Şimdi Ara

Android Telefon Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evet yine bir telefon alma arefesindeyim. Şu an mevcut Huawei GR5 kullanıyorum. Tek yakındığım konu telefonun genişliği 76mm biraz büyük geliyor artık. Biraz daha dar ele oturan bir telefon istiyorum. Gözler Huawei P9'a kayıyor ama telefona o kadar para veren biri değilim :) F/P oranı olan telefonlar tercihim.

    Kriterler; Fazla geniş olmayacak. pahalı olmayacak (Max 1300 tl). Samsung, Sony, Casper ve Venus olmayacak. 2.el olmayacak.

    Meizu, Xiaomi, Huawei, Asus olabilir.



  • xiaomi redmi 4X modeliyle mart-2017 de yeni bir f/p serisi piyasaya sundu.



    redmi 4X 2 gb ram / 16 gb rom --> 100$

    redmi 4X 3 gb ram / 32 gb rom --> 130$



    fiyatina gore cok cilgin ozellikler var, xiaomi keske resmi olarak turkiye de olsa, ilerde bi ariza durumunda garanti ve teknik servis olayinin sorun olmayacagini bilsem kacirmazdim bu modeli.. xiaomi resmi olarak tr ye gelmeli artik.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsiburada gibi sitelerde yok sanırım. Bir inceleyim nasılmış.



    Başka ne önerirsiniz? Şu oneplus x'in boyutunda bir şeyler çıkarsaydı denedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Quemoy Q kullanıcısına yanıt
    o model cok yeni cikti belki biraz daha ilerde tr ye getirir hepsiburada, yine tr de satilan xiaomi modellerine bakin ve kampanyalari takip edin derim, gunluk guzel indirimler oluyor..



    http://www.hepsiburada.com/xiaomi/android-telefonlar-c-60005201?siralama=artanfiyat





    Android Telefon Tavsiyesi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • suatcagdas S kullanıcısına yanıt
    Bir kaç gündür f/p telefonu bakıyorum. Verdiğiniz Xiaomi MI5 önerisi kafama yattı. Video kamera'sı baya başarılı gözüküyor. P9 ile testinde video kamerada ezmiş. Fotoğraf konusunda ise biraz geride kalmış. Ama bu fiyata alınır diyorum :)

    Yalnız MI5, MI5 pro, MI5s bunlar arasından hangisini almak lazım? farkları nedir.
  • Quemoy Q kullanıcısına yanıt
    hocam o fiyat bandinda (1200-1300tl) p9 alinmaz çünkü kamerasinda ois yok ve çok önemli bir eksik bu, o fiyatlardaki telefonlarda ois olmalı mutlaka..



    o soyledigin modeller arasinda işlemci-kamera ve bazı ufak tefek farklar var, ucuzdan pahaliya dogru siralarsak mi5-5s-pro olarak gidiyor, pro olan 1700 lira civarlarinda ve bütcenizi astigi icin onu eledim, 5s kamerasinda ois yok maalesef onuda kameradan eledim, mi5 te fiyat uygun+kamera ois destekli geliyor..



    ilave olarak mi5 ustunde mi5 prime modeli de var (bunu yeni farkettim) aralarindaki fiyat farki az ve rom 64gb + bi tık daha hızlı işlemci ile geliyor (kamerada ois var)



    işlemci hız farkini geçtim ama mi5'te 32gb rom var ve hafiza karti takilamiyor hicbir modele, hani bu durumda almisken en az 64gb ile almak daha mantikli duruyor bana gore hocam, aralarinda 100 lira gibi oynuyor, hb den mi5 prime modeline bakin ozellikle siyah cok şık duruyor ama stokta kalmamiş, cihazlarin hepsi miss walla hocam , ben mi5 yada prime derim sizde bi butcenize gore arastirin...



    saygilar..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Xiaomi mi5 / mi5s
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.