Şimdi Ara

Amrabat tan fatih terime gönderme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • YABANCI KONUSUNU FATİH TERİM'E SORABİLİRSİNİZ"

    Amrabat, yabancı oyuncu kontenjanın kendileri için zor olduğunu ifade etti. Bir gazetecinin konuyla ilgili sorusu üzerine, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in daha bir iyi cevap verebileceğini vurgulayan sarı-kırmızılı oyuncu, şunları kaydetti:
    "Yabancı sistemi, Türk futbolcular için güzel bir şey ama bizim için zor oluyor. Türkiye'de futbol oynamak istiyoruz. Güzel kurallar değil. Oyuncular oynamak, kulüpler de onları kullanmak istiyor, ama olmuyor. Ödemelere de devam ediliyor. Bu kulüplere de bir zarar. Yabancıların olması rekabetin artmasını sağlıyor. Bunu Fatih Terim'e de sorabilirsiniz. O bu konularda daha çok bilgilidir, ben onun kadar bilgili değilim. Kendisi büyük bir hoca olduğu için belki daha iyi bir cevap verebilir size."

    Kendisini iyi hissettiğini ve antrenmanların iyi geçtiğini anlatan Amrabat, "Biz hazır olmak için buraya geldik. Bütün futbolcular maçlar için çok heyecanlı. Dört gözle maçları bekliyor. Bizim için en önemlisi yüzde 100 hazır olmak. Çünkü önümüzde Süper Kupa maçımız var" dedi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Fatih terime niye gönderme demiş ki

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gönderme beni demiş işte
  • Nasıl bir " gönderme " yapmış çok merak ettim doğrusu.

    Kim attı bu başlığı ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gönder-me demek istemiş herhalde.
  • Fatih Terim Galatasaray ın başında iken yabancı sınırı hakkında farkı düşünen sınır olmaması gerektiğini söyleyen adam milli takım direktörü olunca tüp kafa ile aynı düşünen yabancı sınırını destekleyen sözler söylemişti bunun hakkında Fatih Terim e sorun daha iyi bilir demiş Amrabat

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazının tamamı okumak isteyen varsa.. Bence bu adam bi çok türk oyuncudan daha fedakar.. Türk vatandaşı olmak dahi istiyor.. Tipik her gelen top için rakibe sırtını verip kendi kendine birşeyler yapmaya çalışmasa iyi çocuk aslında..

    Nordin Amrabat'ın açıklamaları şöyle:

    "Galatasaray İtalyanları çok seviyor. Bizim hocalarımıza baktığımızda çok büyük hocalar. Mancini de, Prandelli de... Neler başardıklarına baktığımızda ikisi de kariyerli hocalar. 3-5 gün çalıştık ve taktik olarak çok üst düzeyde olduğunu gördüm. İnşallah maçlarda da bunu göstereceğiz.

    Ocak ayında Galatasaray'dan ayrılmak istemiyordum ve bunu da söyledim. Ama Hajrovic'i getirdiler ve takıma girmek zorlaştı. Başkan benden ayrılmamı istediğinde ben de kulüp için gittim. Ama ben Galatasaray'ı daha çok seviyorum. Başkan da zaten bana sen iyi oyna, orada kendini göster geri dön dedi. Hajrovic'in durumu ile ilgili konuşmak zor, tam olarak bilmiyorum. Güzel bir şey değil tabii, o geldiğinde ben kalmak istiyordum, gitmek zorunda kaldım. Malaga'da da iyi iş çıkardım. Her maçta oynamak benim için iyiydi. Güzel bir deneyim oldu. Tam olarak bana adil davranmadıklarını düşünmüyorum. başkana güvendim. O bana kendini göster, burada kal dedi. Şimdi bana kaldı burada kalıp, kalmamak.

    Prandelli bana şans verir mi bilmiyorum, ama herkes gibi kendimi göstermek istiyorum. İnşallah onun güvenini kazanıp her maç oynarım. Yabancı sınırlaması belki Türk oyuncular için iyi, ancak bizim gibi yabancıları zorluyor. Biz Türkiye'de oynamak istiyoruz, ama bizim için çok zor bu. Futbolcular oynamak istiyor ancak kulüp onları kullanamıyor. Kulüpler için de zarar bu. Aynı zamanda rekabeti de arttırmayı sağlıyor. Bunu belki Fatih Terim'e sormalısınız o da çok biliyor bunları. Kendisi şu anda Milli Takım'da. O benden daha iyi bilir bunları.

    Ben 3 yıldır buradayım, umarım 5 yıl daha kalırım. Belki Türk hanımlarla da evlenirim, Türk olurum. 5 yıl sonra Türk vatandaşlığını düşünebilirim. Birkaç kulüp oldu beni isteyen, ancak ben Galatasaray'da kalmak istedim. Kiralık isteyenler de oldu. Ancak ben burada daha işimi bitirmedim. Benim bonservisime bakıyorsunuz ama kazandığım paraya da bakın. Genelde önerdikleri kontrat daha yüksekti. Ben daha az parayı aldım Galatasaray'a gelebilmek için bonservisten ötürü. Burada olmak benim için büyük keyif.

    19 kere şampiyon olduk ve 20 yapmak çok önemli. 4. yıldızı takmak bizlere düşüyor. Bunun için çok çalışacağız. Bütün dünyaya Galatasaray'ın Türkiye'nin en büyüğü olduğunu gösterebiliriz."




  • Görende hakaret etti sanacak adam o daha bilgindir ben bilgili değilim ona sorabilirsiniz demiş ki dedikleri %100 doğru.
  • bunları diyen adamı ben göndermem isterse tribüne oynasın çok haklı çok güzel şeyler söylemiş.

    düzenli yer bulamadığı için bizdeki performansı iyi değildi ama malaga'daki performansıyla takımda hayli hayli yer bulabilecek birisi olduğunu gösterdi bence. özellikle hajrovic'i alıp bu adamı göndermek yılın fiyaskosuydu.
  • ben bu adam yüzünden küfürbaz oldum. hiçbir şey beni yolumdan döndüremez, bu adam gidecekk! yoksa ahlaksızlar gibi gider benzin istasyonu yakarım !!

    iftar için son 18 dakika :D
  • Bu adam ilk geldiğinde çok sevinmiştim.Kayserili olduğum için kayserispordan beri takip ederim.Kayseride bizim restoranta gelip herkesle muhabbet ederdi hiç yüksekten bakmazdı.Kişilik olarak gerçekten çok iyi bir adam.Umarım bu sene kendini kanıtlar,patlama yapar.
  • Gönderme nerde ?
  • Hocam aldırdı onu GS'ye Amrabat gönderme falan yapmaz ona .

     Amrabat tan fatih terime gönderme
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LKLC

    bunları diyen adamı ben göndermem isterse tribüne oynasın çok haklı çok güzel şeyler söylemiş.

    düzenli yer bulamadığı için bizdeki performansı iyi değildi ama malaga'daki performansıyla takımda hayli hayli yer bulabilecek birisi olduğunu gösterdi bence. özellikle hajrovic'i alıp bu adamı göndermek yılın fiyaskosuydu.

    +1 Sabri gibi kekoları tutacağıma Amrabat'ı tutarım en azından Sabri'den daha çok işe yarıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.