Şimdi Ara

ANADOLU EFES Basketbol (2020-2021 EUROLEAGUE ŞAMPİYONU) (522. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.311
Cevap
37
Favori
325.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 520521522523524
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • elonardo kullanıcısına yanıt
    ...dedi evinde Zalgiris'e yenilmemek için dua eden takım taraftarı
  • Şu dandirik ne oynadığı belli olmayan,taraftarın gazıyla üçlük atan takıma yenilirsek bunun telafisi olmaz.Calathes'e gelen perdenin üstünden geçmenin amacı nedir mesela?Bu kadar yüksek show upla karşılamanın anlamı ne adamın şutu mu var ? Micic de olmadığını bildiği halde belki bir tane sokarım diye zorladıkça zorluyor,bırak içeri gir işte saçma sapan şutlara kalkıyosun.Zarar vermekten başka bir olayı yok bugün Micic'in.Larkin'e bakıp utanması lazım

    Sezon boyunca 2/12'yle oynayan adam bize 3-4 tane üçlük attı,Papapetrou yeteneksizi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lüzumsuz Adam -- 31 Ekim 2019; 23:36:0 >
  • 30 da 6 üçlük yüzdesi nedir ya!!! Bunun 24 de 0 atmakla hiç bir farkı yok. Hücuma gittiğinde sahayı geçer geçmez topu potaya fırlat hatta topu panyaya çak gel daha iyi. Dün Fener bugün Efes gerçekten hayal kırıklığı. Bu kadar üst düzey oyuncuların böyle kötü şut yüzdesi atmaya hakları yok. Atamıyorsan farklı oyun taktikleri deneyeceksin arkadaş. Bu kadar zorlama ile saçma oyun mu olur. 17-2 lik seri oldu ve bir tane karşı hamle gelmedi. Rezillik başka bir şey değil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞahEser -- 1 Kasım 2019; 0:0:33 >
  • Micic ve Ataman'ın Micic ısrarı maçı bitirdi,daha kötü bir maçını hatırlamıyorum Micic'in.Kendi ritmini tutturmak adına takımınkini baltalamaya hakkı yok.


    Şöyle dandirik takımlara yenilmek sinir ediyor insanı.Bobua da rezaletti.Aslında Larkin ve biraz Singleton dışında oyuna enerji koyan yoktu bile.Kesinlikle hak etmedik,şu maç 3-5 sayı farkla bitseydi daha da üzülürdüm.Keşke 25 sayı fark yeseydi takım.Kapasitesi senin 5'te 1'in olan takıma sırf psikolojik sebeplerden kaybediyorsun resmen.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lüzumsuz Adam -- 31 Ekim 2019; 23:50:47 >
  • Ergin Ataman: "Bazı oyuncularım sahaya iyi mücadele koydular ama benim açımdan bazı oyuncularımın mücadele eksikliği ve maç içindeki davranışları kabul edilemez. Bu, mücadele eden arkadaşlarına yaptıkları saygısızlık."

    Ergin Ataman: "Micic ve Simon 15 üç sayılık atıştan bir tane isabet bulmuş. Oyun kurucumuzun yedi top kaybı var. Benim açımdan iki gün önce MVP olan bir oyuncunun, bugün sahada yedi top kaybı yapıp, altıda sıfır isabetle şut atması kabul edilemez."

    Ataman, Micic'i eleştirdikten sonra bir muhabir bunun hakkında soru sorunca





    Micic'in bununla sorunu yoksa problem olmaz ama takımın taşıyıcı oyuncularından birini basının önünde eleştirmek bana göre doğru değil.




  • D. kullanıcısına yanıt
    Bunu atmaya geldim benden önce davranmışsınız,Micic hocanın tarzına alışmıştır artık dert edeceğini pek sanmıyorum.2 hafta önce de Simon'la birbirine girdiler,sonra Madrid maçını aldı Simon.Sıkıntı çıkmaz.Micic bu gece kendini kötü hissedecekse koçum beni neden eleştirdi diye değil takımımı nasıl yüzüstü bıraktım diye kötü hissetmeli.

    Ki Micic bugün eleştirilmeyi gerçekten hak etti.Olay vasat oynamak veya kötü oynamak bile değil.Takıma zarar verdi,standardında oynasa alırdık zaten maçı.Kendi ritmini bulmak uğruna takım ritmini bo-za-maz hiçbi oyuncu.Bu adam EL'nin en iyi oyun kurucusu da olsa buna hakkı yok.

    İşin kötüsü takımda kötü oynayan bir oyuncu olduğunda yedeği yok kimsenin.Bobua-Anderson-Pleiss yerlerde sürünüyor.Bu yüzden Micic-Dunston ikilisi çok yoruluyor lig-EL'de bütün yük omuzlarındayken.
  • Lüzumsuz Adam kullanıcısına yanıt
    Maç içinde hoca oyuncuya kızar ya da tartışırlar ama basın toplasında isim vererek eleştirmek saçma. Micic egolu bir oyuncu değil, bu durumu problem etmez. 2010'daki gibi Rakocevic ve Ergin Ataman ego savaşı olmaz.

    https://www.youtube.com/watch?v=C9WP1x3zgAk



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0FDA1336A -- 1 Kasım 2019; 19:21:22 >
  • Rakoçevic olayını hatırlıyorum.orda da bağırıp çağırıp yelkenleri indirmişti.aynı Simon olayında olduğu gibi oyuncuları ağır bir şekilde eleştiriyor veya kavga ediyor.bunlar ona hep kaybettirir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu sene yerliler daha derli toplu oynuyorlar,geçen seneki gibi oyuna girdiklerinde fark 30'dan 5'e düşmüyor.buğrahan'ın lakayıtlığı bazen bozuyor ama olsun

    "Micic dün idmana da çıkamadı. Ateşli bir hastalığı var. Dünden beri tedavi görüyor. Takımlarda bu tip durumlar zaman zaman olabilir. Koçlar oyuncuların dikkatini çeker, daha sonra da toplantılar yapılır ve konuşulur. Sezon çok uzun, bazı şeylere zamanında önlem almak gerekiyor. Onun için oturup konuşacağız. "

    Millet çok meraklı kavga çıkmasına,Micic Ataman'a saygı duyuyor Ataman da Micic'e sonuna kadar güveniyor.Tökezlemek yok,üst sıralarda olmaya devam edeceğiz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lüzumsuz Adam -- 3 Kasım 2019; 17:15:58 >
  • Geçen hafta berbat oynayan Micic bugün Oly deplasmanında 27 sayı attı ,11/15 saha içi isabetle

    Kendi oyunumuzu çok dikte etmeden,oyuncu kalitesiyle rahat kazandık.Güzel galibiyet

    Simon Ataman'la kavgasından sonra Madrid maçını aldı

    Micic Ataman'ın eleştirisinden sonra Oly maçını



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lüzumsuz Adam -- 10 Kasım 2019; 17:3:32 >
  • Gerçektrn iyi başladık lige.Bu kadarını beklemıyordum. F4 cepte diyebılırım.

    Ayrıca ne zamandır izliyorum ama pek yorum yapmadım. Barcelona bence favori değil , hatta çeyrek finalde elenirlerse pek şaşırmam.O kadronun adamı Pesic olmamalıydı. Uygun değil çünkü.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @eyoruk yazmanızı isteriz hocam,olgun yorum yapabilen nadir kişilerden birisiniz forumda.mloukas tayfa yeterince düşürüyor zaten seviyeyi

    barca'nın olayı savunma+bireysel yetenek.ve Efes deplasmanı dışında tam olarak sınanmadılar,orda da berbat bir Efes vardı karşılarında.Milano maçı vardı,onda da yenildiler zaten.Formunda bir Efes veya Madrid Barca'yı dağıtır düşüncesindeyim.







  • İki yıldır beklediğim Micic-Larkin alley oop'u sonunda geldi


    Zenit son çeyrekte ne attıysa girdi sanırım,son çeyrek skoru 38-21.İnanılmaz.Yine de evimizde Dunston-Simon yokken Sertaç'ın,forvetlerin ve tabi Larkin-Micic'in oyunuyla kazanmak önemliydi.

    Larkin+Micic son iki maçta 97 sayı, 33/43 saha içi.Euroleague'in tartışmasız en iyi arka alan oyuncuları,tartışmasız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lüzumsuz Adam -- 15 Kasım 2019; 1:0:46 >


  • İzleyin izlettirin.Furkan Korkmaz ve Hido da dahil birçok basketbolcuyu ülkeye kazandırmış çok değerli bir kadın.Ortada kaldığı bir dönem Ergin Ataman Efes'e almış kendisini,birçok anekdot var.Furkan'a da dert yanmış biraz.
  • sözüm bizim medyaya, sözde spiker-yorumculara... şu anda fenerin durumunda efes olsaydı, demedikleri kalmazdı.. oly'nin 20 sayı farkla önde olduğumuz maçta farmarı sakatlayıp bizi 3-2 ile geçtiği sezonda bile komisyoncu var komisyoncu diyip duruyorlardı. strelnieks 1/12 ile sezona devam ederken 4/4 üçlük ile kariyer maçı oynuyor. mike james 8 top kullanarak 22 sayı buluyor, james'e üçlük atışı halinde saçma sapan fauller yapıyorlar.. adamı yıldız yaptılar.. derdim fener değil her zaman desteklediğim bir takım ama yorumcuların ikiyüzlülüğü yavşaklığı can sıkıcı.. yancı yorumların piri murathanoğlu şimdi duran süreyi bahane ederek pisleri halı altına almaya devam eder... efesten söz açılınca da bobua, anderson, pleis çok kötü deyip durur. hangi takımda çok iyi oynayan 10 oyuncu varsa artık efeste onu arıyorlar.. bir anektot da koç eleştirilerine.. ergin micici proveke edip, tahrik edip motive ederken olay oluyor, obra'nın utanç vericisiniz sözleri gayet normal.. dil bilmediğime en çok üzüldüğüm anlar euroleague maçları zamanı oluyor.




  • Scavenger Of Human Sorrow kullanıcısına yanıt
    hocam fenerbahçe konusuna da yazdım,Obradovic baya baya kamera da açıkken bütün takıma "f.ck you all!!" dedikten sonra Datome'ye dönüp "f.ck you Gigi Datome!!!" dedi.Bunu Ergin Ataman atıyorum Larkin'e yapmış olsa medya ve yorumcular Ataman'ın 15 sene önce yaşadığı bir olayı bile gündeme getirip bel altı vurmaya çalışırlar,"bu adam zaten böyle işte görün" demeye getirirler.

    Larkin ve Micic gibi iki tane top seven guardı EL'de son 5-6 yılın en dominant guard ikilisi haline getiren Ataman'dır.Bunu Obra yapmış olsa Saras yapmış olsa yere göğe sığdıramazlardı.Ki Micic'in vasat üstü performans gösterip amelelik yaptığı Zalgiris sezonu hakkında bile hala Saras övülüyor,komedi.Bugün Obra'nın D-Will'i Melli gibi kullanıp resmen köreltmesi hakkında kimse bir eleştiri bile yapmıyor.Ki Obradovic Melli'nin bile yetenek havuzunun %60'ını kullanabildi.Bugün de D-Will varsa Sloukas'la bir iki alley-oop yapsın ya da kariyeri boyunca atamadığı üçlüklerden sallasın şeklinde kullanılıyor.E dolayısıyla Fenerbahçe 2 galibiyet alabildi zar zor.Öte yandan geldiğinde bizim bile burun kıvırdığımız Moerman'ı EL'nin en iyi birkaç 4 numarasından biri yapan Ataman gerçeği var.Medya etkileşim nerdeyse orada,nerde bir "mit" yaratılmaya çalışılıyorsa ordalar.Gerçekler önemli değil,önemli olan taraftarı gaza getirelim,etkileşim alalım.

    İnanılmayacak derecede bir iki yüzlülük hakim medyada ve sosyal medyada.Bu arada burda çokça yazdığımız Jekiri Kızılyıldız maçında ilk yarıda 12 ribaunt çekmiş,çorba parasına Pleiss'ı gönderip alırdık şu adamı.Dunston da yaşlanıyorken seneye kaçırmayalım.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lüzumsuz Adam

    hocam fenerbahçe konusuna da yazdım,Obradovic baya baya kamera da açıkken bütün takıma "f.ck you all!!" dedikten sonra Datome'ye dönüp "f.ck you Gigi Datome!!!" dedi.Bunu Ergin Ataman atıyorum Larkin'e yapmış olsa medya ve yorumcular Ataman'ın 15 sene önce yaşadığı bir olayı bile gündeme getirip bel altı vurmaya çalışırlar,"bu adam zaten böyle işte görün" demeye getirirler.

    Larkin ve Micic gibi iki tane top seven guardı EL'de son 5-6 yılın en dominant guard ikilisi haline getiren Ataman'dır.Bunu Obra yapmış olsa Saras yapmış olsa yere göğe sığdıramazlardı.Ki Micic'in vasat üstü performans gösterip amelelik yaptığı Zalgiris sezonu hakkında bile hala Saras övülüyor,komedi.Bugün Obra'nın D-Will'i Melli gibi kullanıp resmen köreltmesi hakkında kimse bir eleştiri bile yapmıyor.Ki Obradovic Melli'nin bile yetenek havuzunun %60'ını kullanabildi.Bugün de D-Will varsa Sloukas'la bir iki alley-oop yapsın ya da kariyeri boyunca atamadığı üçlüklerden sallasın şeklinde kullanılıyor.E dolayısıyla Fenerbahçe 2 galibiyet alabildi zar zor.Öte yandan geldiğinde bizim bile burun kıvırdığımız Moerman'ı EL'nin en iyi birkaç 4 numarasından biri yapan Ataman gerçeği var.Medya etkileşim nerdeyse orada,nerde bir "mit" yaratılmaya çalışılıyorsa ordalar.Gerçekler önemli değil,önemli olan taraftarı gaza getirelim,etkileşim alalım.

    İnanılmayacak derecede bir iki yüzlülük hakim medyada ve sosyal medyada.Bu arada burda çokça yazdığımız Jekiri Kızılyıldız maçında ilk yarıda 12 ribaunt çekmiş,çorba parasına Pleiss'ı gönderip alırdık şu adamı.Dunston da yaşlanıyorken seneye kaçırmayalım.
    ben de mesajı yazdıktan sonra gördüm twitterda, kısa sürede de tt olmuş bu olay çok uzun süre medyayı işgal eder..

    aynı şeyleri düşünüyorum..
    micic, zalgiris'in 2. oyun kurucusu
    simon, her zaman istikrarsız vasat bir oyuncuydu
    moerman, transfer haberine çöp transfer yazdığım adam

    motum'un bu yıl ki hali ortada, anderson, pleis, beabois vasat oyunculardı. Bir tek larkin ve dunston takımın iyi isimleri idi.. bu oyunculardan larkin - micic'i süper yıldız yaptı. moerman bu yıl oynasa aynısını derdim.. ömrü istikrarsızlıkla geçen simondan istikrarlı verim aldı. 3000 seyirci bile salona çekemeyip dipte yer alırken göze hoş gelen, 15500 kişilik salonu dolduran, üst basamaklara oynayan takım oluşturdu.. hala adama bel altı saldırıyorlar..

    simon 35, dunston 34 yaşını aşarken anderson ve pleis yerine geleceğe yönelik hamleler yapmalıydık.. jekiri dediğin gibi çok dile getirildi ama alan olmadı. maçı 18 sayı 19 ribauntla oynadı, son anlarını izledik savunmada ve hücumda maçı kazandıran oyuncu oldu. gözümüzün önündeki adamları göremiyoruz.. Giresunda Antony Hill dururken gidip ricky ledo'yu almıştık. seneye akıllanırlar umarım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scavenger Of Human Sorrow -- 15 Kasım 2019; 23:16:35 >




  • Ünvan sökmeye devam,evinde kimseye acımayan ASVEL'i yendik.Eğer Fenerbahçe silkinmezse şu ASVEL Feneri parçalar.Gerçekten inat bir takım
  • Bugün 22:45'te liderlik için Milano'yla oynuyoruz. Çok çok önemli maç,en kötü ihtimal birkaç sayı farkla yenilmemiz olmalı.Simon'dan eski takımına karşı birkaç hokus pokus bekliyoruz.Dunston umarım oynar.
  • 18-20 yıl sonra su takımı yine böyle domine ediyor şekilde izlemek cok keyifli arkadaş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 520521522523524
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.