Şimdi Ara

Android Telefonunuz varsa

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Android Oyunlarını Ücretsiz indirin!
    Cep telefonu dünyasının artık vazgeçilmez ve en çok kullanılan işletim sistemi olan Android için geliştirilen uygulamalar gün geçtikçe çoğalıyor. Android oyunların ve uygulamaların çoğalmasıyla birlikte, artık android oyun yapımcıları, ürettikleri oyunları ücretli olarak satıyor.

    Apk olarak indirilemeyen bu oyunlar, oyun içerisinde sizlerden her bir aşamada, aşamayı kolay geçebilmeniz için ücret talep ediyor. Ya da oyunun tamamı ücretli olabiliyor.

    cepKRAL-Cep Telefonu Oyunları ve Programları sitesi sayesinde, dünyanın en çok oynanan popüler cep telefonu oyunlarını, ücretsiz olarak APK dosyası şeklinde indirebilirsiniz. İndirdiğiniz oyunların bir çoğu full sürümdür. Yani, apk dosyasının kırılması sayesinde, bütün özellikleriniz, paranız dahil, dolu olarak gelecektir.

    Eğer sizin de bir android işletim sistemine sahip cep telefonunuz varsa, mutlaka cepKRAL ‘ı ziyaret etmelisiniz.
    Sitede başlıca buluna bazı konular şunlardır: cep oyunları indır, popüler cep telefonu oyunları, cep telefonu araba oyunları, en güzel cep telefonu oyunları, bedava cep telefonu oyunları, cep telefon oyunları ücretsiz cep telefonu oyunları

    Etiketler:cep oyunları indır, popüler cep telefonu oyunları, cep telefonu araba oyunları, en güzel cep telefonu oyunları, bedava cep telefonu oyunları, cep telefon oyunları, ücretsiz cep telefonu oyunları,en iyi cep telefonu oyunları, cep tel oyunları, cep telefonları oyunları, cep tlf oyunları, cep telefonu oyunları ındır.

    www.cepkral.com







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.