Şimdi Ara

Android tabletlerin pazar payı 10 yıl aradan sonra ilk kez %50'nin altına düştü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Android tabletlerin pazar payı 10 yıl aradan sonra ilk kez %50'nin altına düştü



    Strategy Analytics'in yeni raporu, ikinci çeyrekte Android'in tablet pazarının %49'unu işgal ettiğini ve bunun son 10 yılda ilk kez olduğunu söylüyor. Yıllık bazda bu, satışlarda %21 gibi inanılmaz bir düşüşe tekabül ediyor.



    Ayrıca Bkz.PlayStation 4 sona yaklaşıyor



    Lider şirketler tablet pazarında büyüme gösteremedi



    iPadOS pazarın %38'ini elinde tutuyor, ancak tablet satışları bir yıl öncesine göre %7 düştü. Windows'un payı %11'e düştü (satışlar ise %14 geriledi), ancak diğer işletim sistemlerinin payı %2'ye yükseldi. Niceliksel olarak, bu çeyrekte satılan cihazlardaki %69'luk büyüme, satılan cihazların 0,6 milyonuna karşılık gelmekte. Bu da çoğunlukla Huawei ve onun HarmonyOS işletim sistemiyle ilişkilendiriliyor.



    Android tabletlerin pazar payı 10 yıl aradan sonra ilk kez %50'nin altına düştü



    Markalar bazında Apple %38'lik payla liderliğini sürdürüyor, onu Samsung (%18), Lenovo (%9), Amazon (%9) ve Huawei (%4) takip ediyor. Aynı zamanda, genel olarak tablet pazarı %15 geriledi ve lider tablosundaki şirketlerin hiçbiri büyüme göstermedi.




    Kaynak:https://news.strategyanalytics.com/press-releases/press-release-details/2022/Strategy-Analytics-Android-Tablet-Market-Share-Falls-Below-50-for-First-Time-in-10-Years/default.aspx







  • Büyük başarı bence android tablet değil telefonda bişey diyemem android alırsınız ios alırsınız ona yorumum yok ancak android tablet değil arkadaş hiç kandırmayın kendinizi.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • android için, apple_ın yaptığı gibi, ios ve ipados şeklinde bir değişiklik yapılması lazım.

    5 - 6 inç ekran için uyarlanan uygulamayı, 10 inç daha düşük çözünürlükte ekranlı tablette kullandırmaya çalışıyorlar. sonra android tabletler, anca çocuklara youtube player olarak görev yapıyor.

  • Android in yeni tabletlerde kendine has işletim sisteminin yanı sıra mutlak suretle ram miktarlarının yükseltilmesi lazım ust duzey samsung ve huawei tabletlerdeki ram miktarı ucuz markalarada gelmeli yani donanım acısındanda ıyılestırılmelı.

  • Apple’ın tek başına yapabildiğini yüzlerce firmanın hiçbirisi yapamıyor.
    Lan yapın bir android tablet os cihazlara da koyun 8 GB ram ve güçlü işlemciler. Millet alsın. Piyasadaki android tabletlerin çok büyük bir bölümü çöp oğlu çöp. 1-2 GB ram o dandik işletim sistemini çalıştırmıyor işte. Ancak adamların vizyonu ve hedefi Apple’dan arta kalanlar.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Android tablet değil, 1 ve 2gb ram takıp süründüren tabletmi olur, bir uygulamayı oyunu açacak diye kırk takla attırıyoruz tablete, böyle saçma sapan işmi olur. Samsungun trde sattığı 5000 tllik tablette tee nerdeyse 5 senelik işlemci var, vermiş 3gb rami, kullan kullanabilirsen, oyunda işkence etmesi çabası. Apple tablettte 1 numara asla lafım yok

  • Galaxy tab s8 ultra


    Siz şimdi bu alete tablet değil mi diyorsunuz?

  • Tablet piyasasını vuran aslında gittikçe büyüyen android telefonlar. Telefon o kadar büyüdü ki tablet ilen yapılanın aynısını yapar oldu. Ipad'ler ise daha çok grafik gücü ile sanatçıların gözdesi, daha zenginlerin oyuncağı oldu.

  • ratsx kullanıcısına yanıt

    14 inç tabletmi olur. Android tabletlerin pazar payı 10 yıl aradan sonra ilk kez %50'nin altına düştü  alınma yok, ben durumu yazayım dedim

  • Piyasaya adam gibi x86 işlemci ve windows tablet lazım. Android tablet = çöp, büyük ekranlı telefon gibi aynı. Hiç bir artısı yok.

  • Hayalci kullanıcısına yanıt

    Olmuş bile.


    ister 7 inç, ister 14 inç.

    keyfine, cebine, kullanım alanına göre seç seç al. Samsung tab S8 lerin 12,4 ve 11 inçleri de var.

    paran varsa hepsinden birer tane.


    konumuz o değildi aslında, android tabletlerin çöp olduğu varsayımı üzerine atılmış bir mesajdı benimkisi. Adam gitmiş en ucuzu 10 bin TL olan İpad ile 5 bin liralık android cihazları kıyaslamış.


    Bu arada samsung fanboyu değilim.

    Telefonum samsung note 9

    Tabletim İpad 10,5

    Yeniden telefon alsam yine Samsung, tablet alsam İpad alırdım

    Nedeni ise birinde androidin keyfini, diğerinde İos un keyfini çıkartmak için.

    Telefonumdan çok memnunum ama tabletimde sorun var. Kendiliğinden kapanıyor, güncelleme yapamıyorum. Yapmam için 6-7 kere işlemi baştan başlatmam gerek.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ratsx -- 4 Ağustos 2022; 20:17:55 >
  • windows rt harikaydı ya keşke tutsaydı

  • elophidae kullanıcısına yanıt
    Uygulama yapmıyorlar firmalar teşvik verilmeli. Bence tablet özellikleri şöyle olması lazım en az

    8 GB 256 /512 hafıza
    2.5k oled ekran
    120 hertz
    120w hızlı şarj 50w kablosuz şarj
    20w ters şarj power bank niyetine
    Sd 8 gen 1 plus
    Dolby ses sistemi

    Böyle hızlı şarj oled amoled ekran kullansn yok hepsi 40w takıldı 67w yeni çıktı maalesef. İnşallah içinde 5 yıla kalmaz mobil tarafı rtx 3050 falan yakalar..

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.