Şimdi Ara

Android telefonlar için yeni düzenleme geliyor: Kullanıcıları sevindirecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
2
Favori
6.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Android telefonlar için yeni düzenleme geliyor: Kullanıcıları sevindirecek
    Çin Sanayi ve Bilgi Teknolojileri Bakanlığı, ülkede üretilen akıllı telefonların yeni gerekliliklere uymasını zorunlu kılan yeni bir yasa çıkardı. Önceden yüklenmiş uygulamalarla ilgili.



    Ayrıca Bkz.Xiaomi'nin patronu neden iPhone kullandığını açıkladı



    Üreticiler artık bir kullanıcının tüm uygulamaları cihazından kaldırabilmesini mümkün hale getirmek zorunda. Bakanlık, bu listede yer almayan programların listesini ise şu şekilde yayınladı:





    Android telefon üreticileri artık yalnızca, yukarıdaki listede yer alan uygulamaları kaldırılamaz hale getirme hakkına sahip olacaklar. Çin hükümeti bu tür önlemlerin tüketici deneyimini iyileştireceğine ve şirketlerin yazılım pazarında daha iyi rekabet etmesine olanak sağlayacağına inanıyor. Basında yer alan haberlere göre, yasa 1 Ocak 2023 tarihinde yürürlüğe girecek. Uyum için henüz bir son tarih belirlenmiş değil.



    Android telefonlar için yeni düzenleme geliyor: Kullanıcıları sevindirecek



    Xiaomi bu duruma hazırlanmıştı



    Hatırlamak gerekirse, Aralık ayı ortasında Xiaomi, MIUI 14 ürün yazılımını kullanıma sunmuştu. Arayüzün ana özelliği daha sorunsuz bir kullanıcı deneyimi ve önceden yüklenmiş minimum uygulamaydı. Xiaomi'nin yeni yasadan haberdar olduğu ve kendini önceden hazırladığı düşünülüyor.



    Önümüzdeki dönemde artık şüpheli uygulama ve oyunların olmadığı Android cihazlara sahip olacağız. Cihazlarda sadece temel uygulamalar ve kullanıcının indirdikleri yer alacak.




    Kaynak:https://www.miit.gov.cn/jgsj/xgj/sbgl/art/2022/art_faae1abfbd144f31bd543bd551950a8e.html







  • Ben netflix Samsung para verdi diye telefonun fiyatının artmasını veya telefonda bu uygulamanın işgal etmesini istemiyorum. Bu dayatmaya giriyor. Telefonun yegane amacı iletişim kurmak. Bana reklam göstersin veya uygulamayı zorla kullandırsın diye para ödemiyorum. Bu tür bir olayı Windows İnternet Explorer ile apple safari ile yaşattı. Hatırladığım kadarıyla da davaları kaybettiler.

    ROM bellekten silinmiyor. FULL Format atarsan yine geri geliyor. Ama o cozum sadece otomatik guncelleme yapmamasi icin bir tur devre disina alma ve gizlemedir adb komutu ile yapilan. Ben Samsung cihazlarimda hep yaparim oneririm de KNOX derdi ile ugrasmamak icin ( root secme ve eski haline donememe ozgurlugu olmamasi :/ ) .

  • Sorun değil bu seferde bu uygulamaları reklam koyarlar
  • Yani netflix kullanmıyorum ama netflix uygulamasını da silemiyorum. Niye yer kaplıyor niye var? Saçmalıktı. Bir şey dayatılınca üründen soğutuyor.
  • adb ile kaldiriliyor. zor degil
  • İyi olmuş , hazır başlamışken cihazda gelen uygulamalarda reklam çıkmasınıda engellesinler,
  • Huan8 H kullanıcısına yanıt

    Çünkü parasını verip satın ürünü (cep telefonu) satın aldığın marka Netflix ile anlaşma yapıp Para alarak o uygulamayı ona yüklü ve silinmez yapıyor

  • çok iyi ya, samsungun bixby diye zart zurt bir haber platformu var, facebook, gmail falan var hiçbirini kullanmıyorum, gmaile bakacaksam chorme'dan giriyorum

  • Operatör uygulamalarını otomatik indirmemenin bir yolu var mı acaba? Telefonda format atınca kurulumda otomatik iniyor buna da bir çözüm lazım
  • hazarcep H kullanıcısına yanıt
    Ben netflix Samsung para verdi diye telefonun fiyatının artmasını veya telefonda bu uygulamanın işgal etmesini istemiyorum. Bu dayatmaya giriyor. Telefonun yegane amacı iletişim kurmak. Bana reklam göstersin veya uygulamayı zorla kullandırsın diye para ödemiyorum. Bu tür bir olayı Windows İnternet Explorer ile apple safari ile yaşattı. Hatırladığım kadarıyla da davaları kaybettiler.
  • Şu android 13 ile birlikte gelen data ve obb dosya kısıtlamalarını kaldırın iyice saçmaladınız ios gibi en basit işlemler için pcye bağımlı mı olacaz
  • antonio_06 kullanıcısına yanıt
    IOS kullanan Yuzbasidir
    Android kullanan Cavustur!:)
  • antonio_06 kullanıcısına yanıt

    He sen telefona 45 bin TL verince bişey yok millet on bin tl altına Android alınca kereste oluyor hemi.


    Ben en büyük keresteyim yontulmamış budaklı kabuklu

    Peki sen nesin???

  • Ussuz kullanıcısına yanıt

    Abd ile rootsuz uygulama kaldirma diye aratin cok basit bir sekilde butun uygulamalari kaldirabilirsiniz

  • 307kd kullanıcısına yanıt
    adb dir o.Abd yada Russia olsa duramazsin Japan olsa.daha kötü
  • Huan8 H kullanıcısına yanıt

    O zaman almayacaksın işte bilinçli tüketici olasak böyle böyle diye almasak bak bakalım kalıyor mu böyle şeyler ama işte toplum bilinçlenmesi zayıf

  • Güzel gelişme, aslında olması gereken bu. Bu ara Çin Sanayi ve Bilgi Teknolojileri Bakanlığı demiş ve ülkede üretilen akıllı telefonlar demiş. Bu şey sadece Çin'i bağlamıyor değil mi?

  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.