Şimdi Ara

Anakart yandi Tercume Icin yardim arkadaslar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaslar anakart yandi Simdi asus a geri gonderecegim ancak benden doldurmam gereken bir formul istiyorlar sizden ricam bana bunu tercume edebilir misiniz

    simdiden tsk ederim

    Terms and Conditions for ASUS Component Service
    1) ASUS will not be reliable for the transport damages or lost occurred on the way to ASUS service point. Customer needs to make sure the proper package is used and also proper transporter is selected.
    2) If customer uses the original packing to pack the product, please be informed that the package will be destroyed and replaced by a neutral one after service.
    3) No accessory should be shipped along with the product, and otherwise it will be disposed along with the packaging.
    4) RMA# must be visible on the package
    5) RMA# is only valid for announced number of parts and S/N. And we expect to receive the goods within 2 weeks
    6) Out of warranty cases and customer induced cases will be placed charge to customer.
    After get RMA number from ASUS service agent, please ship your item to following address:
    ASUS Computer GmbH c/o DHL Express Paketzentrum Nürnberg Am Tower 800 90475 Nürnberg

    bu formulu doldurmam gerek bana yardimci olursaniz sevinirim

     Anakart yandi Tercume Icin yardim arkadaslar



  • anakartı aldığın yere vermen lazım asusun fabrikasına değil
  • sana Asus Component Service ile ilgili yasal icerik ulasti mi ve bu icerikte yazanlari anlayip kabul ewdiyor musunuz diyor? buna gore Yes I Agree ya da no I do not agree diyorsun. sana ulastigi icin yes I agree diyeceksin.
    En Ustte modele Anakart Modelini ve anakartin seri nosunu yazacaksin serial number kismina. Anakart Seri nosu anakartin ustunde yapistirilmis bicimde durur s/n ya da turevi bir sey yazar. Vendor'a karti nereden satin aldigini yazacaksin.
    Owner Data'da Once ismini sonra Isim + Soyisim sonra Adres sonra Posta kodu ve Sehir sonra Telephone numarlarin bunlari ulke kodu girerek yazmanda fayda var. Email adressini yazacaksin.. RMA Denilen sey de ozel makinelerle hazirlanan bozuldugu zaman bu makine ile yeniden tamir edilebilen anakart olma ozelligidir. senin kartin RMA donuslu demekki RMA deposundan cikmis ya da orada onarilarak sana verilen bir anakart bu. garanti vermisler nasil olsa problem yok yani. VAT/BTW no nedir tam olarak bilmiyorum. VAT her ulkenin kendi uyguladigi KDV'dir normalde. aldigin urunun fiyatina eklenmis olan vergi VAT'tir. VAT no nasil yazilir onu bilmiyorum.

    bu anakarti nereden aldin ? yurtdisi formu bu turkiyede boyle bi form verilmiyor urunun yaninda zaten.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GrkmAdr -- 29 Mayıs 2009; 14:49:27 >
  • ben hollandada yasiyorum aslinda urun RMA dan gelme degil yeni bir anakartti ne oldu ise HHD socketinin altindan bir anda bir ates cikti heralde bir kapasotor yandi yada bir entegre patladi onun icin garantiye gidecek burada RMA deniliyor VAT normal olan kdv birimi bir de BTW var o da uzerine gelen KDV si aldigim yer kapandigi icin direk olarak asusa mail attim alinan malin sirket bunyesinde 3 yil garanti suresi var ve benim anakartim daha 7 aylik onun icin ister istemez bakacaklar cunku bu olay calisirken cereyan eden bir sey yani benim yaptigim bir sey degil pc acikken oldu. yardimlariniz icin tsk ederim arkadaslar Formulu doldurdum ve yolladim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.