Şimdi Ara

Android multimedya (Navimex 7.1) USB DVR kamera problemi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
5.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Pek bilinen bir konu değil, kendim de sorunu çözemiyorum. Belki buradan yardım edebilecek biri çıkar.

    Aracımda Navimex 9912 HD android 7.1 ile çalışan MM sistemi takılı. Cihazın websitesinde DVR desteği ve bedava 4 GB SD kart olduğu yazıyor. Ancak benimkinde kart çıkmadı. https://www.navimex.com.tr/Urun/navimex-ford-focus-new-nav-9912/589

    Şimdi cihazın arayüzünde DVR aplikasyonu var. Bunlar biliyorsunuz android için USBden kayıt yapan kameralar vasıtasıyla ön güvenlik kamerası olarak kayıt yapmak için varlar. Bunlar genelde USBye takılan kamera sayesinde multimedya cihazının GPS card slotuna takılan micro SD karta kayıt yapıyor. Navimex multimedya CANBUS özellikli olduğu için aracın çalıştırıldığını anlıyor ve otomatik kayda başlıyor, kart hafızasında yer bitince loop yapıp baştan kayıt yapmaya devam ediyor.

    Ben de 16 GB Sandisk kart ve USB android kamera aldım. Fakat ne yaparsam hem Navimexteki kendi DVR uygulaması + SD kart GPS kart slotu veya SD kart slotunda iken, hem de USB kamera ile gelen USB DVR uygulamasında , kart kamera üzerindeki kart slotunda iken de kayıt yapmıyor, kaydı bırak hiç görüntü oluşturmuyor. SD kartı sıfırdan FAT32 formatlayıp yeniden denedim sonuç değişmedi. Her iki USB den de denedim sonuç değişmedi. Kameranın içinde kırmızı ışık yanıp sönüyor ancak görüntü oluşmuyor. Kameranın kendi programında denediğimde bildirim ekranında bir ikon beliriyor . Girilmez işareti şeklinde bildirime bakınca "please access dedicated camera" yazıyor. Acaba bu kamera bunla uyumsuz mu demek? Youtube a baktığımda aynı arayüze sahip yurt dışı cihazlarda Kartı bırak USB diske bile kayıt yapıldığını görüyorum.

    Bu konuda tecrübesi olan var mı? Acaba yapmam gereken temel bir ayar falan mı var. Yoksa kamera bu sisteme mi uyumsuz.
    Kamera şu: https://www.aliexpress.com/item/Dewtreetal-Car-DVR-Camera-USB-DVR-Camera-for-Android-4-2-4-4-5-1-1/32844567635.html







  • uyumlu değil kamera
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SKRlllEX

    https://urun.n11.com/arac-ici-kamera/darwill-dvr-301-dvr-hd-720p-arac-kamerasi-P231411825
    bu ürünü alman gerekiyor

    Hımmm ..
    Bu cevabı yeni görebildim. Teşekkürler.
    Anladığım kadarıyla işlemci ve android versiyon uyumu gerektiriyor. Navimex 7.1 px3 işlemci kullanıyor. Aliexpresste bir sürü satıcıya mesaj attım. PX3 işlemcide android 6.0 da çalışır diyen bile maalesef px3 + android 7.1 de çalışmaz diyor.

    Deneme şansım olsa deneyerek almayı düşünebilirdim. Veya aynı multimedya cihazında çalıştığını gösteren bir video olsa..




  • cihaz cvbs kameraya ayarlanmış olabilir. benim px3 cihazımda usb ye ayarlıydı ancak kameram normal tos girişliydi. fabrika ayarlarına girip cvbs kamerayı aktif ettim. cihazda ayarlar menüsünde fabrika ayarlarını seçince şifre soruyor şifre 126 bunu girince menü açılıyor ordan seçin kamera tipini.apply diyip exit a basın restart diye sorarsa yes diyin. diğer ayarlarla oynamayın.
  • valla bendede aynı sorun var ben mm çinden aldım oda android 7.1 alırken aynı linkte kamera vardı salak gibi almadım aradan 4-5 ay geçince merak sardım başka bir mağazadan aldım ama bir türlü çalış tıramadım fabrika ayrlarına nasıl gireceğiz biraz daha açıklık getirirseniz . minnettar oluruz :)
  • aynı sorunu bende yaşıyorum. cihaz ayarlarından USB DVR seçili olmasına rağmen hala görüntü gelmiyor. problemi çözebilen buraya yazarsa sevinirim.
  • Bende Navimex mm cihazıma DVR kamera taktım. Önce kayıt yapmıyordu. sonra serviste yeni yazılım yüklediler. Sorun çözüldü gibi. Ancak şimdide aracı çalıştırınca kaydı otomatik yapmıyor ben manuel olarak komut veriyorum ve kayıt sessiz oluyor bu normal mi.
    MM cihaz : Navimex 7725 Android 7.1.2(Toyota corolla için)
    DVR kamera: isimsiz, ekransız, kartsız bir kamera(kamerayı cihazla beraber aynı yerden almıştım)
  • Arkadaşlar, ben de aynı dertten muzdaribim. Aracımda Navimex 7.1 var. Resimleri aşağıda. Aracımda bir de daha önceden kullanılan fakat şu an kullanamadığım bir de kamera var. Cihaz üzerindeki DVR tuşuna basınca kameranın kırmızı lambası yanıyor ve ekrana görüntü geliyor. En soldaki ayarlar tuşuna basınca sol üstte Kayıt süresi ve kaydedilecek yeri seçmek için simgeler çıkıyor. Ekran üzerindeki fotoğraf simgesine tıklayınca fotoğraf çekip, gösterdiğim hedefe kaydediyor. Video tuşuna basınca hiçbir şey olmuyor. Video kaydı yapmıyor. Bugün Navimex firmasını aradım. Benden ekran görüntülerini istediler. Benim daha önce denediğim tüm işlemleri bana Whatsapp üzerinden tarif ettiler fakat yine değişen bişey olmadı. En sonunda telefondaki kişi, bu kamera 4 veya 5 versiyonlarına uyumlu, seninki 7 versiyonu, onun için olmuyor diyerek konuyu kapattı. Ben inanmadım tabii. Fotoğrafı çekip kaydediyorsa, videoyu neden kaydetmiyor? İnşallah bu işten anlayıp, yardımcı olabilecek birisi çıkar.
    Android multimedya (Navimex 7.1) USB DVR kamera problemi.
    Android multimedya (Navimex 7.1) USB DVR kamera problemi.
    Android multimedya (Navimex 7.1) USB DVR kamera problemi.
    Android multimedya (Navimex 7.1) USB DVR kamera problemi.
    Android multimedya (Navimex 7.1) USB DVR kamera problemi.
    Android multimedya (Navimex 7.1) USB DVR kamera problemi.
    Android multimedya (Navimex 7.1) USB DVR kamera problemi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • yıl olmuş 2020 bu sorunu ben de yaşıyorum. çözüm bulabilen oldu mu?
  • Merhaba arkadaslar okuya okuya su konuyu üye olup yazmaya karar verdim. Zamanında bende i20 aracıma iyice arastırmadan navimex görünümlü avgo adında bir multimedia aldım (meshur si..... yazılımı)7.1 usb kameralar bu yazılımlarda asla calısmıyor av in den kablolu baglandı yapılabilen kameralar uyuyor bu versıyonlara 4 ad usb kamera aldım 2 sini kırdım sinirden önde kayıt yapsın istiyorsanız navitek 301,302,303 versiyonları var işe yarıyor, usb kameralarla hiç ugrasmayın bende hosuma gitti serit takıp felan güzel ozellikleri var diye ama 7.1 malesef desteklemiyor ha bırde sunu soyleyım yazılımla ugrasmayın biosu kapalı çöker cihaz . Paylaşmak istedim bilgilerimi iyi günler dilerim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu eskimiş biraz ama şuanda araca takılan bu multimedya cihazlarda Dvr özelliği olan var mı? multimedya ile kamera kayıt cihazını ayrı ayrı almak istemiyorum. multimedyalarda zaten geri görüş kamera başlantısı oluyor. Kayıt ta yapan var mı? henüz bişey satın almadım, kime sorsam ayrı ayrı takacan diyorlar..

  • Fhxgjgjus huoo

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.