Şimdi Ara

Android için OneNote uygulaması karanlık mod özelliğine kavuşuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Microsoft’un dolgun özellikli OneNote uygulaması, firma tarafından yayınlanan gönderiyle aktarıldığı üzere karanlık mod ve daha fazlasına sahip oluyor. Karanlık mod özelliği şimdiye kadar iOS cihazlarda kullanılabilir durumda olsa da Android kullanıcıları bu desteği uzun zamandır bekliyordu.



    Uygulama ayarlarında aktif edilebilen veya sistem geneli temayı uygulamaya izin veren özellik, ayar değişikliği yaptığınızda uygulamayı yeniden başlatmayı istiyor. Bu yeniden başlatmanın ardından beyaz arkaplan siyaha, yazılar da beyaz veya griye dönüşüyor. 



    Karanlık modun dışında uygulamaya kalem kullananlar için ekstra özellikler de ekleniyor. Bunlar arasında yeni parlak renkler, iki farklı kalem tipi, yeni belirteçler ve silgiler yer alıyor. Yeni eklenen Lasso aracı ise sayfa içerisindeki objeleri yeniden boyutlandırmak için kullanılabiliyor.



    Ayrıca Bkz.1 milyardan fazla mobil cihazda WiFi yongaları risk altında



    Microsoft’un blog gönderisinde güncellemenin ne zaman kullanıcılara sunulacağına dair herhangi bir ipucu verilmiyor. OneNote Insider güncellemelerine bakıldığında ise beta sürümün bu hafta kullanıcılara sunulacağı belirtiliyor. Test sürecinde herhangi bir sorun yaşanmazsa özellikler kısa süre sonra stabil sürüme de ulaşacaktır.










  • çok ta ti ti yani !

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.