Şimdi Ara

[ANAKONU] Jumper EZBOOK 3 PRO 600tl lik uçak (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
197
Cevap
10
Favori
10.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zaomss

    Hocam genelde ubuntuda sürücüler indirilir otomatik tanır wifiyi. Hatta ben usb belleğime ubuntu 18.10 yazdım, elementary os yazdım ve live olarak çalıştırdığımda wifi dahil herşey çalışıyor. Kurulum yaparsamda öyle. Ubuntunun desteklemediği wifi adaptörü sayısı çok azdır. Demekki sizin cihazın wifi adaptörü de farklı model. Gündelik işler için windows özel uygulamalara ihtiyacınız pek yoksa ubuntunun keyfi başka. Özellikle arayüz olarak elementary os u çok beğeniyorum fakat arkasındaki destek nispeten az ve güncel pek kalamıyor. Onun dışında manjaroya bakabilirsiniz. Desteği muazzam ve pek çok arayüz desteği ile geliyor. Lakin 18.10 tabanlı ubuntu gibi 4.18 linux kernel kullanmadıkça kurulumda sıkıntı yaratıyor ezbooklarda.
    Hocam inan 20 sürüm denedim çalışmadı 18.10 ise TP link wifi adaptörü görüyor o sayede giriyorum.



    Şuan xubuntu var boşta 600 mb ram kullanımı stabil. Opera kurdum 8 sekme + 1080p video açtım bana mısın demedi %70 ram kullanımı vardı işlemci de rahat bunu 3 gb n3350 ile yaptım jumper 1.5 katını yapar 3450 ile.



    Manjaro ilk denediğim sistem maalesef wifi olmamıştı xfce edition da 370 mb ram kullanımı oluyordu Manjaro da.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Man Of Earth kullanıcısına yanıt
    hocam peki wifi adaptörünün modeline göre bir fix yada driver denediniz mi? birde genelde distro kurulumlarında 3.parti yazılımları kur diye bir seçenek vardır driverler için. gerçi işin içindesiniz sizde düşünmüşsünüzdür bunu ama söyleyeyim dedim. evet manjaro hem görsel olarak güzel hemde kaynak kullanımı az özellikle kde sürümü uçuyor.
  • Ürünü almayı düşünürken iki yıl önceki fiyatı görünce vazgeçtim.
  • kırılanhayaller kullanıcısına yanıt
    Nick + mesaj uyumu olmuş

    Bende benzer düşünceler içindeyim maalesef
  • Dün durduk yere klavye de bazı tuşlar basmamaya başladı. Üst kısımda sayılar ve F1 sırası fakat açma tuşu çalışıyor arada bazı tuşlar basmıyor herhangi bir darbe ya da dökülen yok .. benzer sorun yaşayan var mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: elel

    Dün durduk yere klavye de bazı tuşlar basmamaya başladı. Üst kısımda sayılar ve F1 sırası fakat açma tuşu çalışıyor arada bazı tuşlar basmıyor herhangi bir darbe ya da dökülen yok .. benzer sorun yaşayan var mı?
    Merhaba bende de arada touchpad tıklama yapıyor yazı yazarken sorun olabiliyor klavye takarak kullanıyorum arada iyi akşamlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeppo 737a ile aynı mı bu laptop benim laptop bataryası pert oldu bulamıyorum
  • merhaba arkadaşlar bende jumper ezbook 3 kullanıyorum bilgisayar aşırı derecede kasıyor youtubeden 360p video bile izleyemiyorum kpss çalışacaktım youtubeden en basit işletim sistemini kurup kasmadan 1080p video izleyebilir miyim ? driver konusunda sıkıntı olur mu normalde cihazın orjinali windos 10
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Matias12

    merhaba arkadaşlar bende jumper ezbook 3 kullanıyorum bilgisayar aşırı derecede kasıyor youtubeden 360p video bile izleyemiyorum kpss çalışacaktım youtubeden en basit işletim sistemini kurup kasmadan 1080p video izleyebilir miyim ? driver konusunda sıkıntı olur mu normalde cihazın orjinali windos 10
    hocam cihazı sıfırla bence,bende de var bu cihaz,1 seneyi geçti ne batarya ne kasma sorunu yaşamadım.
  • Klavye komple gitti ... Bilgisayarı açamıyorum artık klavye nerden bulunur fikri olan var mı? Aliexpress te var gerçi ama yurtiçinde bulma şansı olur mu acaba?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba
    Satmayı düşünen var ise benimle iletişime geçebilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba ürünü ilk çıktığı zaman aldım ve günlük belki 10 saat açık kalıyor çok da memnunum. Ama bir tek ben mi yaşıyorum bilmiyorum ürünün tüm vidaları zaman içinde tek tek düşüp kayboluyor. Ben sıktıkça bir ay sonra bi bakıyorum yine düşmüş. Şuan kasada 3 tane vida kaldı. Buna birebir uygun bir vida nereden bulurum internetten?
  • Merhaba
    Elinde hurda konumunda olan var mı? Parça lazım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar benim ufaklık ekranın arasına birşey koyup kapatmış ekran değiştirmem gerekiyor buna uygun ekran bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim iyi günler.
  • Merhaba. Anakart arızası mevcut olan bi cihazim var. Sağlam anakart arıyorum. Pm ile dönüş yapabilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bataryası şişmiş çıkardım. buna batarya bulabilen oldu mu? @Mogolo




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozbi -- 18 Temmuz 2022; 12:48:52 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.