Şimdi Ara

Android telefon önerisinde bulunabilir misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    Öncelikle telefonda yapacağım işlemleri söyleyeyim. Whatsapp, sms, yüksek sesli telefon görüşmesi, cep bankacılığı, google ve yandex mail 2 adet ve instagram ile facebook.
    2 yıla yakındır GM Discovery kullanıyorum hiç şikayetim olmadı ama geçen gün ekranını kırdığım için artık kullanılmaz halde bu telefon bana yetiyordu. Oyun oynamam sahadan maçkolik tarzı programlar yüklemem. Bütçe sıkıntım yok ama iphone istemiyorum nedeni ise whatsapp ın Web uygulaması iphoneda çalışmıyormuş.

    Tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkürler.



  • Zaten bahsettiğiniz şeyleri neredeyse bütün telefonlar yapıyor, bütçenizi de yazmamışsınız. Bence siz beğendiğiniz telefonu alın çünkü o özellikler hepsinde var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bey Amca kullanıcısına yanıt
    note 5 alın
  • butcenızı bılemıyorum ama coklu ıslemde samsung gıbı kasan bır arayuzu olmadıgı vesıze bu ıslemlerde performans ıle bırlıkte batarya lazım oldugu ıcın z3 bakın derım yada kucuk ekran sorun degılse z3c dahada ısabetlı olabılır
  • Bütçe sorunu yok alıp 2 3 yıl hatta daha fazla kullanmak istiyorum. Şarj önemli ekran büyüklüğüde 4,5 5 inc civarları ideal sanırım.

    Geçen gün babama samsung A3 aldık sırf kasasını beğendiği için ama tam bir hüsran hiç birşey yapmamasına rağmen sms ve telefon görüşmesi yapıyor bir tek gün içinde bi kaç kere telefon kendini 5 6 dk kilitliyor. Böyle birşey olmasını istemiyorum.

    Note 5 - HTC Desire 820 arasında kaldım. Note 5in şarj durumu nasıldır ve başka sorunu var mıdır?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.