi daha güzel olurdu ama malesef benim cihazımda işe yaramadı.Ben yinede tekrardan teşekkür ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FightingFaIcon -- 19 Ekim 2019; 3:14:36 >




  • FightingFaIcon kullanıcısına yanıt
    Tabii ki root işleminin hangi programla yapıldığı önemli. Root u gizleyebilmek daha iyi. Hatta bazı kutularda Rootu aktif eden ya da devre dışı bırakan sekmeler var.

    Deneme yanılma, araştırmayı seven ve sabırlı bir yapınız var. Uygulama ve program paylaşımı konusuna bu tür çabalarınızı yazın.
  • Ben IPTV, Netflix ve Youtube için projeksiyona takacağım TV Box düşünüyorum. Sanırım şu anda seçeneklerim Mi Box S 4K ve Amazon Fire 4k ile sınırlı değil mi? Hem Youtube, hem de Netflix 1080p veren, ucuz cihaz yok galiba.
  • yusuf.capraz Y kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    Bende bir cihaz almıştım s905x2 cpu ve mali g31mp2 gpu su olan 4 gb ram 32 rom olan bir cihazdı ama dediğiniz gibi kibrit kutusu gibi birşey, oyuncak gibi bir kumanda çok kötü performans ve ok kötü görüntü kalitesi.
    Şimdi sizin yazdıklarınızı okudum, ben oyun falan oynamayacağım, iptv ve turkvod yeter bana zaten anten takma imkanım yok. Epey zaman olmuş, önerirmisiniz spybox 11 i ?
  • ROKU express






    fire stick 1080p daha iyi fakat 4K modelinin de işlemcisi ve ekran kartı daha güçlü.
  • Limanyakan L kullanıcısına yanıt
    IPTV yok bunda da :(

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nkaylan N kullanıcısına yanıt
    s905X2 çipsetli kutunun markası ve modeli ne? Bu donanıma sahip cihazları kullananlar memnun.

    Anten takma imkanı yoksa hibrid cihaz almanın bir mantığı yok.

    Biraz daha bütçe ayırın N.S. Tv ya da Beelink GT-KİNG pro ya da spybox 11 ile aynı çipsette olan bir Zidoo modeline bakın.
  • Firestick 1080p modelini düşüneceksiniz. Projeksiyon cihazı 4K göstermese bile 4K modelini öneririm.
  • yurtdışı alışverişi sevmiyorum, android box dan gıcık kaptım.
    daha stabil geldi bana hibrid cihazlar.
    şu anda inceleme videosu izliyorum s10 ve s11 benim alıp iade ettiğim android 9 cihazdan daha hızlı

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Limanyakan L kullanıcısına yanıt
    alpsmart 560 x2

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Linamyakan üstadım, s905x3 işlemciler hakkında ne diyorsun ?
    Beklemeye değer mi ?
  • @limanyakan hocam rk3399 cihazların full yedeğini alabileceğimiz bir yöntem var mıdır?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nkaylan

    alpsmart 560 x2
    Bu cihazı kimseye önermedim. Bu cihazların arayüzü, yazılımı ve yazılım desteği çok önemli.
  • wndrby W kullanıcısına yanıt
    PİE ile gelen Eachlink h6 hızlı ve F/P ürünü bir cihaz. Mithat Kılıç ın inceleme videosu var.


    A95X2 F2 de karakteristik olarak X2 uzantılı çipsetli ve G31 GPU lu cihazlarda olan bütün karakteristik özellikler var.
    A95X max ta kutu büyük olmasına karşın DDR3 ram olduğu için ısınma sorunları yaşandı. Bu cihazda da DDR4 ram li olmasına karşın termal macun işlevini tam olarak görmediği için ısınma sorunu var. Donanım kalitesi düşük olduğu için uzaktan kumandası ve SPDIF çıkışı verimli çalışmıyor. Ayrıca BT kulaklık takıldığında WIFI nin kesildiğini bildirenler var.

    Gümrük çıkar mı çıkmaz mı bilinmez, bu cihazı alırdım.

    https://tr.geekbuying.com/item/Beelink-GT1-MINI-2-Amlogic-S905x3-TV-Box-2G-16G-417924.html




  • yetki Y kullanıcısına yanıt
    Bu işlemciye sahip cihazlar piyasaya sürüldü. mini-2 vb. gibi.

    X2 uzantılı çipsete sahip kutular yerine X3 uzantılı olanları almak daha mantıklı. PİE ile geliyorlar.
  • 
Sayfa: önceki 733734735736737
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.