Şimdi Ara

Anabolik steroid doping kullanımının zararları ( decadick, testosteron enanthe, deca nandrolone )

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merabalar, sizlere burada erkek gençleri bekleyen tehlikelerle ilgili bilgilendiricem. Erkekler için çağın en tehlikeli maddesi anabolik steroid bir başka adıda doping. Hiç hayatında spor yapmamış birisi bile yıllarını spora adamış bir sporcudan daha mükemmel bir vücuda sahip olabilir evet olabilir ama her şeyin bir bedeli vardır. Ben burada zararlarından bahsedicem yararına gerek yok çünkü sağlıklı bir insana hiç bir yararı yok aksine çok kötü zararları var ben buna cinayet diyorum çünkü bu iğne bir kere yapıldımı dönüşü asla olmaz. Eroinden, kokainden, metamfetaminden 100 kat daha fazla bağımlılık yapar.

    Anabolik steroidlerin zararları sırası ile şunlar;
    1. İlk sırada ve en önemli zararı hadım bırakır diğer zararları bu kadar tehlikeli değil zararlı ama en kötüsü hadım bırakması. tek bir dozda bile vücudun doğal işlevini bozar asla dönüşü olmaz. Siz vücudunuzun doğal ürettiği bir hormonu testosteronu dışardan alıyorsunuz bu bir sex hormonudur eğer siz bunu dışarıdan alırsanız vücut kendi doğal testosteron üretimini durdurur üretmez testis yarı yarıya küçülür ve bir daha büyümez bir daha asla penis eskisi gibi sertleşmez. Bu sertleşme iktidarsızlık problemi kalıcıdır ömür boyu bir daha eskisi gibi olamazsınız. Tecavüzcülere verilen kimyasal katrasyon cezasındaki kullanılan ilaç gibi etki eder hadım bırakır steroidler. Katrasyonda lh-fsh direk olarak baskılanır ve anabolik steroidde de testosteron dışarıdan geldiği için lh-fsh baskılanır yani katrasyon da steroidde aynı şey gibi ikiside sadece görevleri farklı. Ünlü fitness uzmanı savaş cebeci testosteron üretiminin doğal olarak başlaması cinselliğin iktidarsızlığın iyileşilmesi 1.5-2 sene sürüyor demiş yalan bilgisizce söylemiş en basit steroid sitelerinde formlarda bile 10 seneden fazla iktidarsızlık yaşayan kişiler var tabi bu mağdur gençlerde geçici cinsel isteksizlik yapıyor diye kandırıldılar. Şu bir gerçek geçici cinsel isteksizlik testis küçülmesi diye bir şey yoktur, testisiniz bir kere küçülürse bir daha asla büyümez, penis bir kere küçüldümü aksadımı bir daha asla eskisi gibi çalışmaz. Dikkat ettiğim kadarı ile türkiyede steroid satışı yapan korsan internet siteleri var ve bunlar başlangıç kürü şu kürü bu kürü diye satıyorlar ve ilaçların altına 1.5 aylık cinsel isteksizlik yapar diyerek gençleri kandırmaya çalışıyorlar halbuki 1.5 aylık diye bir şey yok o ilaca bağımlı oluyor ilk defa kullanan kişi ve ömür boyu hadım gezicek yada steroid kullanıcak. En basiti siz sağlam adamı diyalize sokun sağlıklı böbreğin işini makine yapınca böbrekte çalışmayı durdurur ve küçülür atrofi olur bir dahada büyümez, işte testis yumurtalarada tam olarak bu oluyor çalışmayı bırakıyor ve yumurtalar küçülüyor. Şimdi buraya birileri çıkar ben kullandım bişey olmadı doğru değil bu yazılanlar diyicekler; sakın inanmayın onlar zaten hadım ve pisikolojileri bozuk olduğu için başka insanlarında bu hastalığa yakalanmasını isterler o yüzden bişey olmadı diyiceklerdir sakın inanmayın. Yani kısaca penis sertleşmesi bitecek peniste çok küçülücek hadım kalıcak ömür boyu bir defa bile kullanan.

    2. Uyku problemleri başlaycak eskisi gibi uzun süreli rem uykular uyuyamıycaksınız bir daha. Kimi uykuya dalmada problem yaşıycak kimileride kusurlu parçalı uyuyucak. Uyku hormonu melatoninde azalıyor çünkü steroidlerin diğer bir etkisi bu.
    3. Piskoloji tamamen çökücek hiç bir şeyden zevk alamıycak ne içtiği sigaradan nede yediği yemekten hiç birşeyden zevk alamıycak daha çok intihar düşüncesi hep olucak ve bu ilaçlar yüzünden intihar edenler sanılandan çok çok fazla. Adam hadım geziceğine kendini öldürüyor sebeplerden biride bu. Mutluluk hormonu üretiminide azaltıyor steroid kullanımından sonra çünkü.
    4. Saçlarınız gürleşicek dökülmesi durucak çünkü dht hormonuda üretmiyor olucak vücut. Bu aslında iyi bir etki
    5. Vücutta testosteron ve dht hormonu üretimi duracağı için prostat bezi işlevi bozulucak prostatit benzeri şikayetler olucak sürekli işemeye çıkılıcak. Bu olay kullananların hepsinde oluyor ve kalıcı ömür boyu sürüyor.
    6. Böbrek karaciğer kalp damar problemleri uzun vadede gerçekten oluyor ilk kullanımda olmuyor ama zaten bikere bile kullanan ömür boyu kullanıcağı için kesin bu hastalıklar oluyor.
    7. Ne kadar pct yaparsanız yapın asla iyileşemezsiniz hadım kalırsınız.
    8. Hadım bırakan İlaç isimleri bazılarının; testosteron enanthe, deca nandrolon, trenbolone, boldenone, pribolan vb.
    Bu işin şakası yok dönüşü yok tek doz bile hayatınızı elinizden alır. Çok tehlikeli uyuşturuculardır bu anabolik steroidler.

    Anabolik steroid doping kullanımının zararları ( decadick, testosteron enanthe, deca nandrolone )







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.