Şimdi Ara

ANADOLUCELL GELECEĞİN FOTOĞRAFı YARIŞMASI

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Anadolucell geleceğin fotoğrafı yarışması için katılım şartları aşağıdadır. Konu ve Tema Olmaksızın Geleneksel Yarışmamız BAşlamıştır.

    Yarışmaya T.C. vatandaşı ve yabancı uyruklu ve Yarışma dönemleri başlangıç günleri itibarı ile 18 yaşını doldurmuş tüm kişiler katılabilir. 18 yaşından küçük olanlar bu yarışmaya katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar dahi ödül kazanamazlar.
    Yarışmaya katılım ücretsizdir.

    Katılımcılar @anadolucell hesaplarını takibe alarak, kendi çekmiş oldukları İstanbul temalı fotoğraflarını Instagram üzerinden @anadolucell Instagram hesaplarını etiketleyerek fotoğraflarının şeklinde paylaşacaklardır. Fotoğraflar Instagram’da @anadolucell hesabını takip edenlerden seçilecektir

    Katılımcıların yarışma şartlarına uygun olarak yükleyecekleri fotoğraflarda adet sınırı yoktur.

    Yarışma kapsamında, sayfaya yüklenecek fotoğraf ve/veya fotoğraf altında yazılacak “Açıklamalar” (Captions) ve “Yorumlar” ’da (Comments), siyasi, felsefi veya dini propaganda amaçlı görüş ve bildiri yayınlanamaz, toplumun zararına olabilecek ya da genel ahlaka ve yasalara aykırı herhangi bir amaç güden etkinlik ve telkinlerde bulunulamaz. Sayfaya yüklenecek fotoğraf, toplum tarafından kabul edilen genel ahlak kurallarına uygun olmalıdır. Konusu suç teşkil eden, herhangi bir açıdan toplumu infiale sürükleyecek tema, içerik ve görüntüde hiçbir fotoğraf veya yorum sayfaya yüklenemez. Bu nevi içeriklerin yüklenmesi ve her nasılsa sayfada görüntülenmesi halinde tek sorumlu katılımcı olacaktır.
    İhtiyaç duyulması halinde katılımcıların gönderdiği fotoğrafın kendisine ait olduğunun kanıtlanması ve/veya fotoğrafın orijinal versiyonunu teslim edilmesi talep edebilir.

    Seçici Kurulu’nun seçeceği en iyi üç fotoğrafa ödül verilecektir.
    Düzenleyici önceden haber vermeksizin Katılım Şartları ve Yarışma Koşulları’nda değişiklik yapabilme, herhangi bir anda iptal etme veya süre kısaltma veya süre uzaltma, ödülleri değiştirme, yarışmayı durdurma veya geçersiz kılma hakkını hiçbir sorumluluk altında kalmadan veya tazminat istemsiz saklı tutar. Katılım Şartları ve Yarışma Koşulları’nda yapılan değişiklikler ilgili mecralar aracılığı ile duyurulacaktır.




    Ödüller Hakkında
    * Yarışmayı Kazanacak Home Agentler her yıl olduğu gibi Fethiye Tatiline Hakkazanacaktır.



  • Yarışma ile İlgili bilgi için instagram = @anadolucell veya 0850 532 06 05
  • DOLANDIRICILAR İTİBAR ETMEYİNİZ !
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.