Şimdi Ara

Anal Fissür - Makat Çatlağı ( makatını seven okusun ) (173. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.028
Cevap
129
Favori
1.616.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 171172173174175
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle hocanın paylaşımını buradan kendisine erişimi olamayan kimselere de ilettiginiz için kendi adıma teşekkür ederim. Bu paylaşımlar hepimiz için çok degerli.

    Ancak ben alaturka tuvalet kısmına maalesef katılamayacağım. Bana cok rahatsız edici geliyor. Bazı önerilerin neticesi kişiden kişiye de degisebiliyor. Bolgenin o pozisyonda cok daha gergin olmasından mutevellit herkeste aynı olumlu sonucu vermiyor alaturka tuvalet maalesef. Bunlardan biri de kuzenimdir. 20 yıldır fissuru var ve ne zaman alaturka tuvalet kullansa sorun yaşadığını iletir. Bu arada kendisi hic ameliyat olmadı, 2-3 yılda bir ev ortamından uzaklaşıp düzenini bozarsa birkaç gün sorun yaşadığını dile getiriyor. Umarım hepimiz bu sorunu en azından ondaki kadar sorun yaratacak düzeye indirgeyebiliriz.
  • canrush C kullanıcısına yanıt
    Çiğ soğan, sirke ,acı,turşu bunları özellikle yeme tüketme dedi. Hoca kendi çizdi. Klozet kullanmalıysan illak ayak taburesi şart. Yada bir yükselti. Bugun wc çok rahattım ilk defa rahat bir wcye çıktım botoksdan mıdır psikolojikmidir bilmiyorum. Ama wc sonrası kasılma darlık yine oluyor beslenmeye çok dikkat edin. Kendi kullandığım gece yatarken yoğurt içine çilek parçaları atıp yiyince üzerine bir bardak su sabah yumuşak kıvamlı dışkı oluyor deneyin. Ekmek az yersenz hiç sıkıntı olmuyor, ama pirinç patates kızartma yemeyin. Hocanın verdiği diyet çok güzel hem proteinli hem sebzeli hem kuruyemişli uyguluyorum oda iyi geliyor. Beslenme+hareket bu işin doğal çözümü olabilir.kabuklu elma ve salata yenmeli hocam özellikle yeşil elma çok faydalı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MekanSIzZ_IM -- 13 Eylül 2020; 12:59:33 >
  • MekanSIzZ_IM M kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam. Her geçen gün daha iyiye gidersin inşallah.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Blue2022

    Öncelikle hocanın paylaşımını buradan kendisine erişimi olamayan kimselere de ilettiginiz için kendi adıma teşekkür ederim. Bu paylaşımlar hepimiz için çok degerli.

    Ancak ben alaturka tuvalet kısmına maalesef katılamayacağım. Bana cok rahatsız edici geliyor. Bazı önerilerin neticesi kişiden kişiye de degisebiliyor. Bolgenin o pozisyonda cok daha gergin olmasından mutevellit herkeste aynı olumlu sonucu vermiyor alaturka tuvalet maalesef. Bunlardan biri de kuzenimdir. 20 yıldır fissuru var ve ne zaman alaturka tuvalet kullansa sorun yaşadığını iletir. Bu arada kendisi hic ameliyat olmadı, 2-3 yılda bir ev ortamından uzaklaşıp düzenini bozarsa birkaç gün sorun yaşadığını dile getiriyor. Umarım hepimiz bu sorunu en azından ondaki kadar sorun yaratacak düzeye indirgeyebiliriz.
    Hocam tabiki düşüncelere saygı duyarım ama ben hangi hocayla görüştüysem bu hastalıkda önemli olan wc alışkanlığı ve wc pozisyonu bakın direk pozisyon diyorlar ve ekliyorlar en iyi duruş pozisyonu alaturkadadır diye ekliyorlar ama klozet içinde o pozisyonu sağlamak için ayaklarınız sltına en 15 santimlik yükselti alacaksınız diyorlar. Yani bağırsakların tam boşalması kasların tam gevşemesi ve uyum içinde olması şart. Ben oruç da bu hastalığı yenmiştim ama iki sefer klozet kullanmak zorunda kaldım ve ilkinde geri nuks oldu.ben de ilk sıralar alaturkada çok zorlanıyordum ama kısa giriceksiniz iyice sıkışınca gidiceksiniz ozaman 30 snyede işinizi görüyorsunuz.
  • MekanSIzZ_IM M kullanıcısına yanıt
    Haklısınız, çoğu kimse pozisyon bozukluğuna bağlı yaşıyor rahatsızlığı yanlış noktaya fazla basınç oluyor. Biliyorsunuz çoğu kimsenin fissuru posterior yani anüsün sırt kısmına yakın pozisyonunda. Bu da verilen öneriyi destekliyor. Anüsün en zayıf noktası o bölge. Kimisinde çift fissur oluyor. Yani anterior, ön bölgede de sorun oluyor. Belki farklı noktalarda oluşan fissurler duruş pozisyonda rahatsızlık oluşturuyor ve o nedenle alaturka kimimizi rahatsız ediyor. Emin olamıyorum.

    Botoxdan sonra toparlanmaya başladığınıza çok sevindim. Iyi haberlerinizi alarak hepimize moral vereceğiniz gunlerin kısa sürede gelmesini umuyorum. Selamlar...
  • Bernoulli Denklemi kullanıcısına yanıt
    Bizim tuvalette hem klozet hem alaturka var. Önceden alaturka olanı kullanıyordum sonra omurga problemi yüzünden klozete geçtim ve geçtikten bir zaman sonra fissür çıktı. İnsan vücudu zaten yaratılış olarak alaturkaya uygun. Tembellikten dolayı bu klozeti çıkardılar millette kabızlık fissür fistül vb sıkıntılar bitmiyor. Bugün alaturka kullananlara savunanlara "cahil köylü" diyenler de var. Taharet musluğu bile olmayan batıyı medeni modern zanneden kafa. Klozete s*çınca modern oluyorlar
  • LoooooL L kullanıcısına yanıt
    Sorma hocam. Gerek sağlık açısından gerekse temizlik açısından alaturka candır.
  • Evet arkadaşlar dün bahsettiğim doktor ve tedavisi, tamamen cerrahisiz bitkisel ve gelişmiş tıbbi tekniklerle örneğin kanınızı alıp içine ozon katıp tekrar size yükleyerek, termal kamera muayenesiyle sorunun kaynağını görerek v.s gibi kimyevi ilaçlardan uzak bir tedavi uyguluyormuş kendisi aktar vs değil bildiğiniz doktor. Burnumun dibindeki adamı yeni keşvettim oda işin enteresan tarafı tabi. Fakat saens uygulamalı birebir kişiye özel tedavi teknikleri uyguladığı için bir kaç kez gelmeli gitmeli durumlar söz konusu ama bir tanıdık 7 yıllık fissürü bu adam sayesinde atlattığını söyledi. Ameliyat geçirenlere bakmıyor ameliyat olmamış kişilere uyguluyor bu tedaviyi bilginiz olsun. Doktorun kısa yolunu atıcam eğer botoksdan fayda göremessem 3 ay beklicem mecburen bu adama gidice neticede haşamat sülük ozon ilaç v.s gibi cerrahi olmayan teknikler söz konusu. Olurda bunlardan da fayda görmezsem en son cerrahiye razı olucam. Bende durum bu. Sizlerde araştırın tel numarası adresi v.s hepsi link de var görüşenler konuşanlar burda izlenimlerini paylaşsın giden olursa yazsın hep beraber bi ortak karar alalım.

    https://www.dryilmaz.com.tr/
  • MekanSIzZ_IM M kullanıcısına yanıt
    İlginç, bu yöntemler ise yarıyor mu acaba. Yakın olsak bir giderdik belki.
  • canrush C kullanıcısına yanıt
    Bana burayı öneren kişi müşterim kendi şifa bulmuş. Ankaraya ameliyata gidiyorum sanmış o yüzden aramış beni ameliyat olma önce burayı dene diye ısrar etti.
  • MekanSIzZ_IM M kullanıcısına yanıt
    Bu link te gördüklerim mi anal fissürü tedavi ediyomuş?

    Bu doktorun uzmalığı nedir? bitkiselog mu?
  • dramkow kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle hocam, ama doktorun branşı nedir ne tür tedavi uyguluyor bilmiyorum, bir tanıdık gittiğini 7 yıllık fissüründen kurtulduğunu söyledi.kan alıp ozonlayıp geri veriyormuş ne bileyim bitkisel ilaçlar kendinin yaptığı v.s bence linkteki numarayı arayın bi kardeşim sorun aklınızdakileri ikna olursanız ameliyat öncesi denersiniz şanşınızı biliyoruz ki ameliyat olanlarda tam kurtulamıyor bu illetten,ameliyatın geri dönüşü yok. Ben cuma günü botoks oldum hala bi etki görmedim aynıyım bugün tromboze olmuşum daha kötüyüm bir iki bekleyip geçmesse gidicem bu adama bende yani
  • Bugun memothol cuları aradım dedim ilaç dan hiç fayda görmedim. Diyoki isal olmucan,kabız olmucan, dedimki zaten ben bu dediklerini yapabilsem hastalık kendiliğinden geçer, 2 şişe 4 şişe kullanıcam 2 ay dikkat edicem geçicek. Dedim tromboze hemoroid var hemem geçer mi yok 10 gün 15 gün iyide zaten tromboze kendilğnden de o sürede geçiyor, daflon içiyorum yine aynı sürede geçiyor. Ozaman bi özelliği yok bu ilacın diyorum hemde çok pahalı. Yok öyle değil siz kullanmayı bilmiyorsunuza getiriyor işi. Bizim türk ilaçlarına nasıl güvenecez daha kendileri güvenmiyor ilaçlarına. Bir yığın reklam v.s artık bizim hastalık büyük bir sektör halini almış hep bir ümitle biyere gidiyoruz tek kazandığımız ay sonu ödenmesi gereken extreler. Ve kiminle hastalığım hakkında konuşsam ya kendi ya eşi ya kardeşi ya babası aynı hastalıkdan müzdarip. Bir kişide çıkıp ben bunu çözerim,çözemessem bi lira para almam demiyor herkes ilacı iğneyi satana kadar övüyor sattıkdan sonra kullanıcı hatası diyor çıkıyor.

    Geçenlerde bir arkadaş bi link atmıştı üniversitenin birinde eriyen tanponlu fissür ilacı yapmışlar bir ümitle girdim videoyu izledim video ekleneli tam 1,5 yıl olmuş videoda ilacı yapmış gibi anlatıyorlar. Aradan o kadar zaman geçmiş ne isim var ne cisim. Umut satıyoruz milletce sonra diyorizki Herşey Allah tan tabi Allah dan ama satılan şey umutsa bu kulun kula kazığıdır daralınca Allah tan demek işin cambazlığıdır.
  • Allah aşkına şu videoya birileri yorum yazsın çok sinirlerim bozuldu birisi yazmış verdikleri cevaba bakarmısınız.

    https://www.youtube.com/watch?v=pWqIC0KmcZs&feature=youtu.be
  • MekanSIzZ_IM M kullanıcısına yanıt
    Daha önce bizim Botox surecimizi anlatmıştım. İnşallah kısa bir sürede etki eder. Neredeyse 1 ayda etki gösterdi bizde, sende de etki edecektir yakında. Umutsuzluğa düşme. Beslenme önerilerine uyuyor musun Bülent hocanın ? Diskilama da faydali oldu mu ?
  • canrush C kullanıcısına yanıt
    Beslenmeyi harfiyen yapıyorum gerçi o beslenme şeklini 6 aydır yapıyorum yaşam biçimi haline geldi bende. Kabızlığım yok çok şükür hatta ishale yakın yapıyorum gece yatarken 1 kaşe yoğur içine çilek doğruyorum onun çok faydasını gördüm extra. Bayadır kanamam yok agrı çok minimal ama spazm çözülmüyor birde tromboze olunca iyice spazma giriyor bu sefer beni mahvediyor. İyileşme sürecine giriyorum tromboze yakalıyor o arada tekrar yırtık geliyor başa dönüyorum orayı yırtınca tromboze kayboluyor sanki benim işim bitti iyileşince görüşürüz der gibi. Allah ım aklıma mukayet ol yarabbim kime saracağımı şaşırdım birileri çıksa bişey dese dalayım diye bekliyorum trafikte filan çok gerginim. Botoks nasıl bir etki yapacak hala kafam almıyor hiç umutlu değilim açıkcası
  • MekanSIzZ_IM M kullanıcısına yanıt
    Bu hastalıkta psikoloji çok önemli. Etki edecektir biraz sabır. Ağrının zirve yaptığı 2. Gün Botox olduk biz ve nerdeyse 1 ay kivrandirdi ama bugun baktığımda kendimi sakinlestirmeye pek calismamisim ağrıdan. Evde kendine odaklan, sakinlesmeye çalış. Sabır etmek gerekiyor, az sık dişini. Meyvesi yakinda alınacak inşallah.
  • canrush C kullanıcısına yanıt
    Tşkler hocam sen ve burdaki herkes desteğini hiç esirgemiyor manevi olarak. Eksik olmayın. İnşallah herkes derdinden tasasından biran evvel kurtulur rahata erer.
  • MekanSIzZ_IM M kullanıcısına yanıt
    İnşallah hocam. Rabbin herkese dermanini versin, sağlıklı kılsın.
  • MekanSIzZ_IM M kullanıcısına yanıt
    Ben 2 kez botoks bir kez yasir e bacak açmış adamım..kullanmadığım bitki kaynatmadığım ot sürmediğim çalı kalmadı..Burda yazdığınız internetten alınan her türlü (memethol) sahtekarlığı da sürdüm..
    Hiçbiri işe yaramadı..bunun da farkı yok gibi geldi bana.Sadece giden paralar.

    Umarım şifa bulursun.

    Not;Moralini bozmak istemem ama Fissür yerleştiyse kısır döngüye girdiyse botoks tan birşey bekleme.

    Ben şu anda kendi yaptığım düzenle yaşamıma devam edebiliyorum.Eskisi kadar kötü değilsem tamamen başımdaki belayı tanımam ne zaman azacağını ne zaman hoplatacağını bilmem sayesinde.

    Bu işi Muhtemelen (Düşük yüzdelikli iyileşmeler hariç) ömür boyu çekeceğiz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dramkow -- 16 Eylül 2020; 10:2:40 >
  • 
Sayfa: önceki 171172173174175
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.