Şimdi Ara

Anahtar ve priz taşıma nasıl yapılabilir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi akşamlar arkadaşlar

    yeni evleniyorum ve oturacagım eve pek uyduramadıgım mobilya aldım yatak odası gardrobu biraz büyük geldi sonuç olarak priz ve anahtarı kapattı.

    priz için 3 lü uzatma kablosuyla dolabuın altından kullanımla çözüm bulduk ancak lamba anahtarı için sağlıklı veya delme oyma işi olmadan bi çözüm bulamadım.

    bir kaç fikir var aklıma gelen ama öyle bir çözüm aracı üretilmiş mi bulamadım.

    1.si uzaktan kumandalı anahtar . Direk uzaktan kumandalı lambalar çok uzun ömürlü görünmüyor tam sistemlerinide bilmiyorum her patladıgında komple yeniden bi uzaktan kumandalı lamba mı almak gerekiyor. neyse dediğim gibi bi anahtar varmıdır acaba

    2.si de slim bir arapuvar veya çıt çıt anahtar ile 15 cm kadar yana dışardan kabloyu gizleyerek taşımak istiyorum uygun dekoratif bi ürün bulamadım .


    anlatım pek iç açıcı olmayabilir yardım ve fikirleriniz için teşekkür ederim.







  • Ben olsam yapışkanlı kablo kanalı kullanırdım.
  • yapışkanlı kablo iyi hocam
  • bu tarz bir problemle bir okulda karsılasmıstım müdür yardımcısı dolabın anahtar gelen yerini kestirmişti :) ev için kullanılması mantıklı değil :) fakat rf anahtar kullanabilirsinizhttp://urun.gittigidiyor.com/ev-bahce/cata-ct-9153-tekli-avize-kumandasi-aydinlatma-kumandasi-rf-kumanda-lamba-isik-uzaktan-kumanda-258834959 bu linkteki işinizi görür tek yapmanız gereken dolabın arkasında kalan anahtarın içini açıp kabloları kısa devre yapıp bantlayın sonra rf modulu lambaya bağlayın işlem bitti artık kumanda ile aç-kapa yapılabilir




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.