Şimdi Ara

Anadolu Lisesinden Meslek Lisesine Geçiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
14.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bu sene 10.sınıfa geçeceğim. Meslek lisesine geçmek istiyorum. Geçmem mümkün müdür , geçersem bölüm yerleştirmem nasıl olacak bilgisi olan söyleyebilir mi.



  • quote:

    Orijinalden alıntı: TheMuhammedErogul

    Arkadaşlar bu sene 10.sınıfa geçeceğim. Meslek lisesine geçmek istiyorum. Geçmem mümkün müdür , geçersem bölüm yerleştirmem nasıl olacak bilgisi olan söyleyebilir mi.

    Niye olm anadolu dan niye mesleğe geçmek istiyorsun
  • Bilişim okumak istiyorum. Oraya geçince ek puan falanda veriyorlar sadece nasıl geçeceğimi öğrenmeyi istiyorum kesin bir şey yok şuanlık.
  • Aynen bende 11. Sınıfa geçtim ama meslek lisesine geçmek istiyorum elektronik veya bilgisayar bölümüne kafam elektroniğe falan yatkın bu mumkunmudur anadolu lisesinde okuyorum 11.sınıfa geçecem yardımcı olacak olan varmı bu konuda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sacmalamayin, hayatinizi karartmayin meslege gecerek.
    Goreceginiz meslek dersleri sizi tatmin etmez. Lise caginda hobi olarak ugrasin ama boyle radikal kararlar alip hayatinizin hatasini yapmayin..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Deli misiniz ? Hayatınızın içine smak mı istiyosunuz ? Sizin derdiniz ne oturun oturduğunuz yerde sonra allah belamı vereydide o liseye gitmeyeydim derdiniz kendimden biliyorum yani !!!!!!!!!!
  • Arkadaslar bende 9. Sınıfta anadolu lisesinde okuyordum ailemden uzak bir sehirde kendi sehrimdeki anadolu lisesine puanım yetmemişti ve 10, sınıfta aileminde isteğiyle anadolu teknik lisesi kimya bölümüne geçtim ve bu sene mezun oldum.yani 9. Sınıf müfredatı tüm okullarda aynı olduğu için çok rahat geçebilirsiniz.Ama iyi düsün tasın meslek lisesinin avantajı olduğu kadar dez avantajıda var ben memnunum iyiki meslek lisesi okumusum diyorum arkadas ortamı bambaska bu okulların ama size tavsiyem anadolu tekniğe geçin endüstri meslege deil zaten 2 yıllık puansız geçisler de öncelik atl nin.soruları olan varsa seve seve cevaplarım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Atl ve eml arasındaki fark ne ki ?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TheMuhammedErogul

    Atl ve eml arasındaki fark ne ki ?

    atl de bölümderslerinin yanı sıra fizik kimya bioloji var ama eml haftada 35 ders görür sen 45 em stajı lise sonda yapar 3 günn staj 2 gün okul atl 10ve 11. sınıfın yazında yapar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.