Şimdi Ara

Android 10 Güncellemesi (Çin)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Meizu, 8 Mayıs tarihinde yeni akıllı telefon modeli Meizu 17 modellerinin tanıtımında, Android 10 güncellemesinin ilk duyurusunu yapmıştı. O tarihten bu yana, kullanıcıları yani bizleri büyük bir heyecana sürüklemiş, sabırsızlıkla yayınlanacağı tarihi bekletmişti. Nihayet beklenen o tarih geldi çattı. 21 Temmuz tarihin de ilk olarak Meizu 16S ve 16S Pro modelleri bu güncellemeyi aldılar. Fakat aynı gün içerisinde 16 TH ve Plus modelinin de bu güncellemeyi alması bekleniyordu. Meizu tarafından yapılan bir duyuruya göre bu iki modelde ki, çözülemeyen yeniden başlatma problemi yüzünden güncelleme bir ileriki tarihe atılmıştı. 24 Temmuz tarihi itibariyle de Meizu 16 TH kullanıcıları bekledikleri o güncellemeye kavuştular.


    Güncellemeler hala devam etmekte. Temmuz ayının son haftasında da 16XS, 16, 16T, Note 8, Note 9 ve X8 modelleri bu güncellemeyi alacaklar. Dile kolay birçok model Android 8.1 sürümünden direkt olarak Android 10 sürümüne yükseltiliyor. Doğal olarak henüz daily yani alfa olarak adlandırabileceğimiz sürüm olduğu için birçok hata ile karşılaşmamız muhtemeldir. O yüzden fazla paniğe kapılmadan bir sonraki güncellemeyi bekleyelim. Android 8.1'den Android 10 sürümüne yükseltme olayı eşi benzerine az rastlanan bir durumdur. Diğer firmalar kesinlikle böyle bir topa girmeyi göze alamazlar. Fakat Meizu'da bir değişim rüzgarı esiyor ve bunun ilk emaresi de bu android yükseltmesi olmuştur.



    Global konusunda konuşmak için çok erken. Henüz daha çin sürümleri nihai yapıya ulaşmadılar. Belki çoklu dil eklenir, belki direkt global olarak güncellenir. Fakat konuşmak için çok erken. Bunun için Eylül ayına kadar bekleyebileceğimizi söyleyebilirm.



    Android 10 güncellemesiyle beraber birçok yenilik geliyor.

    Meizu firması bu güncellemeyle beraber birçok yeniliği kullanıcılarıyla buluşturmayı hedefliyor. Öncelikle sistem içerisinde Flyme 7 Çin sürümlerinden de bildiğimiz gece modu tam anlamıyla yenileniyor.

    Android 10 Güncellemesi (Çin)

    Artık gece modu, Dark yani koyu mod şeklinde isimlendirilecek. Bu, Android 9 ve Android 10 sürümlerinde yer alan varsayılan Dark Mod'un, Flyme sistemine entegre edilmiş hali diyebiliriz. Flyme'nin kendi gece modu tam olarak koyu değildi. Artık yeni sürümle beraber tam koyu bir şekilde kullanımı mümkün olacak. Bu en çokta AMOLED ekranlı Meizu akıllı cep telefonu kullananların işine yarayacaktır.



    Bunun dışında Meizu 16S Pro modeline 90Hz ekran özelliği bu güncellemeyle beraber getirilmiş durumda. Fakat 90 Hz olayı hala netlik kazanmış değil. Bu özelliğin henüz fonksiyonel olarak çalışmadığı ve yanlışlıkla eklendiği söylentiler arasında.



    Bu güncellemeyle Çift kablosuz ağ hızlandırma özelliği geliyor. Bununla beraber 2.4G veya 5G ağlarına aynı anda bağlanıp sorunsuzca geçiş yapabileceksiniz. Bu özellik sayesinde oyunlarda ki gecikme en aza indirilip, video izlerken yükleme hızınıda arttırmış olacaksınız. Kameraya yeni filtreler eklenmiş durumda.



    Çoklu görev menüsüde yenilenmiş durumda. Görev menüsündeki kartların yerleşim düzenini ve animasyonlarını ayarlayabileceksiniz.

    Android 10 Güncellemesi (Çin)

    Android 10 güncellemesi birçok yeniliği beraberinde getirecektir. Henüz daha yolun başında olan bu güncellemelere daha birçok özelliğinde entegre edileceğinden şüpheniz olmasın. Bu büyük güncellemenin telefonlarımıza yeniden hayat verdiğini asla unutmamalıyız. Son olarak, bu konu sürekli güncel tutulacaktır. Yeni bir özellik eklendiği zaman konuyu sürekli güncel tutacağız. Yerelleştirme konusunda da hiç endişeniz olmasın. ROOT sorunu çözüldüğü andan itibaren kaldığımız yerden devam edeceğiz.







  • Android 10 güncellemesi indirme adresleri. (Burası güncel tutulacaktır.) 30.07.2020
    Meizu 16TH Android 10 kapalı beta :https://download.meizu.com/Firmware/Flyme/16th/8.20.7.29/cn_daily/20200729002410/0042d51a/update.zip
    Meizu 16S Android 10 kapalı beta :https://download.meizu.com/Firmware/Flyme/16s/8.20.7.29/cn_daily/20200729002015/f159879f/update.zip


    Türkçeleştirme uygulaması :
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.alfaslash.flyrus

    Kullanabilmeniz için root yetkisi almanız gerekir.

    Çeviriye katkı vermek isterseniz:
    https://github.com/blackrow67/TurkceFlyme8

    Maddi katkıda bulunmak isterseniz bana mesajlar yoluyla ulaşın.




  • Global ümidi var mı..Android sürüm yükseltmeyi geçtim,flyme global güncellemesi verecek mi acaba..flyme download sitesine baktım 2020 yılında sadece m6t modeline flyme güncellemesi vermiş ve o da flyme 6.. 2020 yılının 8. Ayına girdik flyme güncellemesi bile veremeyen meizu, öyle toz pembe günler değil karanlık günler içinde gibi görünüyor..note 9 kullanıyorum.çin sürümünde kapalı beta olan sürüm global olarak gelir mi ne zaman gelir hiç ümidim yok.umarım meizu beni yanıltır..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her türlü gelişmeyihttps://t.me/meizuguncellemetakip kanalından takip edebilirsiniz. Burada en güncel linkler paylaşılmakta. Global hakkında en ufak bir bilgi dahi yok.
  • Ne flyme 8 miş arkadaş gelemedi bir türlü..
  • mcebi001 kullanıcısına yanıt

    Şu zaman oldu daha gelmez.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.